Кокала се закани на Левски

Треньорът на Монтана идва поне за точка на "Герена"
1
Кокала се закани на Левски
Снимка: Булфото

Левскар съм до болка, но като треньор на "Монтана" идвам на "Герена" да взема точки." Това заяви "синята" легенда и последният наставник, извел "Левски" до титла - Емил Велев. "Левски" посреща последния в класирането "Монтана" днес от 18,00 ч. Гостите пристигнаха вчера в София.

"Не мисля, че сме уплашили с нещо "Левски", та да се крият", коментира Кокала и продължи: "Познаваме се като отбори. Но разбирам Стоев, той иска да подготви нещо ново при статичните положения, защото залага на тях".

"Едва ли ще ни изненада, но е длъжен да пробва. Аз съм подготвил моите момчета да играем футбол, а не да падаме по тревата и да търсим статични положения. Теренът на "Герена" е добър и предразполага към футбол, а не топката ти да отскача накъдето си иска."

Велев коментира и предните двубои на своя отбор. "Лудогорец" ни биха в Монтана с чист късмет. На мнение съм, както и всеки, който разбира от футбол, че бяхме равностойни и заслужавахме поне равен. Ако шансът бе на наша страна, сега щяхме да имаме три точки повече.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации