Напрежение на ГКПП "Капитан Андреево", жандармерията пази

Проверките се осъществяват от служители на БАБХ
63
Напрежение на ГКПП "Капитан Андреево", жандармерията пази
Снимка: БГНЕС

Три коли на жандармерията са позиционирани от снощи на ГКПП „Капитан Андреево“ по разпореждане на МВР, потвърдиха за bTV от областната дирекция в Хасково.

Още по темата


Причината е да се гарантира реда на пункта при фитосанитарния контрол, извършван от служителите на БАБХ.
Имало е напрежение заради частната фирма с лабораторията, която отказваше да напусне пункта, след като съдът се произнесе в нейна полза.

Недоволство е възникнало и сред шофьорите на камиони, като някои от тях са били по-агресивни заради дългото чакане на границата.

В утрешния ден служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев ще извърши проверка на пункта.

Той ще бъде придружен от заместник-министъра на земеделието доц. Крум Неделков. След инспекцията двамата ще направят кратки изявления.

 


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
5
 
! Отговори
идеалист преди 1 месец
До Shark - на много държавни граници частни фирми извършват подобни дейности, проблемът у нас е, не че е частна... и държавна да беше пак щеше да е същото, проблемът е, че при всяка смяна на властта, трябва да се сложат "наши хора", от които да идва лапачката... докато не се вземат мерки, разбирай тежки наказания - не само затвор, а и конфискация на имущество, все ще е така... няма Бойко, няма тройко, няма Рашкоч, няма Чашков, всеки с един аршин и палатите в полза на държавата за социални каузи
45
2
 
7
 
! Отговори
Shark преди 1 месец
До ЧИТАТЕЛ Разпоредбите на кой съд? На онези подкупни престъпници, тях ли наричаш съд? Частната фирма им се е отчитала подобаващо, затова решението е такова! На държавна граница проверки да се правят от частна фирма, и това ако не е схема здраве му кажи. Целия този съд е за затвора, а не да му се изпълняват решенията!!!!
44
4
 
4
 
! Отговори
Дедо преди 1 месец
Ех че хубаво име Евро лап и директно към Евро Рус. Защо се правите на гръмнати бе ашлаци. Народа не Ви е ***. Ще знае Руснака ,че тук текат милиони като река и ще остане безучастен,аайде бегай.
43
7
 
27
 
! Отговори
Но преди 1 месец
На това му викат няма държава. Жълтопаветниците дестабилизираха и повлякоха държавата. Няма страх, няма респект, след като се гази конституцията защо да се спазват законите. А, защо никой журналист досега не попита Борисов в прав текст, какво прави тази частна лаборатория.? Защо няма колективно публично питане на учените и авторитетите за важните неща? Все въпроси за будно гражданско общество. Въпроси към Борисов, към Радев, към Киро. Докога ще ни решават съдбата зад океана? Борисов е аут, но!?
42
20
 
14
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 1 месец
Държавата отказа да плати извършените и приети строителниш дейности. Държавата отказва да изпълни разпоредбите на съда. Тази държава, която трябва да брани законността. Значи всеки който има въоръжени отряди, без разлика в названието, може да си прави каквото иска. Или самата държава ни тласка къма хаос?
41
9
 
33
 
! Отговори
sev преди 1 месец
Някои пишат " съдът се е произнесъл" ?! Кой съд, произнесъл се е Георги Чолаков , шефа на ВАС, назначение на мафията, след като сам на себе си си е разпределил трите жалби и е обслужил Таки, Баце и компания.
40
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Футболна драма като мач между 2 групировки и техният шеф за съдия, който е взел подкупа, но все пак не изневерил на ценностната си система.
39
15
 
17
 
! Отговори
Е преди 1 месец
Защо ще гонят хората, като съдът се е произнесъл в тяхна полза, това не го разбирам !
38
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен наблюдател преди 1 месец
Държавната машина е като пералня Перла 05 - здрава, но веднъж като почне да тече няма спиране.
37
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
когато мафията си има държава така става. Мутрата от Банкя 12 години слага мутри във всички държавни институции на всякакви нива и постове и главен прокурор, така че сега той си управлява в сянка дет се вика.
36
1
 
25
 
! Отговори
До 43 Ананимен преди 1 месец
Може би за това скочиха цените и ни подготвят за такава зима - мафията не прощава на никой, докато не си избие парите.
35
23
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Истинската мафия е тази на компанията на Кирчо.Ако е вярно това,което Кирчо твърдеше защо няма осъдени?Мислете!Просто е лъгал,за да сложи свои хора.Двама се карат-трети печели.Слагайте там някой друг незаеисим.
34
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
държавата не може да се разправи с една частна фирма?!? каква е тая държава?!? в Африка и Азия няма такива държави...
33
24
 
14
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 1 месец
След като съда се е произнесъл в полза на частната фирма , какво правят БАБХ там ?Съдебното решение е задължително.Да изчакат да изтече договора.
32
16
 
25
 
! Отговори
Бандерас преди 1 месец
Заблуждават ви! В тази лаборатория са извършени стотици паралелни проверки на български и европейски контролни органи. Просто Киро иска да я овладее. Когато Киро иска да овладее нещо, той първо го оплюва и очерня и обяснява каква корупция има там.
31
2
 
17
 
! Отговори
Ананимен до 9 Аноним преди 1 месец
Толкова пари се управляват от тази барака, така че ако я бутнат сигурно с нея ще замине половината от държавния бюджет, почти всички оборотни пари, които се въртят тук през нашата икономика, без тези по офшорките, както и много прикрити тайни в ущърб на другарчето ще излязат наяве, но мача ще е интересен.
30
15
 
27
 
! Отговори
Плюйте го преди 1 месец
Кирчо Канадчето, ама си помислете, колко ?айна и отрови са изяли децата ви заради тази "лаборатория"?! Бецален-минавен, така е било! А съдебното решение не е изненада. Бръкнаха им яко в джоба и в мозъка и настана вой. Шенген ли, както се нада крумчозарков - Шенген през крив макарон.
29
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До totiМи, съда отсъди в нейна полза, това значи, че сме правова държава и номерата на Подмяната не минават.Същата фирма ще стои там, защото това е нейно право, разбра ли?
28
26
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато се съберат герберунгели, турци, помаци и роми, така става.
27
25
 
80
 
! Отговори
toti преди 1 месец
СРАМ И РЕЗИЛ !!!-една частно бумгалу,нарочено за лаборатория се ИЗПЛЮ в лицето на цялата ДЪРЖАВА ....а кажете НЕ СМЕ ЛИ -ЗАВЛАДЯНАТА ДЪРЖАВА !!!