ДАНС и прокуратурата влязоха в Община Плевен

Противоречива е информацията дали има арестуван зам.-кмет
Обновена: 22 апр 2014 20:11 | 22 апр 2014 20:07, Веселина Йорданова
19
ДАНС и прокуратурата влязоха в Община Плевен
Снимка: БулФото

Специализирана операция на ДАНС и прокуратурата се провежда в сградата на Община Плевен, съобщи bTV.

„Кметът на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков и зам.-кметът Алексей Зелов не са задържани, а оказват пълно съдействие в разследването”, съобщили от общината.

Въпреки това, по неофициална информация от прокуратурата, Зелов действително е бил арестуван при акцията, тъй като е изнудвал местни фирми за 4000 лева.

От прокуратурата отказват коментар по случая до изготвянето на обвинителния акт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: ПлевенДАНСпрокуратура
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко е заради отказа на кмета да пусне Лафка в града и сега има атака на Пеевски.А иначе ще кажа,че съм плевенчанин,мразя Герб,но ако сега има кметски избори ще подкрепя проф.Стойков.Въпреки предишните злобни коментари,Плевен в момента започна да върви нагоре след 12-годишен сън и това явно не се харесва на някои.
12
1
 
4
 
! Отговори
Алекс 2 преди 9 години
Данс ? Тия пък кои беха ? Горките ...и тия са им малки заплатите май ! Разбиха търговците на нелегални цигари , контрабандата и сега нахлуват в общините ! Ама да не им излезе някой луд и да ги изпотрепе !
11
6
 
4
 
! Отговори
БоСимеонов преди 9 години
Цял народ знае, че ГЕРБ е групировка. Ама време е малко да ги понастанят из затворите.
10
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До социолог.Сергей Станишев никога не е обещавал 500 лв. минимална пенсия и 1000 лв. мин. заплата, а Волен Сидеров.Вашата(твоята) опорна точка говори за папагалщина-повтаряне без да се мисли и раболепие-казаното от шефа е вътрешното ми убеждение. Гладна кокошка просо сънува- вднъж,дваж ще те нахранят,но винаги ше си бъдеш гладен и по-далеч от носа си няма да виждаш.
9
1
 
12
 
! Отговори
арматуриста преди 9 години
ДАНС кога ще арестува другарите от следприватизационния контрол след бандитската приватизация? А "белите" якички раздали милиарди по списък на наши другари???А заменкаджиите??/ Кога ще се проверят всички депутати с една заплата как излизат милионери след мандата си??? Цацаров,много работа те чака,а ако те мързи или си поредният послушник на партията и теб ще те разследваме след време.
8
3
 
17
 
! Отговори
ахаа преди 9 години
тази слуЖба ДАНС полити4еската *** да баде закрита ...на момента както иии МВР-ТО съу4астник им е.Къде е дебелата ***.... крие се в ко4ината на дпс.4ака указания от доооогааан.маи4ето режисира.. *** дупнишка
7
4
 
10
 
! Отговори
Коко преди 9 години
Съгласен съм с Рали 1. Всичко намирисва на решаване на лични отношения между бизнесмен и въпросния зам.-кмет чрез влиятелни приятели от плевенския данс и то в навечерието на евроизборите. Няма да се учудя уликите да са подхвърлени или изфабрикувани
6
0
 
17
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
До анонименКметът е от ГЕРБ.Ако е сгазил лука-да се занимават.По сигнал ли? Защо ДАНС? Но яко намирисва цялата история. Най-малкото заради липсата на информация.Илияна Йотова днес е открила офис в този град? Другото,което писах ще бъде публикувано в утрешния бр.на местния вестник-би трябвало да е достоверно.
5
6
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
ДНЕС БГ е "честна" медия а защо не споменава от коя партия са тези кметове? Аз незнам но предполагам че са от ГЕРБ....и ако е така...защо не пише? Мисля че ако бяха на БСП щяха да пишат: "Кметове на БСП....." но да видим все пак.
4
1
 
16
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
"Прокурор Кирилова категорично отрече Окръжна прокуратура да участва в проверката или акцията. "Прокуратурата беше цитирана като източник,че зам.кмета е хванат с белязани пари!"Същия отговор получихме и от говорителя на Областна дирекция на МВР, Мариана Цветкова."Най-ново от в-к Посредник.Какво се случва и кой лъже ? Какво се проверява и от кого ? Предизборно мирише ? Проверки от ДАНС ? Не беше допусната Лафката в Плевен.
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
I poznaite ot koq partiq e kmeta?Ot novite ot GERB deto sa nazna4eni da subirat pari za velikata partiq koqto se okaza po-gadna i ot BKP.I kakva be novinata tazi ve4er, du6terqta na Cv.Cv. - Kradeca v listata na GERB za...poznaite za kakvo..za EVRODEPUTAT!?!?!? kUDE SI BAI tO6O DA VIDI6 KAKVI KELE6I OSTAVI DA NI UPRAVLQVAT, KUDETO TE OBVNINQVAHA, 4E SI KATO IMPERATOR.pONE l.GIVKOVA BE U4ENA, 4ETQ6TA S AMBICII A TVA DEVOI4A KAKVO 6TE NI PREDLOGI?HA-HA--HA...GLASUVAITE ZA NEQ I SE VESELETE!!!
2
10
 
13
 
! Отговори
социолог преди 9 години
Сергей Станишев обещава 500 лв. минимална пенсия и 1000 лв. мин. заплата и като видя , че номера не му върви реши да оправя ЕС но с заплата от 20 000 евро ама за него. Това е нашия националист-душа дава за народа ама не неговата.
1
14
 
25
 
! Отговори
:) преди 9 години
много ясно! Най-корумпираният селски град!