Искат бързи присъди за побойниците от Асеновград

Инициативен комитет: Протестите в града няма да спрат!
Обновена: 1 авг 2017 12:26 | 1 авг 2017 11:30, Анисия Иванова
8
Искат бързи присъди за побойниците от Асеновград
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Протестите в Асеновград няма да стихнат, докато не бъдат наложени бързи присъди на виновниците за побоя над младите спортисти, обяви Йордан Тодоров от Инициативния комитет на протестиращите в града.

Той допълни, че зад намеренията им стои и друго неудовлетворено искане, а именно - проблемът с нерегистрираните роми, които не просто не биват изселвани, а и проявяват готовност да си узаконят къщите.

Още по темата

"От тези 11 роми, които са задържани - двама са освободени. Настояваме за бързи присъди, а не случаят да се отлага. На първата кръгла маса се обсъждаше, че ромите без регистрация в Асеновград ще бъдат извеждани от града по местата, от които са дошли. Има къщи на края на ромската махала, в които има по 160-170 души, регистрирани в едно жилище. Обяснява ни се, че това е заварено положение, но не може толкова много хора, живеещи в наемна къща, да взимат енергийни и социални помощи. Това е неприемливо", обясни Тодоров пред "Фокус".

Той отбеляза, че обещанията за осигуряване на полицейско присъствие в Асеновград, дадени от вицепремиера Валери Симеонов, са изпълнени на 100%.

"Протестната вълна не е насочена към малцинствата, а към тези, които пребивават незаконно в града и нарушават обществения ред", категоричен бе той.


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
чарли преди 1 година
Блажени са вярващите.
7
1
 
18
 
! Отговори
Цацо ди цуци Цаци преди 1 година
Наивници...
6
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма да ги осъдят защото ги защитават антибългарски сороски организации " БХК, америка за бг" а " америка за бг" финансира съдебната система. Знаеме, че който плаща той поръчва музиката.
5
3
 
8
 
! Отговори
,,,,, преди 1 година
Протестите в града няма спрат!
Кой ви пише статиите, някой от електората в Асеновград?
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен И ГО ОСЪДИХА НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ НА 2 ГОДИНИ И 10 МЕСЕЦА ....... ГОЛЯЯЯМА ВИСОТА !..................НЕЩО КАТО НАШАТА ВИСОТА . МОМЧЕТО СЪС СЧУПЕН ЧЕРЕП И В КОМА -СРЕДНА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА .
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ааааааа,това вече е расизъм!!!!!
2
1
 
22
 
! Отговори
Васо преди 1 година
"Той отбеляза, че обещанията за осигуряване на полицейско присъствие в
Асеновград, дадени от вицепремиера Валери Симеонов, са изпълнени на
100%."Това е направено да се държат под контрол протестиращите, бре. И да се пази електората.
1
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРАВИ СА!!! ТУК Е НАМЕСЕНА ОБЩЕСТВЕНОСТТА!

ПРИЗНАЛИ СА СИ И БИ ТРЯБВАЛО ДО ПОЛОВИН ГОДИНА ДА Е ПРИКЛЮЧИЛО ДЕЛОТО НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ!!!

ВЪВ ГЕРМАНИЯ ПО ДЕЛОТО ЗА ОНЯ ДЕТО Я РИТНА ЖЕНАТА В ГРЪБ В МЕТРОТО И СЕ ПРЕБИ ПО СТЪЛБИТЕ ОТ НАЧАЛОТО НА ДЕЛОТО ДО КРАЯ МУ НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ ЗА 2 МЕСЕЦА ТОЧНО!

ГЕРМАНЦИТЕ СА НА ВИСОТА!!! ЗА 2 МЕСЕЦА ПРИКЛЮЧИ ДЕЛОТО ТАМ НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ А ТУК В БЪЛГАРИЯ ОТНЕМА ПО ОКОЛО 20 МЕСЕЦА ЗА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ!