Смядовската Бони (без Клайд) – краде коли, задига пари от лекар

Ученичката е пълнолетна от 2 седмици, дебютира с кражба като възрастен
Обновена: 26 яну 2017 12:47 | 26 яну 2017 09:20,
35
Смядовската Бони (без Клайд) – краде коли, задига пари от лекар
Снимка: Reuters, архив

Ученичка, която въпреки крехката си възраст (18 г.), има богато криминално досие в кражбата на колите, намери свое ново амплоа. Този път тя се развихри в лекарски кабинет.

Биляна задигнала 40 лв. от дамска чанта от лекарски кабинет в медицински център в Шумен. И както винаги до сега, пак са я хванали, този път след минути, пише "24 часа".

Всички зулуми, които досега Биляна е правила, били преди да навърши пълнолетие. Последната й кражба от вторник е първата й като пълнолетна. Навършила 18 години само преди седмица.

Още по темата

Във вторник след обяд Биляна съпровождала своя позната от Смядово до лекар в Шумен. Докато лекарката преглеждала жената, придружителката седяла в чакалнята. В един момент от един от кабинетите излязла служителка, оставила вратата открехната и влязла в друга стая. Набитото око на Билянка веднага констатирало, че в кабинета има чанта, но няма никой. Вмъкнала се, грабнала портмонето, взела парите, 40 лв., а него изхвърлила в същия кабинет.

Всичко станало за секунди и тя нямала време да закопчее чантата. Служителката веднага забелязала, че портмонето липсва. Помолили хората в чакалнята да дочакат униформените и подали сигнал на тел 112. На място е пратен полицейски екип. От вратата видели своята стара познайница и нямало съмнение кой е извършителят. Тя си признала, дори посочила къде хвърлила портмонето.

Веднага е откарана в полицейския арест за 24 часа, започнато е бързо производство.

Тийнейджърката от Смядово все още учи, в момента е на т.н. самостоятелна форма на обучение в Гимназията по строителство в родния си град. Често влиза в полицейските бюлетини, но явно е голям карък, защото я хващали почти веднага. При една от кражбите на коли я намерили дрогирана.

По Коледа 17-годишната тийнейджърка отмъкна от Смядово лека кола, неразумно оставена от шофьора с ключове на таблото. Около 20:30 часа набитото око на Биляна забелязало колата и със своя 14-годишна приятелка я отмъкнали. После отишли до свой съученик на 17 г. да му предложат разходка до Шумен. И той бил неправоспособен, но предложил да кара до Шумен и седнал на волана. След няколко метра, още в Смядово полицаите ги спрели. Така им провалили разходката до областния град, който е на 26 км.

В края на юли миналата година тя отмъкна цял бус, който също беше оставен на улица в Смядово, без да е заключен. Момата го подкара и успя да стигне с него на купон чак в Шумен. Там обаче катастрофира на улицата. Давайки заден ход, с буса блъсна две коли, но успя да се измъкне. Малко след това униформените е завариха на волана на спряния бус, напушена с марихуана. Девойката се отърва след споразумение с прокуратурата с 6 месеца пробация и обществено порицание.

Биляна има в кримидосието си серия от кражби. От строителен магазин в Смядово отмъкнала стоки и 500 лв. През май участва в обир на жилище, от зеленчуков магазин открадна 240 лв., преди това обра дядо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Вики преди 7 години
Дано да се оправи момичето че не е от лошо семейство.Сестричката и работи в Англия и учи в ВПИ Шумен.Много съвестно момиче.Да се надяваме, че и другата ще се превъзпита.
24
0
 
18
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Вече е големичка и трябва да иде в Сливенския университет да се изучи! Поне бакалавърска да има..... До кога ще я хващат за по-малко от 24 часа. Европа голяма....може да поеме със опита и знанията си по света!
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Сливенския затвор ще стане звезда - симпатяга е.
22
0
 
23
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 7 години
Сигурно се стреми към политиката. Сега събира опит.
21
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на мацката, хайде да в запишем за някое риалити, я големия брат, я софия ден и нощ, я някое друго. Все пак трябва да служи за пример на подрастващите. Ако пък е и не само дива, но и палава, какво по хубаво за българския зрител, все пак българите сме само зрители, обичаме сеир да гледаме, пък и телевизиите рейтинга ще си вдигнат, чичо Кънчев пачка ще направи, че дори и за Ванчо и Андрешко някоя хилядарка може да остане (в този студ живее ли се лесно без парички на Малдивите и в Дубай)
20
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно време Биляна платно белешеА днешната Биляна надрусананад волана дремеше
19
0
 
6
 
! Отговори
??? преди 7 години
намери свое ново амплоа.Амлоа ???? Смисъла на тази дума какво означава редакторе ???
18
14
 
6
 
! Отговори
Наследството от БКП преди 7 години
"*** народ - слаба държава"Народа е виновен, вижте как си възпитават децата...Такъв манталитет има след 45 години комунизъм.
17
0
 
10
 
! Отговори
Ewto преди 7 години
До *** Не само че иска да блесне а и явно обича израза "набитото око" цели 2 пъти го използва :)
16
0
 
9
 
! Отговори
Чичо ти преди 7 години
Биляна, беля голяма :))))
15
1
 
20
 
! Отговори
жалко преди 7 години
Това е България, държава състедал на престъпници..Всичко започва от родители който свързват едвам 2та края и мислят за сметките повевече от децата си, хората нямат време за възпитание, в съзнанието им е как ще платят сметките накрая на месеца..Оттам се тръгва,децата се самовъзпитават на улицата, жалко наистина..Имаме страхотни таланти, който са в пъти по хитри и умни от децата който никнат в нормални европейски семейтва, но ги губим защото депутатите искали да стават милионери, а за народа 0....
14
0
 
21
 
! Отговори
Българка преди 7 години
Заформила се е една изпечена бандитка и крадла
13
3
 
26
 
! Отговори
Гадорян преди 7 години
Мислех че е ромка. Но уви не е. Завършен бок'лук е. Ще иде у сливенския и там вече ще види живота откъм най грозната му страна.
12
0
 
14
 
! Отговори
Циник до varg преди 7 години
Тцъ...баш такива са продукт ...и "огледало" на обществото - ако ще ги почваш - трябва да започнеш от правителствата и "народните представители" от последните 27г. ...че и преди тях! В сравнение с тях - тая заавлийка е ангелче!Когато накараш Стани-шеф да поработи ПОНЕ 1 ДЕН В ЖИВОТА СИ - ще те призная!
11
2
 
19
 
! Отговори
varg преди 7 години
Такива нямат място сред обществото.Само работа,рабоота и нищо друго докато й изгният кокалите.
10
1
 
19
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Бони..без Клайд...хм....пак някой ДЖурналисТЧЕ иска да блесне в очите на слепите с оригиналност.Бони , и Клайд са тарашили банки....а таа заавлията е просто кокошкарски карък...ще я пребият някъде за жълти стотинки!
9
2
 
28
 
! Отговори
Дедо Цецо преди 7 години
Набитото око на Биляна.Явно не е много набивано щом продължава да краде.
8
1
 
16
 
! Отговори
кина преди 7 години
чакаме я с нетърпение тази свега мръвка :) поздрави, от сливенския затвор
7
3
 
16
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
Тази държава е създадена от крадци за крадци.
6
1
 
10
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
Казва се Биляна Банева. Пишете във фейсбук и ще ви излезе. Пишете на кирилица.