Ливърпул падна от Бърнли, отдалечава се от титлата

Единственото попадение заби Ашли Барнс от дузпа
22 яну 2021 09:07, Красимир Ангелов
6
Ливърпул падна от Бърнли, отдалечава се от титлата
Снимка: БГНЕС

Шампионът Ливърпул падна с 0:1 от Бърнли на "Анфийлд" и направи сериозна грешка в борбата за титлата. Единственото попадение в мача заби Ашли Барнс от дузпа в 83-ата минута.

"Мърсисайдци" са на четвърто място, като са на цели шест точки от първата позиция и Манчестър Юнайтед и дори могат да бъдат изритани и от Топ 4, тъй като Тотнъм и Евертън са с по-малко мачове.

Падението на "червените" през 2021 година е пълно, като те нямат вкаран гол над 400 минути, а в последните си пет шампионатни мача имат две загуби и три равенства.

Това бе първо поражение за Ливърпул на "Анфийлд" от 2017 година, като момчетата на Юрген Клоп имаха 68 срещи без домакинско поражение, а победата за Бърнли бе първа от 46 години.

Всичко за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
след като отбрата и вратарят им бяха оценени едва ли не за най добрите в европата, не само в англия,на някой направили му впечатление как системно бяха контузени всички основни играчи като се почне от вратря,централния защитник и хора от нападението?А?незабелязахте ли че заради слабата защита нападателите започнаха да се връщат и наместо да атакуват по фланга с2-30 метра спринт те трябваше да правят по6-70 мсприт.от умората станха несъсредоточени и неточни.3Делото е на Манутите, другите кярих
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пак се напълниха гушите на бетаджийските фирми.....
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Клоп да се маха.
3
2
 
3
 
! Отговори
Киро слепото преди 3 години
Smeshkovci.Dadoha im podariha titlataSkoro nqma vidqt druga
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
с тоя брадатия на снимката няма да стане. Набеден голмайстор
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Туи то. Не че предната година бяха много силни ....просто всички имаха проблеми и бяха слаби. Тая година се вижда истината.

Спонсорирани публикации