Роска и Данчо изтръпнали за чедото си Румен

Бащата на МВР-шефа: "Румен има силен характер, ще го преживее и ще продължи напред, но мафията е по-силна от МВР"
2 апр 2008 09:00,
37
Роска и Данчо изтръпнали за чедото си Румен
Снимка: БГНЕС

"Мафията и престъпниците са по-организирани в България от полицията и държавата". Това каза бащата на министъра на вътрешните работи Йордан Петков.

Родителите на Румен Петков - Йордан и Роска Петкови допълват, че и "на най-големия си враг не пожелават да преживее това, което са понесли тези дни двамата".

"Най-страшна бе неизвестността. С Роска направо бяхме изтръпнали. След заседанието на Изпълнителното бюро на БСП вече сме по-спокойни, защото нещата си отиват по местата", казва още Йордан Петков пред вестник Стандарт.

Бащата не се страхува дали синът му ще остане министър или не. "Румен има силен характер, ще го преживее и ще продължи напред. Изтръпвам от ужас обаче, като слушам колко могъща е мафията", казва още Йордан Петков и добавя: Сега младите отричат тоталитаризма, но тогава хората се прибираха спокойно нощем и пеша.

"Малко хора знаят, че преди година нападнаха големия ми внук в центъра на София и му задигнаха GSM-а. Нашите хора във властта трябва да се преборят с тази мафия, иначе усилията им са напразни. И да не се поддават на натиск от мошеници и измислени генерали", казва още бащата на вътрешния министър Румен Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Еее, аре сега.... бе добър си е министъра Петков бе, вий кво искате, Бойко некадърния *** ли да ви управлява? А така, Румене, прогресивните българи са на твоя страна!
35
0
 
0
 
! Отговори
Евмолпий преди 16 години
АМА НАЛИ *** НЕ СА СПИРАЛИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ВЕЧЕ 45 + 19 ГОДИНИ = 64 НЕЩАСТНИ ГОДИНИ
34
0
 
0
 
! Отговори
Stoin преди 16 години
bratochka gada si e gad po vsiako vreme
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Щеше да е много по-добре ако Данчо беше импотентен, а Роска не беше успяла да събере с лъжичка резултата от Данчовия опит
32
0
 
0
 
! Отговори
az преди 16 години
На 31 номер да му се се... в устата,комунярка смотана.Нещата вървят назад повече от 60 год.,а не 19.При комунизма по-доброто в случая беше,че униформите си даваха труд да патрулират по гари,автогари паркове и др.рискови места,особено нощем.А най-голям бой през живота си съм отнесъл през ,84г. от пияни униформени милиционери,които 6 мес.след това убиха един младеж при подобен случай.Мен ме смляха само за думите"Не съм престъпник,а нормален гражданин". "Много думаш!"-натам е ясно и добре,че останах жив.КОМУНИЗМО ЗАСЛУЖЕНО СИ ОТИДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ И НА КРЕПИТЕЛИТЕ МУ МЯСТОТО МУ Е ТАМ!
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Сега младите отричат тоталитаризма, но тогава хората се прибираха спокойно нощем и пеша.ami koi upravlqva sega be izrodiiiiiiiiiiiii ?koi ni upravlqva poslednite 19 godini ako ne sy6tite ztari izrdori beRaztrel za tezi do stenata i po edin kur6um i za tqh
30
0
 
0
 
! Отговори
musicman преди 16 години
разбрахте ли сега,защо все още "Главчо" е МВР министър?!?всичките ни приказки и догадки се оказаха напразни!!!!!!"човечецът" още стоял в министерското кресло,щото все още НЕ е разбил тая гадна,гнусна,долна,кръвопиеща и ненаситна МАФИЯ,която откраднала GSM-а на милото внуче!!!!!! много ясно го е казал дядото : "...Нашите хора във властта трябва да се преборят с тази мафия, иначе усилията им са напразни."Боже,Боже - как може да има такива алчни и ненаситни мафиоти,посягащи на GSM-ите,и то на "дечицата" от най-отрудената ни класа - на министрите!!!САМО ТАКА РУМЕНЧО - ДРЪЖ ПЕЧЕНО ФРОНТА И БИЙ ВРАГА!!!.......ама що ли пък прозиркам нещо и за бат'Бойко,в интервюто му : "...... да не се поддават на натиск от мошеници и измислени генерали"!!!!! аз лично познавам САМО ЕДИН,измислен гееерал! бай Данчо (Петков),ако беше,примерно при Бареков,или Коритаров,моментално щеше да бъде подложен на "кръстосан" разпит,кого визира с това "измислени генерали",а не сега да тънеме в догадки и невежество!!!!!!!
29
0
 
