Пламен Андреев сменя Михайлов на вратата на Левски

Преживяхме трудни 10 дни, призна Станимир Стоилов
19 авг 2022 18:22, Александър Попов
14
Пламен Андреев сменя Михайлов на вратата на Левски
Снимка: Lap.bg

„Преживяхме трудни 10 дни. Опитахме да съхраним най-вече емоционално играчите. Надявам се на добра игра утре. Във футбола нямаш време за съзерцания, защото бързо идва следващия мач", обяви треньорът на Левски Станимир Стоилов на пресконференцията си преди двубоя от седмия кръг на efbet Лига срещу Хебър.

"Всички, които бяха контузени, са възстановени. Малко по-назад са в подготовката, но ще бъдат на линия за мача. Михайлов също е здрав, но утре на вратата ще бъде Пламен. Не преливаме от играчи. Ако има добри оферти, ще продаваме. За момента няма оферта, която да задоволява клуба. Играчите трябва да мислят за играта си на терена.

Нямам притеснение за посещаемостта. Нормално е у феновете да има разочарования. Любовта надделява над болката при левскарстовото. Само с подкрепа и пълни трибуни можем да вървим напред. Не виждам смисъл да ги призовавам. Те ще посетят стадиона. Когато е най-трудно, винаги са на трибуните.

Надявам се паузата да е помогнала на играчите да се отърсят. Те спечелиха любовта, заслужиха си я. Оттук нататък всеки мач за тях в първенството е финал", отбеляза Мъри.

"В деня след отпадането от евротурнирите се обадих на Наско Караиванов, че сме готови, когато преценят от футболния съюз и нашите съперници, на които причинихме неудобство, да изиграем отложените мачове. Няма да имаме претенции. Това важи и за Суперкупата. Ще се съобразим изцяло с футболния съюз и противниците.

Отборът е загубил 1 или 2 мача за последните 8-9 месеца и може би още 1-2 без значение. Не е лесно да детронираш някого. Нужно е да играем на високо ниво всеки мач. За мен е важно моят отбор да играе на максимум всеки мач. Постигане на постоянство в играта е най-трудното“, каза още Стоилов.

Всичко за Левски четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
5
 
! Отговори
VladTepes преди 1 година
Татин Ники изпусна топката при първия гол и остави вратата празна при втория. Абсолютно недопустими грешки за професионален вратар с опит независимо от действията на защитата.
10
0
 
1
 
! Отговори
Ни Ми преди 1 година
Е, що? Няма ли да се преиграва???
9
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ники е капитан и лидер на отбора и никой не може да го задрасква......Всеки спортист и треньор може да допусне грешка и от това не трябва да се прави трагедия, но в слъчая Ники не е виновен - защитата допусна грешки и позволи на противников играч да играе с топката в малкия пеналт, което затруднява действията на вратарите.....Отворете си очите - когато защитата е слаба вратарят не винаги може да поправи грешките
8
1
 
3
 
! Отговори
Синчето преди 1 година
най-добре да не играе повече
7
1
 
6
 
! Отговори
.., преди 1 година
До VladTepesОт Николетчо, *** за зеле не става. Баща му и дятото поне бяха вратари. Николет не може и автобис 120 да хване.
6
2
 
3
 
! Отговори
до кога? преди 1 година
От поне 35 години, сините от с. Подуяне говорят тези прзнословия.Не им ли е поне малко неудобно?С изключение на женския отбор по баскетбол от 80-те години, нощо добро не е станало на стадиона в Подуяне и стадиона в софиския кв. Иван Вазов.
5
1
 
6
 
! Отговори
VladTepes преди 1 година
До ФЕНТатин Ники допусна две груби грешки, недопустими за професионален вратар с опит и е нормално да погледа няколко мача от пейката.
4
0
 
3
 
! Отговори
ха-ха-хи преди 1 година
На вратата перука дава но поста си не дава...демек-на татю пичлемето...
3
1
 
1
 
! Отговори
ФЕН преди 1 година
Излагацията стана вече с тоз вратар. Мъри доста вдигна нивото и най-вече очакванията, но реално играчите не са добри и няма класа в нито една линия, цял мач чакаме на Уелтън. Не мисля че този сезон ще ни се размине, очаквам и двете цецки да са пред нас и Лудогорец, може би купата алабала, ама без сериозен собственик няма да стане. Лошото е че цялото управление са поставени лица на черепа, а за прозрачност всичко е мираж. Единствено се надявам феновете да не паднат до нивото на животни и т.н.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радвайте се простосмъртни. Перуката е приел да накаже синчето си... временно
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не може да бъде, оставете татьовото на вратата, как ще станете шампиони, като сменяте доказан вратар, за доброто на футбола и подуенското отборче не се шегувайте