5 ефективни упражнения за стегнат корем

Помагат за редуциране на мазнините
40
5 ефективни упражнения за стегнат корем
Снимка: istock

Всеки иска да привлича одобрителните погледи на околните, когато се появи по бански на плажа. Ако и вие мечтаете за стегнат и изваян корем, време е да поработите за него. Ето кои са най-добрите упражнения за стегнат корем, с който да се гордеете.

Нисък планк

Ниският планк е прекрасно упражнение за стягане не само на коремните мускули, но и на цялото тяло. Застанете с лице към пода на колене. Подпрете ръце на пода, като внимавате да поставите китките точно под раменете. Коленете са свити и се намират точно под тазобедрените стави. Изпънете крака назад. Важно е да внимавате гърбът ви да е изцяло изправен. Трябва да образува една права линия от главата до краката. Сгънете ръцете си и се подпрете на лакти. Лактите трябва отново да се намират точно под раменната става. Стойте в тази позиция на нисък планк поне 30 секунди. Повторете между 3 и 5 пъти с почивки по 15 секунди.

Страничен планк

За да изпълните страничен планк, застанете в поза нисък планк. Завъртете тялото си на една страна, като внимавате лакътят на ръката, която използвате за опора, да се пада под рамото. Изпънете краката и образувайте една права линия от главата до краката си. Задръжте в тази поза страничен планк за минимум 30 секунди. Можете да изпълните упражнението между 3 и 5 повторения отново с почивки между сериите. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Таоя корем от снимката, толкова мъка има докато се оформи, че със сигурност с един планк няма да стане. Обикновенно и на рекламите за чайове и разни отвари за отслабване и пос*ране слагат същите (на някакви фитнес маниаци) с обещания за същите резултати. Чудя се винаги има ли балами дето да вярват, че хем ще ядат на корем, хем с един чай и малко коремни ще постигнат този резултат.
1
1
 
18
 
! Отговори
Маргарит преди 2 години
Корем и кофраж изпуснат ли прибиране нема

Спонсорирани публикации