Плащаме за синя и зелена зона вече и по Viber

Центърът за градска мобилност стартира нов канал за комуникация
9 окт 2020 12:57, Петя Славова
13
Плащаме за синя и зелена зона вече и по Viber
Снимка: БГНЕС

Центърът за градска мобилност стартира нов канал за комуникация, съобщиха от ЦГМ. Чрез интерактивен чатбот във Viber всеки ще може да получава новини за трафика в града, актуални разписания и маршрути на обществения транспорт, както и информация за паркирането и за видовете превозни документи.

Още по темата


За пръв път във Viber ще бъде възможно и заплащането на синя и зелена зона.  Начинът на заплащане не променя за водачите на автомобили цената на зоните и тя е такава, каквато е в момента.

Преди дни стана ясно, че се предвиждат и по-високи глоби за неправилно паркиране в столицата, като те ще стигнат до 200 лева.

Първоначално 10 души от Центъра за градска мобилност започват да проверяват дали има неправилно паркирани автомобили на територията на цяла София, отбелязаха от ЦГМ

 



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз ви казах Дайте да запалим автомобилите на синята и зелената зона с горивна течност в бутилка и сами да управлявате тези наши зони открай време време да въстанем уважаеми български народ време те прекалиха ще стане и по-зле
10
0
 
2
 
! Отговори
NoMercy преди 3 години
A междувпрочем ако ми е поддържана колата и да е 50 годишна пак ще си я карам. Това да ти е нова и лъскава колата може да е цел ня някой който по друг начин не може да изпъкне.
9
0
 
1
 
! Отговори
NoMercy преди 3 години
До Чиновник:*** може да викаш на някой друг ама не и на някой дето и бабите и дядовците са му били от София за разлика от твойте. И никой не е казал , че трябва да се изградят платени паркинги. Ако паркингите са платени то те трябва да предлагат все пак нещо: да са покрити или да имат някъква охрана и .т.н. И не ми говори за градски транспорт последният път като го ползвах умрях от смрадта в него. Да не говориме , че там където ходя с колата ми е неудобен. А я ми кажи Бойко в рейса ли е?
8
2
 
1
 
! Отговори
Софийска баница преди 3 години
До УнуфрийПовече от половината гаражи в София стоят празни и дори не се предлагат под наем. Ганчовеца не обича да плаща.
7
3
 
2
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
До NoMercyДори да се изградят паркинги, да не мислиш, че ще паркирането там ще е безплатно,бе умник?!?! Целта НЕ Е да се паркира безплатно, а селяндypите да се отучите, да се мъкнете с колите си навсякъде из София. В София има градски транспорт, ако не си забелязал. И е много по- нов, комфортен и удобен от 15-20 годишните радрънкани таралясници, които карате.
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз тия глоби от центъра за градска мобилност си ги събирам, утре може пак да изчезне тоалетната хартия заради ковид бастуните.
5
3
 
1
 
! Отговори
Унуфрий преди 3 години
Предлагам да им покажете едис среден пръст на тия ***, като си купете или наемете гараж!
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рекетьори!Нарочно не направиха нито един безплатен паркинг в града, за да могат безпрепятствено да "доят"столичани.За целта ни пробутват, че въвеждането на цветните зони било панацея и било много хубаво нещо. Много хубаво, но за доячите, не и за софиянци.като направят зона цяла София и нарочно няма нито едно място за паркдиране, могат да ни рекетиират колкото си искат. Да, това е рекат - поставят те в безизходно положение и ти взимат пари за това.
3
1
 
3
 
! Отговори
Перничанин преди 3 години
По-голяма ли ще ви е печалбата от там ? :)
2
2
 
17
 
! Отговори
NoMercy преди 3 години
*** колко пари събирате от тези зони!Няма ли да изградите паркинги най накрая престанете да мислите само за увеличаване на данъци и глоби!Това ли е най новия начин за тормоз - квартал който не иска зона ще се глобява. Все пак за издадените разрешения с презастрояването не са виновни живущите по кварталите!!!
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДИРИБЕИ!