Гришо след боя над Дел Потро: Нуждаех се от такъв мач!

Следващият съперник пред българина е Роберто Баутиста Агут
5 окт 2017 08:15,
15
Гришо след боя над Дел Потро: Нуждаех се от такъв мач!
Снимка: архив, Reuters

Най-добрият български тенисист Григор Димитров остана доволен от успеха си със 7:6(6), 7:5 над аржентинеца Хуан Мартин дел Потро, който го класира за четвъртфиналите на Откритото първенство на Китай. Пред микрофона на АТП българинът разкри впечатленията си от срещата.

"Много съм доволен, че победих в два сета. Дел Потро е невероятен състезател, той е чудесен човек и винаги мачовете с него са много трудни. Не знаех какво да очаквам, защото кортът е много бърз. В началото Дел Потро вкарваше всичките си удари и аз нямах много други възможности, освен да се опитам да остана позитивен и да търся моята си игра. Нуждаех се от такъв мач. След Откритото първенство на САЩ не бях играл няколко седмици и още докато тренирахме с него преди няколко дни, знаехме, че може да играем един срещу друг. И двамата искахме този мач и съм доволен, че успях да го спечеля", каза Димитров.

Съперник на Димитров в следващия кръг ще бъде испанецът Роберто Баутиста Агут, който се наложи в два сета на Аляж Бедене.

"Не успях много да видя от мача му. Той е опасен съперник, но не трябва да подценяваш никого. Първите ми два мача вече бяха срещу качествени играчи. Трябва да гледам моята игра и да бъда съсредоточен", добави българинът. Мачът между Димитров и Агут е в петък.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
3
 
! Отговори
до 9 от сорта преди 6 години
Много хора в страната действат като Вас. Като сте убедени, че парите от данъци и осигуровки не отиват по предназначение, откажете се от детски, не ползвайте държавните много евтини ясли, градини и училища, плащайте на лекарите за всичко на ръка, не вземайте пенсия, закрийте театри, филхармонии, опери, читалища, специализирани училища и паралелки, продайте военното оборудване за скраб направете здравното осигуряване според риска (пушач, наркоман, хипертоник, диабетик...) да плащат много повече
13
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какъв българин е бабоебчето като не знае български.Между другото слушах му снощи интервюто - ами той и с английски е много скаран.Говори го с някакъв асковско-харманлийска акцент.
12
4
 
30
 
! Отговори
До 10 преди 6 години
дел Потро анонимник!!!! Бягай бързо на доктор!
11
6
 
8
 
! Отговори
+++ преди 6 години
Няма лесни мачове. Получи се едно силно изравняване в силата на играчите, както при мъжете, така и при жените. От време на време някой/някоя блесва с много силна игра за продължителен период, но след време разбираме, че взима допинг с разрешение.
10
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дришнето било поредния анонимник при това с голям зор.Това обаче е страхотна новина за повдигане на самочувието на панелкаджиите.България е велика, видяхте ли.
9
5
 
12
 
! Отговори
Сп??нс преди 6 години
Хахаха 1. Истинският българин работи на чэрно и не плаща данъци защото не отиват по предназначение , но2. Според индивида от точка 1. , ако не си плащаш данъците в бг , не си достоен да се наречеш българин, Всеки път когато Григор(или който и да е) дойде в България- харчи пари и 20% от похарченото са данъци , които плаща на тази държава.
8
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
6, ами и Вие помислете! Нека да въведат право на глас само на тези, които са си платили здравните осигуровки, пенсионните осигуровки, данъците към трудовите възнаграждения. Няма ли да се получат трансформациите в държавата, които да доведат до напълване на хазната? Неплащането е саботаж на държавата в чиста форма.
7
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
5, родителите му едва ли плащат данъци на основа стотици хиляди долара. Биологичен родител е едно, роденото и израснало същество - абсолютно различна личност. Ако децата имаха наистина потребност от връзката си с родителите, нямаше масово да ги изоставят, когато са в най-трудно състояние, или да ги третират като източник на материални облаги.
6
9
 
8
 
! Отговори
BG преди 6 години
До 2. Смешно е това с данъците! Нима твърдите, че всички от сивия сектор, които не плащат данъси, не са българи?
5
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2. Ако той ,не плаща данъци ,плащат ги родителите му или трябва да си чешете езиците Злобен народ ,няма оправия
4
21
 
8
 
! Отговори
да бе преди 6 години
Както обикновено силен там дето няма значение в Китай,Тайланд ,Мексико.
3
31
 
11
 
! Отговори
д преди 6 години
А ние не се нуждаем от псевдо величия Григорчо.
2
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българин е, който плаща данъци в България.Още преди стотици, даже хиляди години така се е дефинирало поданство и принадлежност към държавата. Ако бяхме племе без държава, да си се различава по амулет, тотем или каквото си ще.
1
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво

Спонсорирани публикации