Жена с опасност за живота след нелепа катастрофа на "Хемус"

Водач спрял за да отстрани гума от платното, друг го ударил
26 окт 2020 14:48, Красимир Ангелов
16
Жена с опасност за живота след нелепа катастрофа на "Хемус"
Снимка: БГНЕС

31-годишна жена е пострадала тежко при катастрофа на магистрала "Хемус" близо до разклона за Нови пазар, съобщиха от ОДМВР - Шумен.

Инцидентът е станал в неделя около 13.05 часа.

Установено е, че водач на лек автомобил Фолксваген Поло с русенска регистрация спира в активна лента за движение, за да отстрани гума от пътното платно. Колата му обаче е ударена отзад от водач на лек автомобил „Ситроен C3“ с добричка регистрация.

След удара е пострадала 31-годишна жена, пътник във Фолксвагена. Откарана е за преглед в шуменската болница с черепно-мозъчна травма. Настанена е за лечение с опасност за живота.

Водачите на двата автомобила са тествани за алкохол. Пробита са им отрицателни.

Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мдааа, доста тъпо изпълнение. Не се спира в активната лента, в България и в аварийната не е много добра идея да спираш. Общо взето, хората като се качат на магистралата и включват на автопилот, ама не като тоя на Тесла, а доста по-скапан. И после стават бели. Пазете се хора. Като видите проблем на пътя, обадете се на 112 и те да се оправят. Лошото е, че можеше и по-голяма беля да стане, ако някой беше минал през гумата, докато е на автопилот. Изобщо, трябва да се кара съзнателно, не на автомат.
15
5
 
5
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
Тестовете за Ковид отрицателни ли са?
14
0
 
5
 
! Отговори
Ицо преди 3 години
"спира в активна лента за движение, за да отстрани гума от пътното платно"На мен нещо ми намирисва. Според мен е искал да отстрани жена си в колата. Доста чиста работа, адмирации. : D
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 9 (Туй)Туй Толбухин е там , дет всички са добрички ! Добричката полиция , добричките шафиори и т.н. Там лошички няма !
12
3
 
3
 
! Отговори
4epa преди 3 години
КАТО С ТИРА НА МОЛДОВЕЦА- ЗАГИНАХА ТРИМА 4ОВЕКА !!!!!!!!! ОБВИНЕНИЕТО МУ Е ТЕЖКО- 5 ДО 15 ГОДИНИ !!!! ТОЗИ ПЪЛЕН *** ДА СПРЕ В АКТИВНА ЛЕНТА !!!!!!!! А ТОВА С ГУМАТА СА ГО ИЗМИСЛИЛИ УШЕВИ ЗА НЯКОИ ЛЕВ !!!!
11
2
 
5
 
! Отговори
Насакото Яката преди 3 години
Този е брутално ***. Не, в по-голямата си част, българите са глупави и завистливи хора.
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Принципно за такива неща си има полиция, пътни служби, но както знаем те никога не са там където и когато трябва, освен да събират "дарения". Подобно сприране в по западните страни е равносилно на доста солена глоба, незвисимо от благородните намерения.
9
2
 
3
 
! Отговори
Туй преди 3 години
Туй Толбухин дей уа?
8
4
 
15
 
! Отговори
nobi преди 3 години
само си оредставих ситуацията, единия спира на магистрала, все едно си е на село пред тях, другия кьорав, не го видял. родна картинка
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със спирането в активна лента, е станал по-голяма опасност от тази, която е искал да предотврати.
6
1
 
23
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 3 години
Добре де, с какъв ъкъл ще спреш в АКТИВНАТА лента на МАГИСТРАЛА????Добре, видял си проблем на пътя, спри в аварийната, тогава изчакай когато няма друга кола и махни гумата или каквото имам там на пътя.Ама да спреш на магистрала в активна лента... не знам.
5
0
 
15
 
! Отговори
Лентите преди 3 години
Аварийните ленти ползват за да карат, активните за ремонт
4
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гума от ТИР, нали! Скапани тираджии със скапани камиони и скапани гуми.
3
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"...водач на лек автомобил Фолксваген Поло с русенска регистрация спира в активна лента за движение..."Гении. От Русе."Колата му обаче е ударена отзад от водач на лек автомобил Ситроен C3 с добричка регистрация."Среща гении. От Добрич.Извод: коронавируса не прощава.
2
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ам къде е бляла ,
1
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'спира в активна лента за движение, за да отстрани гума от пътното платно''Водачите на двата автомобила са тествани за алкохол.'В БГ трябва да си пиян или луд да спираш на магистралата!