Каратеките ни заминаха за европейското по карате киокушин в Берлин

21 състезатели ще участват в Европейското първенство в Берлин
16 мар 2017 15:10, Боряна Павлова
0
Каратеките ни заминаха за европейското по карате киокушин в Берлин
Снимка: БККФ

Делегация от 21 от най-добрите състезатели на Българската карате киокушин федерация (БККФ) замина тази сутрин за европейското първенство по бойното изкуство за младежи и девойки в Берлин. То ще се проведе в събота, на 18 март, и е в категория "Кумите". Каратеките ни ще премерят сили с над 550 състезатели от 24 държави.

Треньорите сенсей Живко Андреев и сенсей Милуш Драганов очакват отборът ни да се върне с много медали. „Състезателите ни преминаха през много тренировки и са отлично подготвени, затова вярваме, че ще се представим добре и ще се върнем в България с много титли“, категоричен бе сенсей Андреев. Той обясни, че вече всички каратеки от БККФ са преминали кантара успешно и ще участват в първенството.

Сред състезателите, които ще се борят за европейски титли, са световните ни шампионки по карате киокушин Валерия Лозанова и Любомира Николова. Те ще се бият в категорията за 16-17-годишни. Някои от младежите, които ще представят България, са Валентин Вълчанов, Никола Кючуков, Кристиян Станков, Васил Димитров и Иван Попов.

Каратеките ни заминаха за европейското по карате киокушин в Берлин

 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари