Една магистрала, а два различни пътя: Магистрала "Струма"

Положението след Дупница е тежко, пътува се върху лед
Обновена: 6 яну 2017 19:05 | 6 яну 2017 18:15,
14
Една магистрала, а два различни пътя: Магистрала "Струма"
Снимка: Булфото, архив

Една магистрала, а все едно два различни пътя. Така изглежда АМ "Струма", разказва читател на Dnes.bg.

Ако пътувате от София към Благоевград и вече сте на магистралата, но преди Дупница, не бързайте да се радвате. Въпреки че е перфектно почистена, след Дупница все едно започна друг път. Настилката е черна, но това не е асфалт, а дебел слой лед.

Заради тежките зимни условия движението по аутобана е изключително затруднено.

20-ина километра след Дупница, не се вижда нито снегорин, нито камион, който да ръси смеси срещу заледяване, съобщава наш читател.

Предвид условията и традиционно по-засиления петъчен трафик Dnes.bg ви призовава да бъдете изключително внимателни. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
10
 
! Отговори
бла бла преди 7 години
2 пъти в годината вали .. те не могат да се оправят.... 20 декември - 10 януари хората пътуват най много тогава ... да си видят родата.... А ВИЕ ГИ СПИРАТЕ С КРАДЛИВАТА СИ НЕКОМПЕТЕНТНОСТ Скоро хората ще вземат властта в свои ръце.... да няма после пак ... репресирани
9
1
 
8
 
! Отговори
ДО 10 ГУРБЕТЧИЯ преди 7 години
Парите няма да ти ги върнат . Настоявай като мен Прокуратурата да се самосезира и да провери АПИ . Дори децата в Детската Градина знаят че там се краде много - един и същи снегорин и камион със сол , се представят пред АПИ в Бургас , София , Дупница , Перник .Иначе парите от винетките са предостатъчни за почистване , поддържане и нови пътища .
8
3
 
13
 
! Отговори
посетител преди 7 години
Искам си парите от винетката !!! Държавата не ми предоставя шанс да ползвам платеното .... Върнете ни част от парите... като не можете да се справите с пътя.... Лиляно излизай да чистиш...
7
3
 
5
 
! Отговори
до 3 преди 7 години
Ти какво мислиш, че си единствения в Карлово който е претърпял ПТП и има нужда от помощ. Вместо КАТ да се занимава с важни неща, ще се занимават с теб за едното каско.
6
0
 
9
 
! Отговори
дупничанин преди 7 години
В Дупница снегорини минаха сутринта и толкоз. Зам. кмета вчера излезе с изявление: "не ходете на работа седете си вкъщи."
5
3
 
12
 
! Отговори
Do nomer 3 преди 7 години
Съвет от стар шофьорГумите са важни -ДА!, но ако си карал на ниска предавка с повече газ - ТИ си си виновен. В такива условия се кара на висока предавка с много малко газ! При екстрена ситуация дърпаш крака от газта, моторно спиране и не натискаш спирачка, защото не знаеш накъде ще се понесе колата!
4
1
 
16
 
! Отговори
не се научихте преди 7 години
До Анонимен 3: Е тия от КАТ да не са ти Батман-и, да дохвърчат щото ти имаш "евентуални драскотини" и за това ще седиш в студа да ги чакаш!!! Не помисли ли, че някой може да има истинска нужда от тях!!
3
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес се завъртях, на перфектно почистения път покрай Калофер. 5 санта киша, отдолу 2 санта лед. Карах с 30км/ч. Зимни гуми - Continental, DOT 0816. Колата е с ASR+ECS+ABS. Не съм правил резки движения с волана. Врътнах се и спрях в пряспа(на няма и 20 санта от мантинелата).Съответно извиках КАТ да ми опишат инцидента(имам камера) и при евнтуални драскотини да си ползвам "Каско"-то. Познайте. КАТ за час и половина не успя да дойде и ми звъннаха, че "съжаляват". Евала на почистването! Браво!
2
2
 
27
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Па да я затварят и без това чакат пролетта да ни реши проблема.
1
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Амиииии........Батман Танкиста да действа!