Майка на две деца е в неизвестност от 17 дни

Полицията няма версия около изчезването й
11 апр 2014 10:26,
24
Майка на две деца е в неизвестност от 17 дни
Снимка: архив Булфото

От 17 дни майка на две деца от Карлово е в неизвестност. 48-годишната Стоянка Дудекова внезапно изчезва на път за работа.  До момента полицията няма нито една версия или следа, по която да работи. Близките и децата на потърпевшата са в шок, разказва bTV.

Жената тръгнала за работа малко след 4 часа сутринта на 26 март. В 4.30 ч. трябвало да се качи на служебния автобус. Към 7 ч. сутрин имала навик да се обажда на сина си, за да провери дали е станал за училище. След като не се обадила, 14-годишното момче решило да звънне, за да й каже, че е станало. Оказало се, че телефонът на жената е изключен.

„Полицията е отишла в завода и са питали, но колегите й са казали, че въобще не е била на спирката” , разказва сестрата на изчезналата.

Последният човек, видял Стоянка Дудекова жива и здрава, е нейната приятелка Петя, която й гостувала предишната вечер. По нейни думи жената не е изглеждала притеснена или угрижена.

В края на миналата година Стоянка се развела със съпруга си, местен бизнесмен. По думите на нейна съседка жената била угрижена заради подялба на имуществото. На 14 април предстояло дело. Бившият мъж твърди, че не е виждал изчезналата от ноември миналата година.

Близките на Стоянка смятат, че тя е отвлечена, макар да недоумяват кой и защо го е направил. Те призовават всеки, който има информация около отвличането, да се свърже с тях или с полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: женакарловоизчезнала
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом е работила в завод и е ставала по нощите, за да иде на работа, значи бизнесменът съвсем не е бил щедър по отношение на бившето си семейство. А има две деца!Значи е патологично стиснат, алчен или много закъсал. Точно това поражда много въпроси и насочва подозренията към него.
9
2
 
6
 
! Отговори
До 15 преди 10 години
Установено е, че жени, които имат още неотгледани деца, изключително рядко посягат на живота си. Това се случва, ако имат психични отклонения, а в случая няма такова нещо. Жените търпят какво ли не, само и само да могат да бъдат около децата си и да ги закрилят.В случая, тази жена едва ли е изчезнала по своя воля. Дано само да не е убита!Обаче не мога да се начудя, защо чак сега се съобщава за изчезването й? Защо дори сега не се показва нейна снимка и описание на дрехите, с които е била?
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом е "бизнесмен" никой няма да го провери, нищо че в 90% от подобни случай някой близък е замесен
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
децата дасе обърнат към бащата ,има нещо гнило в тази работа , децата могат да помогнат много
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НАМИРИСВА РАБОТАТА КЪМ МЪЖАИ , СУТРЕНТА ГО ДАВАХА ПО СУТРИШНИ БЛОК , ПРОСТО ПО ПОГЛЕДА СИ ЛИЧЕШЕ ЧЕ Е ТОЙ , ИМА НАЧИНИ ДАГО ПРОВЕРЯТ , БЪРЗАЙТЕ ДОКАТО НЕ Е КЪСНО
5
2
 
9
 
! Отговори
бюджеткаджии преди 10 години
Ако на служителите от въпросното - безхаберно ведомство, въведат ежедневни дневници, в които да отчитат в края на всяка смяна, свършената работа - няма да намерят - й, за една заплата, свършена-такава, за целият месец!
4
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разбира се, че нямат версия. Такива неща не са работа на родната полиция. Няма версия и за онзи дето заклаха в центъра преди седмица-две. Тотално безпомощни и без "версии", нищо че има робокоп на всеки 3 метра в центъра на града. Вижте, ако трябваше да издирват някой карал без винетка, щяха да мобилизират анти-терор отрядите от 10 различни града и извършителят щеше да бъде заловен за 20 секунди. То преди година един се самозриви на летище пред 200 очевидци и камери. И за това няма версия.
3
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нямали версия, като нямате - марш в къщи!
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименНЕ И ДА БИЯТ
1
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как може полицията да няма версия!? За 17 дни само това ли са свършили - да отидат до завода!? Що за безхаберие е това? За какво са тези полицаи, само да охраняват парламента ли?