Влак прегази 67-годишна жена между Белово и Септември

От полицията са категорични, че става въпрос за самоубийство
17 сеп 2020 12:25, Ния Христова
13
Влак прегази 67-годишна жена между Белово и Септември
Снимка: БГНЕС
Влак е прегазил 67-годишна жена от София между Белово и Септември. За това съобщи говорителят на пазарджишката Областна дирекция на МВР Мирослав Стоянов, предаде Bulgaria ON AIR
 
Снощи е бил подаден сигнал в Районното управление на полицията в Септември. Оперативна група е направила оглед на мястото на инцидента. 
 
Композицията е била в движение, когато жената внезапно изкочила пред нея. От полицията са категорични, че става въпрос за самоубийство.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Никола преди 3 години
За да искаш трябва да дадеш. И каква е тая *** мантра. Да си спестявал, ако си неквалифициран и .... КОЙ ТИ Е ВИНОВЕН. НЯМА ПО СВЕТА ОХОЛЕН ЖИВОТ С ПЕНСИЯ НА МЕТАЧ.
10
1
 
7
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
МОГА ДА на пиша такъв роман за Самоубийците в България-че Стивън Кинг направо ще се откаже да пише! Представяте ли си -Отчаяна жена -загубила е целият си в работа и надежди Живот- никой не я иска-тя е възрастна! Тя е ненужна! Началото на Животът И е била едно малко усмихнато момиченце-почнало е първи клас с плитки с рози на косите и прилична униформичка-И идва Страшният ден-Тъмно е-леко вали и ТЯ е на релсите и тихо си поплаква-чака,, -Тя чака сама в тишината,-чака смъртта си! Чака Влакът! Ужас!
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що за народ, що за общество сме, щом търпим тая гавра с родителите ни?100 евро пенсия при тия цени?
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българските пенсионери са обречени не геноцид. И нас след години ни чака същото ако продължават така нещата. С 300лв лечението ли да си пащаш, да ядеш ли, сметки ли да платиш, кое? Отчаяние, самота и безпътие, това е живота на върастните хора в БГ. Срам за всички политици и партии, които докараха до това положение народа си, къпейки се в евра, злата и милиони откраднати от точно тези обикновенни хора. Лошо е само, че сега машиниста цял живот ще живее с това, което се е случило! Трагедия!
7
1
 
2
 
! Отговори
Бързи кредите преди 3 години
А защо не - склоняване към самоубийство?
6
3
 
9
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
САМО ДА ДОПЪЛНЯ -ЗА 5 ГОДИНИ СА УМРЕЛИ ПОЛОВИН МИЛИОН ПЕНСИОНЕРИ!! СПРАВКАТА МОЖЕ ДА Я НАПРАВИТЕ И ВИЕ- ВЛЕЗТЕ В САЙТА НА НОИ- 2015Г БРОЙ ПЕНСИОНЕРИ И 2019 Г БРОЙ ПЕНСИОНЕРИ! ТОВА СИ Е ХОЛОКОСТ! ГЕРБ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ!
5
2
 
13
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
ужас!! Занете ли тази 70 тонна Машина какво страховито нещо е (говоря само за локомотива) Трябва да си "безобразно" отчаян -да застанеш на пътя на това Чудовище!!!Поредният отчаян човек си отиде от този Свят -на беднотия мизерия и безпътица! светът се промени -Но България се промени в пъти по на лошо от другите държави! На никой не му пука за теб -дали умираш или си гладен -Дори в Болница не те искат! Просто НЕНУЖЕН НА НИКОЙ!!
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герб подлагат пенсионерите на геноцид за да убият бсп!
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 1Да, но в този лакейски сайт информацията е премълчана, не е в полза на Тиквата.
2
8
 
3
 
! Отговори
Мутафчийски-Бенатова преди 3 години
от Корона ли е Починала?!
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наистина ли около нея е имало разпръснати неплатени сметки?Бог да я прости!