Психично болен мъж подпали апартамента си в Плевен

Съседно жилище също е засегнато, няма пострадали
28 юни 2017 12:52,
8
Психично болен мъж подпали апартамента си в Плевен
Снимка: архив, Булфото

Мъж с психични проблеми е подпалил жилището си в ж.к. "Воден" в Плевен, засегнат е и съседен апартамент, съобщиха от МВР.

На 27 юни в 14:47 часа в пожарната е получено съобщено за пожар в апартамент на 7 етаж в ж.к."Воден". Пожарът е умишлен, причинен от собственика, с психични проблеми.

Унищожени са домашно имущество и са опушени стени 100 кв. метра разгърната площ.

Вследствие на инцидента са причинени вреди и на съседен апартамент – повредена е мазилка 20 кв.м., дограма 3 кв.м., готварска печка, опушени стени 100 кв.м.

Пострадали няма. Пожарът е погасен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре че блока не е безплатно саниран, картинката щеше да е трагична.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ЗДРАВ ДА Е В АПАРТАМЕНТ ИЗПЕРКВА.
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 2Остави тази работа с лекуването извън диспансерите. Не е възможно! Кой ще купува лекарства и ще следи дали се приемат? Има ли изискване за задължителни регулярни прегледи?-не.Радвай се, че нямаш допир с този проблем. Това е тормоз, шум, стрес... дори полицаите не се отзовават на сигнали - нямат правомощия. Докато се издаде съдебно решение да се прегледа такъв човек насила минава поне 1 година. Системата е скапана.
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНе сме в средновековието , но системата ни е средновековна. Навън сред нас са тежките случаи, които трябва да се лекуват в диспансерите - да са хоспитализирани. Навън каква грижа има за тях - кой следи дали сиприемат медикаментите? Аз съм за хуманно отношение, но в много случай пациенти с тежки проблеми са зарязани без контрол и лечение. Кой носи отговорност?
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 2Здравната Каса пести от 'апчетата! Психиатри/психолози/психотерапевти са повечето с купени дипломи и без грам състрадание дори отговорност! Но уви не са само те! България - "Полет над кукувиче гнездо"!
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Психично болните би трябвало да се лекуват а не затварят. Не живеем в Средновековието.Тъи като все още сме много ненапреднали и нямаме реална представа какво предствляват самите болести хората биват затваряни ако са опасни и пускани когато симтомите са притъпени с лекарства. А ако искаш да ти е спокоино не се раждаш на земята...
1
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Психично болните трябва да се затварят в специализирани заведения, които сега почти липсват. Вижте заглавията от последните дни един психично болен се самоуби, друг наръга родителите си. Колко такива опасни има... и всички са навън сред нас и децата ни.