Ангел Кунчев и Таня Михайлова на работа среща с учители в Ямболско

До момента малко над 20 на сто от учителите от областта са поискали да бъдат имунизирани
Обновена: 22 яну 2021 08:21 | 22 яну 2021 05:36, Ния Христова
3
Ангел Кунчев и Таня Михайлова на работа среща с учители в Ямболско
Снимка: БГНЕС
Заместник-министърът на образованието Таня Михайлова и главният държавен здравен инспектор - доц. Ангел Кунчев ще проведат работна среща с преподаватели от Ямболска област. Домакин на  срещата е основното училище "Св. св. Кирил и Методий" в  село Бояджик, съобщи БНР.
 
На срещата са поканени и преподаватели от училищата, които се намират в съседните села Скалица и Роза, където се обучават деца от няколко населени места в община "Тунджа". По неофициална информация предмет на дискусията ще бъде ваксинирането на преподавателите и готовността им да се върнат в класните стаи.
 
До момента малко над 20 на сто от учителите от областта са поискали да бъдат имунизирани, а в предварителните списъци са се включили 369 от 1570. 
 
Очакванията са през следващата седмица да започне изследването с антигенни тестове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Бояджик да не сте стъпали
1
0
 
10
 
! Отговори
6 преди 3 години
Знае ли Борисов и уважаемите министри за героичната съпротива на жителите на Бояджик по време на "бояджикското клане" във времето на Априлското въстание ? И че това е родното село на създателя на компютъра/баща му е роден там / Джон Атанасов? Да им се каже предварително , за да не се чудят на кого е този паметник на площада!И това масирано властово присъствие не е ли нелегитимен натиск върху свободната воля на учителите и нежеланието им да се ваксинират! С какво право в една демократична страна?