јѕ» с доклад към ћ––Ѕ: —пира се движението на “»–-ове през "ѕетрохан"

ѕредставителите на бизнеса ще бъдат информирани за промените
17 юни 2023 17:45, јниси€ »ванова
5
јѕ» с доклад към ћ––Ѕ: —пира се движението на “»–-ове през "ѕетрохан"
—нимка: јѕ»

¬ началото на идната седмица през прохода "ѕетрохан" изц€ло ще бъде ограничено движението на камиони над 12 тона, както и на всички ћѕ— с ремаркета и полуремаркета, съобщиха от ћ––Ѕ.

¬ съботни€ ден инж.  ало€н  иров от ”правителни€ съвет на јгенци€ "ѕътна инфраструктура" извърши инспекци€ на м€сто, ко€то установи, че трафикът е интензивен и проблемен. “ой обсъди с директора на ќбластно пътно управление ћонтана инж. ¬олод€ ¬ълов ситуаци€та на база на седмични€ анализ на трафика през прохода след въвеждането на обходните маршрути от 10 юни 2023 г. заради ремонта на път€ ћездра - Ћютидол.

ќт миналата събота тежкотоварни камиони използват временно прохода ѕетрохан като маршрут по направлението ¬идин - —офи€. ¬ направлението —офи€ - ¬идин се движат само леки автомобили и бусове до 3,5 тона.

»нж.  иров докладва на министъра на регионалното развитие и благоустройството јндрей ÷еков резултатите от инспекци€та на м€сто.

“ой представи план на јѕ», според който в началото на следващата седмица ще се коригира заповедта за временна организаци€ на движението в частта ѝ през прохода "ѕетрохан", като ще се спре изц€ло движението на тежкотоварни камиони над 12 тона, както и на ћѕ— с ремаркета и полуремаркета.

ѕредставителите на бизнеса ще бъдат своевременно информирани за промените, за да могат да планират адекватно дейността си. ћ€рката е превантивна и цели да опази живота и здравето на пътуващите през прохода "ѕетрохан".

ќчаква се новата временна организаци€ на движението да влезе в сила от средата на следващата седмица.

ћ––Ѕ и јѕ» отправ€т апел към водачите да шофират с разумна скорост и да не предприемат рискови изпреварвани€.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


5
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
5
1
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 11 месеца
—ъбота казват че средата на идната седмица ще го затвор€т, бизнеса ще бъде своевременно уведомен. Ќе ми се мисли когато уведом€ват Ќ≈своевременно
4
0
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 11 месеца
ј добро утро,незнам ко€ мъдра глава реши да прекарва 40т камиони оттам. јма то в Ѕ√ само калинки, н€ма един да си разбира и върши работа. Ќо пък с претенции ...
3
0
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 11 месеца
“унел кога?
2
0
 
9
 
! ќтговори
—ЋќЌј преди 11 месеца
Ќ”∆Ќќ ≈ ƒј —≈ ќ√–јЌ»„»!!!
1
4
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 11 месеца
√ейовете са в бели коли със сини буркани. —то€т по улиците и снимат. јко видите такива информирайте вашите близки!