Борислав Сандов: Хората се заблуждават, че това е магистрала

Участъкът не отговаря на условият за наклон, смята съпредседателят на "Зелено движение"
23 ное 2021 09:57, Ния Христова
58
 
В катастрофата с македонски автобус на АМ "Струма" загинаха 45 души. Основните версии за инцидента, по които първоначално работят разследващите, са две.
 
"Този пътен участък не отговаря на условията за магистрала, поради което е с ограничение, различно от това на магистрала и с категоризация, различна от тази на магистрала. Той не отговаря на условия за наклон и един от завоите, като радиус, би трябвало да бъде по-малък", посочи съпредседателят на "Зелено движение" Борислав Сандов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Той обясни още, че участъкът се води скоростен път, който е трябвало да бъде част от магистрала "Струма". 
 
"Това е ужасен трагичен инцидент, довел до смъртта на много хора. Хората се заблуждават, че това е магистрала, а не е. Възможно е да си позволяват да шофират с по-висока скорост, така както на магистрала. И това всъщност да е довело до подобен инцидент", изтъкна съпредседателят на "Зелено движение".
 
Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
34
 
13
 
! Отговори
Румен Рашков преди 2 години
*** спечели и неговата хунта и сега 5 години за всичко ГЕРБ ще обвиняват. О неразумни юроде поради що се срамиш да се назовеш болгарин.... Явно има защо :)
36
17
 
7
 
! Отговори
Бог да прости! преди 2 години
Невинните жертви на 12 годишнотоУправление на герб!
35
18
 
6
 
! Отговори
Магистрала към АДА преди 2 години
След 12 години управление на Гражданите за Европейско Развитие на България и ГЛАВНИЯ Строител другарят Бойко Методиев Борисов.А ни чакат и язовири.... А,бе, мушенгии !
34
4
 
1
 
! Отговори
От 36 до 37 преди 2 години
Това в кавичките е цитат от статията. Ама ти как да го осъзнаеш с образование "детска градина"?
33
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 36Шашкън!!! Това е СКОРОСТЕН ПЪТ!!! Има знаци за това. Има държава, нема такъв народ! 80% са...... питайте професор Иво Христов!!!
32
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Хората се заблуждават, че това е магистрала, а не е." По същия начин хората се заблуждават, че това е държава, а не е!
31
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 33 Това е скоростен път. Има ограничение 120, а прелитат като изтребители покрай теб без да се съобразяват със знаците. Какво още направя? Три автобуса на същата фирма са се движели пред него в този момент!!!! Защо Станишев не е направил там виадукти за да изправи пътя? Но цената е скочила 3/три/пъти!!! Ама на Бойко крадял и правил най-скъпите магистрали! Дори качествено укрепване на склоновете не е било направено. Още в началото я затварпха заради срутване!
30
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 18Комитова махна дори назначения от нея човек начело на АПИ, защо не спечели "правилния"човек конкурса за строеж на тунела под Шипка! Пак заповядай!
29
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Колко МПС та минават през този участък на ден и колко произшествия стават за да е виновна магистралата." - Точно там са ставали много катастрофи със загинали. Погледни статистиката. Минавал съм оттам. Много е опасно за висока скорост.
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 26Разбирачо, карал ли си до Ниш, до Белград по магистрала? До Ниш магистралата е строена от Актор и Трейс!!!!! Същите дето строят и нашите магистрали! Ако не знаеш? В началото на всички магистрали има бариери и те пускат като патиш "путарина". По тази причина от Белград насам не видях гойовци, като по нашите магистрали. Настилката от Белград насам не ме впечатли, като частите от Хемус строени при Живовков.
27
12
 
19
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Над България тегне Черна прокоба, над която стърчи стиснатият юмрук на Фелдфебелът Радев! Затова, че "отровните" и всякаква там сво*лочь разнасяха бесилки, ковчези , чували... и българинът стоеше безучастен и одобряваше, му предстоят тежки времена!
26
12
 
9
 
! Отговори
@ 28 преди 2 години
Сцеплението , когато има пясък навсякъде е супер да, а липсата на лампи и изтритата , несветеща маркировка ти помагат да не се врежеш в мантинелата , както видяхме. А специалистите в кавички на Боко да стягат багажа.
25
2
 
17
 
! Отговори
Надблюдател преди 2 години
Този не беше ли от зелените, които саботираха по всякакъв начин строителството на Струма? Даже Радан вдигаше шум от тяхно име в ЕП да са ни спрели средствата за магистралата! Дори и ония се усетиха какво безумие е , и го отсвириха!
24
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой от бойкоплюещите да е чул, или прочел, че са били четири автобуса заедно един след друг? Този е бил последен. Експерт ходил на мястото за експертиза каза, че сцеплението е било перфектно. Автобуса видно и от кадрите е"яхнал"разделитрелната мантинела от мястото за почивка. После е отишъл към другата мантинела, Нито се е обърнал, нито е деформиран. Спирали са за почивка на бензиностанцията след къговото за Перник. 20мин.преди инцидента. Но отпред е имало ТУБИ пълни С НАФТА!! ББ виновен!
23
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко МПС та минават през този участък на ден и колко произшествия стават за да е виновна магистралата. коментари на кухари.
22
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТАКА Е...В СЪСЕДНА МАКЕДОНИЯ И СЪРБИЯ СЕ СТРОЯТ ИСТИНСКИ МАГИСТРАЛИ ВЪПРЕКИ,ЧЕ НЕ СА ЧЛВНОВЕ НА ЕС...В ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ САМО БОЙКО НАРИЧА ТОЗИ ЧЕТИРИЛЕНТОВ ПЪТ МАГИСТРАЛА.
21
4
 
20
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Има достатъчно знаци,за да не си заблуден.Когато седнеш зад волана си длъжен да гледаш знаците.
20
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До &Ох, застреляно човече. Този СКОРОСТЕН път е правен от Станишев и "новото"лице на Курделип ГАГАУЗОВ! 2007-*** е пусната. 2011-та още няма документ за ползване! От 32млн.ЕВРО. става 98млн.ЕВРО!!!! Същите сътвориха и "вълните" Ст.Загора - Чирпан! Се ББ ви е отзад! Та не са ви магистралите на ББ, СИК и т.н. За какво си плащал винетка? Навсякъде магистралите са платени!!!! За 97лв. на година искаш по аутобан да ръсиш масло от кошницата си на 15години?
19
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е така и следователно не трябва да се кара като на състезание. В този участък има ограничение на скоростта, заради радиуса на завоите. Разследването ще докаже какво е станало. Светла памет на загиналите!
18
1
 
12
 
! Отговори
Боби преди 2 години
Явно го бутат за "голямата игра"... Това вече много напомня на хидроиндженера-философ