Helpbook: Съсед ни тормози с пеене, подскачане, крещене по цели нощи

Незаконно сметище, опасна сграда, мръсотия - още от платформата
13 яну 2021 18:24, Анисия Иванова
62

Снимка: Helpbook

Започваме днешния обзор от платформата Helpbook.info със сигнал от тази нощ: „Наш съсед ни тормози с музикалните си предпочитания, купони, крещене по цели нощи. Домоуправителят е информиран, но до днешна дата няма подобрение на проблема. През деня, съответно, също не се спазват тихите часове. В този час, 3:12, също съм озвучавана от силна музика, пеене, подскачане и други. Не е възможно да отида да позвъня на вратата, защото има допълнителна врата, която е заключена. Моля за проверки и някакво действие. Този тормоз е всеки ден“!

След обилните валежи в последните дни много реки преливат и заплашват да пометат къщите в близост. За съжаление не само природните явления спомагат за това, а и недобросъвестността на хората. В платформата получихме сигнал за незаконно сметище около бреговете на река Вит, село Гложене, което се увеличава с всеки изминал ден. Боклуци от всякакво естество попадат в реката и затлачват речното корито. Молбата е за спешно взимане на мерки, тъй като не е изключено да се стигне до трагедия.

Изпратиха ни снимки с изключително грозни гледки от опасна полуразрушена сграда в непосредствена близост до метростанция „Младост 3“. Купища отломки и отпадъци са натрупани по тревните площи до тротоара, които преседяват дълго време, без да се предприема каквото и да било от отговорните органи за отстраняването им.

На други снимки, които ни изпратиха, се вижда подобие на тротоар на варненска улица, обилно покрит с разпилени боклуци от сметосъбиращите съдове, които се оказва, че са крайно недостатъчни за нуждите на живущите. Кал, мизерия и мръсотия е обичайната гледка в този район, независимо от сезона.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 


62
Още от Страната
Евакуираха хора от къщи край р. Струма до Благоевград
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
1
 
! Отговори
Пеене,подскачаве,кре преди 1 седмица
Като затвориха дискотеките така ще е.След обед не е длъжен да го спазва.Боя няма да помогне най-много да Ви осъдят за телесна повреда.Еми,почни да пееш с него в дует и да играете.В крайна сметка тук си да живееш,като умреш ще почиваш в 2-та квадрата!
58
0
 
1
 
! Отговори
д-р Мара Шепова преди 1 седмица
Явно хората които описвате са проблемни и не знаят , че когато живееш със други хора спазваш правилата. Има решение - цакате ги със глоби. Ако не помогне - безсрочен бан.
57
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Съсед ни тормози с пеене, подскачане, крещене по цели нощи"

Пребийте го като животно. Никой не пее и не скача със счупени крака.
56
2
 
3
 
! Отговори
Хмх преди 1 седмица
До баба мара
Да си чувала за общо събрание? И за изселване от жилището с решение на етажната собственост?
55
1
 
7
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 1 седмица
Аз мога да ви помогна с проблематичния съсед като го освидетелствам и пратя за лечение в Курило...
54
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До морски

Много си ербап бе, момче. По- полека го раздавай, че не знаеш кой стои срещу теб. Много такива "герои" като теб изядоха дървото.
53
1
 
1
 
! Отговори
Джо барзия преди 1 седмица
дивият запад,по българцки.Подкрепете местният ШЕРИФ
52
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Има начин. Обаче Ганьо чака наготово, вместо да чете закони и наредби и да се осведоми как са нещата.
51
0
 
2
 
! Отговори
морски преди 1 седмица
До Тарикат

Няма да повярваш, но тук милионери не доживяха старини, а можеше и да се порадват на охолен живот ... можеше ... ако не пречеха ...
50
1
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 1 седмица
наркоманите не плащат режиини разноски във входа потрошиха бравите на вратите
блъскат вратите дънат чалга непрекъснато народ снове нагоре надолу 24 часа в
денонощие призовки от прокуратурата и др анархия и никакво съдеиствие от
никого
49
0
 
3
 
! Отговори
Тарикат преди 1 седмица
До морски

Номера е да се изкарат пари. Остави омертите. Всеки майстор си има майстора. Когато моя адвокат изкара едни 2000 лева от хонорари, а аз 10 000 лева от обещетения ми дреме за омертите :)
48
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ами пейте и вие ..
47
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да не плащат на полицията и съдиите да си затварят очите?
46
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ей така ще се докараме д гражданска война. Не може да те крадат, бият и убиват, а ако се защитиш, да те съдят и вкарат в затвора.
45
0
 
4
 
! Отговори
морски преди 1 седмица
До Тарикат

Тук на брега действа закона Омерта обаче.
Нема лабво.
44
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 36

Еми съседите са смoтaни че още от начало не са им натрошили черепите или поне пръстите. От личен опит ти казвам, че с ром като се разправяш задължително трябва да му оставиш поне някакво дълготрайнио или перманентно осакатяване, иначе не помни защо си го бил.
43
6
 
9
 
! Отговори
избирател преди 1 седмица
Забелязвам, че откакто ДеБъ взе районните кметски мандати в София, нещата доста се влошиха.
42
3
 
21
 
! Отговори
Тарикат преди 1 седмица
Какви са тези бойци, борци, побоища и подобни ?! Хаиде малко по интелигентно, че да се изкарат и парички. Жалби в полицията с копие до прокуратурата през седмица. Резултат няма?! ВЕЛИКОЛЕПНО ! Хаиде при доверен психиатър да ти направи една епикриза че страдаш от депресия и безсъние и каквото там си измисли. Хайде едно дело срещу държавата за увреденото ти здраве поради бездействие. Разбира се с иск за обещетение. Мислете бе хора! На мен ще ми е като печалба от тотото!
41
0
 
11
 
! Отговори
абоната е на ~~~~~~~ преди 1 седмица
`но законът връзва ръцете на полицията`

Точно такива нарушения на обществения ред, се потулват от полицията, стига нарушителя да им е информатор.
40
0
 
11
 
! Отговори
Предположение преди 1 седмица
Някой от тормозените съседи само е заплашил ромите с яки момчета и после си е имал неприятности, а новобогаташът сигурно тихомълком им е пратил такива да ги посъветват повече да не стъпват в купения от него парцел.