Кикбокс легендата Семи Шилт подновява онлайн тренировките

Обученията ще се заплащат на символична цена
16 дек 2020 16:35, Ния Христова
3
Кикбокс легендата Семи Шилт подновява онлайн тренировките
Снимка: Boec.bg
Холандската кикбокс легенда Семи Шилт подновява онлайн тренировките си. Четирикратният шампион на сериите К-1 Гран иска да мотивира бойци и почитатели на бойните спортове във време на локдаун и много въведени ограничения заради пандемията, съобщи Boec.bg.
 
Първата демонстрация ще се проведе на 17-ти декември, петък, 19:00 ч. недерландско време (20:00 ч. българско). Желаещите да се включат могат да използват платформата ZOOM и след като си направят регистрация ТУК.
 
Обученията този път ще се плащат, но цената ще е символична, за да е достъпна за повече хора.
 
Семи Шилт е едно от ярките величия в историята на кикбокса и бойните спортове. Той е сред най-успешните бойци в Гран при сериите К-1, като е единственият носител на три поредни титли в тежка категория. Освен това е ашихара каратека и състезател в смесените бойни изкуства, участвал е ММА двубои в шампионатите на „Pride“ и UFC. Шилт е инструктор в Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU) и рефер на SENSHI. През пролетта той направи серия от тренировки в домашни условия заедно с SENSHI, които се радваха на огромен интерес и десетки бойци се включиха към заниманията.
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Семи Шилт и той голям гигант като боксьора Николай Валуев 2.14см висок.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само бокс, кикбокс и горилите а нещо от рода на шах?!