Служител на ВиК нападнат и бит в Бяла Слатина

Инцидентът станал при ремонтни работи на водопреносната мрежа
27 окт 2022 08:50, Елка Василева
14
Служител на ВиК нападнат и бит в Бяла Слатина
Снимка: архив, БГНЕС

Нападнаха и биха служител на ВиК в Бяла Слатина по време на ремонтни работи на водопреносната мрежа. Екшънът се е разиграл посред бял ден, докато група работници отстранявали авария в село Враняк.

„Към 10:30 ч. вече бяхме изкопали трапа за аварията. Един човек, който гледа животни, дойде, спря до нас, започна да ни обижда и напада. Попита защо сме му спрели водата. Обяснихме му, че правим ремонт. Той започна да ни заплашва. Бутна ме и за малко да падна в трапа. Нанесе ми два удара в главата. Паднах от втория път”, разказва пред Нова тв потърпевшият Людмил.

За последните 2 седмици това е второ нападение над служители на ВиК-Бяла Слатина. На 10 октомври двама служители на дружеството отново изпълнявали дейности по авария. Когато си тръгвали и се качили в колата, до тях спрял млад мъж, извадил тръба и нанесъл няколко удара по служебния автомобил, докато двамата работници били в него.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
Бяла Сланина преди 1 година
За служителите на ВиК, които обичат да влизат в чужди имоти, без да уведомят собственика, за "ремонтни работи", стреля се без предупреждение.
8
1
 
4
 
! Отговори
Мишо преди 1 година
ВиК си правят каквото си поискат, те са държава в държавата. Тероризират хората с незаконни решения и изисквания. Това е резултата на тази им политика! Заслужават не само да ги бият.
7
2
 
6
 
! Отговори
Ммм преди 1 година
Нормален ден из българските ширини.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някои роми в Бяла Слатина започнаха да се къпят и това явно ги е издразнило, работниците да работят бързо.
5
0
 
10
 
! Отговори
косю преди 1 година
До АнонименТе па едни институции! Тези от ВИК КЪДЕТО МИНАТ СЛЕД ТЯХ САМО РАЗРУХА! Разкопават току-що направени улици и така заминават трапа ! Ако се оплачеш зариват хвърлят 1 см асвалт и след три дена всичко пропада
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Следващият път играча да не си тръгне с направена дилатация на отверстието,с тръбата.
3
10
 
3
 
! Отговори
Не стававаме... преди 1 година
На Радев управниците чакат тези бандити да нападнат трети, четвърти път, докато убият някого и тогава ще предприемат НЕЩО,което е НИЩО!!!!
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това от години вече е модерно у нас. Когато не ти харесва нещо, предприето от някоя институция, да напердашиш неин служител. Какво ще оправиш чрез такова деяние? Нищо. С две думи, възприехме първосигналните реакции на онези, които уж трябваше да интегрираме.
1
0
 
17
 
! Отговори
Dtrumppp преди 1 година
Европейска дьржава сме и това си е