22-годишен моторист загина при катастрофа на пътя Хасково - Димитровград

Причината е отнето предимство
1 май 2021 17:10, Нели Христова
32
22-годишен моторист загина при катастрофа на пътя Хасково - Димитровград
Снимка: Pixabay

Моторист на 22-години загина на място при сблъсък с лек автомобил на пътя Хасково - Димитровград. Инцидентът е станал в ранния следобед днес, съобщиха от ОД на МВР - Хасково.

По първоначална информация от КАТ, мотоциклетистът се е движел с несъобразена скорост в посока Димитровград, когато от разклона за село Крепост е излязъл автомобил, който е отнел предимството на двуколесната машина. Шофьорът на колата е леко ранен и откаран в болница. Образувано е досъдебно производство, назначени са експертизи, допълниха от КАТ-Хасково.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма проблеми, той е лошо момче и никой нищо не може да му каже. Малко е умрял, но иначе колко е готин а?
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Аскуу никой няма книжка, щото трудно говорят официалния език - ясно. По селата че карат все едно са на къра - ясно.Само не ми е ясно като знаеш горните факти - откъде смелост да се качиш на мотор в тая тъмна Индия?!?
3
0
 
26
 
! Отговори
аз преди 2 години
Жалко за момчето. Високата скорост убива. Не си сам на пътя особено сега когато всички се прибраха по родните села и паланки.
2
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно същото като при Местан - невъзможно е да дадеш предимството на летящото с 200 моторно превозно средство идващо по пътя с предимство. Крайно време е да променят закона и да спрат да осъждат невинни шофьори заради любители на високи скорости.
1
1
 
27
 
! Отговори
oo7 преди 2 години
АЙДЕ, ПОЧНА СЕ...