Нощните заведения в "Албена" остават затворени

Решението е с цел да се избегне събирането на много хора
Обновена: 15 юли 2020 12:26 | 15 юли 2020 12:25, Ния Христова
16
Нощните заведения в "Албена" остават затворени
Снимка: БГНЕС
Нощните заведения в курортния комплекс “Албена” тази година ще останат затворени. Целта на решението е сигурност както на персонала, така и на гостите, за да няма събиране на много хора.
 
"Много е трудно да се спазва социална дистанция в нощния клуб, както изискват всички препоръки на Световната здравна организация, Министерството на здравеопазването, от Министерството на туризма. Дори и в момента, след като бе разрешено да работят нощните заведения, курортният комплекс "Албена" няма да отвори нощните си заведения. Даваме много дружи възможности за истинска почивка на нашите гости на широката плажна ивица, по морето и във всички летни заведения, които са отворени," обясни Христо Пенев, зам.-директор в комплекса, предаде БНР. Той добави, че повечето туристи приемат това решение като акт за гарантиране на по-добра здравна сигурност за летуващите.
Още по темата
 
Христо Пенев отбеляза също, че всички мерки, свързани с превенцията на COVID-19, водят до много по-големи разходи за всеки собственик и управата на всеки хотел и ресторант.

16
Още от Страната
Стартира продължението на мярката 60/40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
2
 
! Отговори
vlady преди 2 седмици
Албена не се презастрои, но прилагат строго социалдемократическия модел на проф. Ал. Томов към персонал и доставчици и все по-трудно намират маймунки с трици.
14
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Тони

Най-вече, *** и алкохол!
Много са, наистина, ама тях си ги има и в София! Е, без пясъка в задните части!
13
17
 
1
 
! Отговори
Тони преди 2 седмици
Албена е за бедняците и простолюдието, там лукс и комфорт през крив макарон, хората с възможности ходят на Слънчев бряг, там има от всичко по много !
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Албена е супер, просто не е за шебеците които харесват кича, шума и искат да се напиват, да повръщат и да заспиват със събути гащи на плажа. За тях си има Слъчев бряг.
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 10

И защо да не е консервативен, като винаги е пълен?
За последните 30 години са построени, ако не греша, 3 хотела, и толкова са съборени! Да отрежеш дърво, в Албена, е престъпление и се наказва с жестоки глоби! Може да пгледнете терасат на Лагуна Гардън, как е подпряна от едно изкривено дърво и никой не го пипа!
Бях там в последната година на Кардам, на следващата не можах да позная къде е бил!
Я покажете къде го има това!

Пък нека да е от "комунизма", ако ще и от Сев.Корея да е!
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Най широката плажна ивица е там, малко медузи и водорасли, който иска да се наслади на морето, там е мястото
9
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не е тайна, че баш комунисти държат албена холдинг ад и за това курорта е толкова соц.консервативен без никакво развитие от към хотелска база за толкова години.
8
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Всяка година ходя в Албена, та да питам "за каквви нощни заведения става дума?". Горски цар, Плажния бар или "казиното" срещу чайната?
Че там курорта е максимално пригоден за семейства и деца! Ще си заведете детето на стриптииз или ????

Що за *** писаници! Идете и вижте, бе хора!
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Албена не става за нощен живот. В евтините хотели наистина прилича на стара соц. почивна станция и е пълно с много нахални и простовати румънци и руснаци. Но пък в по-скъпите се оказа екстра за семейна почивка - базата е прилична, ресторанта и обслужването на ниво и гостите са предимно немци, по-малко българи и румънци, но със сигурност са по-културни. Аква парка е хубав. Тази година ще ходим пак - подобно качество може да се получи единствено в Турция на по-ниска цена.
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
алебена оод е на наши хора, с аристократична комунистическа кръв
5
19
 
4
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 2 седмици
В АЛБЕНА никога не е имало нощни заведени я, нито една дискотека !!! Само един единствен плажен бар, АЛБЕНА е стара занемарена комунистическа почивна станция, никой нормален не ходи там поне от 20 години !
4
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Соц курорт ама е в пъти по-добре устроен от Слънчев бряг. Идеята на Албена не е хората да отидат там за да се напиват, а да си почиват.
3
7
 
10
 
! Отговори
Blessed преди 2 седмици
Който е ходил на Албена знае че там реално от десет години няма нощни заведения - има една дискотека Цар която в пиковият сезон е полупразна и един плажен бар в който никой не влиза. Стига с тея платени статии за този соц курорт!
2
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Албена изглежда най-привлекателния курорт към момента. Най-малко туристи (нулев шанс за зараза), без нощни заведения (тиха и спокойна атмосфера нощем), големи и празни плажове. Пък балъците нека ходят по южното бетономорие сред тълпи туристи.
1
4
 
4
 
! Отговори
Светозар преди 2 седмици
Значи нощните заведения в София отворени, а на Албена затворени. Това е дискриминация. Стига привилегии за столичани.