0
 
! Отговори
Кога БЪЛГАРИНЪТ ще п преди 16 години
не е необходимо ГЕРБ да са били на власт, за да се разбере, че са производни на БСП, това е ясно за всеки трезвомислещ и познаващ политическата действителност в България на средно ниво - ББ е отявлен некадърник, който никога нищо не е направил през живота си, освен да се пъчи пред камерите, тези около него пък са сбирщина от нереализирали се кариеристи, чакащи своя час за да доограбят малкото останало от БГ - лошото е че има хора които им вярват, това доверие на кредит през последните години ни изигра лоша шега - спомнети си идването на крадливото алкохолизирано ***, наричано цар ...
28
0
 
0
 
! Отговори
zapalkata преди 16 години
ta nali sin4eto vi kontrolira majijata da be6e gi napravil po blagorodni ama kakavto 6eja takiva i pod4inenite-za sina vi zatvor do kraja na jivota my.
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
e,ako ne go gramnat 6te se gatne ot alkoholizam...ama 6to da go 4akame
26
0
 
0
 
! Отговори
ИДЕНТИФИЦИРАН БЪЛГАР преди 16 години
Неидентифициран ферментирал ***(НФБ),-Как разбра за ГЕРБ,че е равно на БСП и ДС,без да е била във властта.Както виждам в твоята формула не фигурира най-големия крадец - ДПС.По този начин ти се идентифицира и трябва да си смениш инициалите от НФБ на ИФБ- Идентифициран ферментирал ***.
25
0
 
0
 
! Отговори
Петров преди 16 години
Шадраван Пикльото контролира паричните потоци от създадените от партията му мафиотски групировки към касите на същата тая партия, която закопа България
24
0
 
0
 
! Отговори
шошо преди 16 години
Ще изтръпнат ами!Щото после...
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Куфарчетата от Свиленградската митница ги носеше Христо бисеров на Иван Костов в СДС!
22
0
 
0
 
! Отговори
darka преди 16 години
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ОТ КАКВО ИЗТРЪПВАТ ,ОТ ЗАСЕДАНИЯ НА ПАРТИЯТА ИМ ,ДА НЕ БИ ДА ГО МАХНАТ НАБЪРЗО ОТ ПОСТА ,ТА ДА НЕ УСПЕЕ ДА ПОКРИЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ.*** ....КРУШАТА НЕ ПАДА ПО ДАЛЕЧ ОТ ДЪРВОТО СИ.СЕГА СТАНАЛИ ПО СПОКОЙНИ ВЕЧЕ ХА ХА ХА ГА ЧЕ ЛИ НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГО ГРЪМНАТ.ИЗВРАЩЕНЯЦИ КАКВИ СТРАХОВЕ ИМАТ *** МУ ДЪРТИ
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Роске тоя с тази голяма и празна глава сигурно ти е разпорил сливата при раждането
20
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 16 години
Червените олигарси и кардиналите от ДС ограбиха труда на милиони българи, приватизирайки държавата!Мафията бе създадена и ръководена от висши служиштели на МВР!Хиляди бивши и действащи служители на силовото министерство се включиха в охранителният бизнес..в редиците на СИК...ВИС...ИПОН...777...Хайде кажете че това не е истина!Посочете за 8г постоянно и реално присъствие във властта какви резултати са постигнали ?Эащо трябваше да чакаме Софиянски и Костов за да въведат борда и да се стабилизират нещата икономически и финансово?Защо червената партокрация допусна, не предизвика инфлационната криза?Защо политиката на износ на капитали продължава и днес?....Липсва национално ориентирана политика за възраждане на икономиката!Живеем най бедно на Балканите!И тнова ще продължава докато нашите политици са от най-корумпираните..докато за жълти стотинки продават националните интереси ..докато износът на капитали не се прекрати!
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 16 години
А кой носеше куфарчетата от Свиленградската митница и на кого??????????????????
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
a be, na taq mariq silvester ot geiskata tv2 kade sa i cicite?
17
0
 
0
 
! Отговори
боримечката преди 16 години
Редактираният от софтуера израз " му мечка!".* да се чете като "Майка му мечка"или "М*мк* му мечка , като там , където е звездичката да се подразбира буквата "а".