Петима пострадали при втора катастрофа на „Тракия“, сред тях и деца

Последователно са се ударили бус и два леки автомобила
28 юли 2023 15:00, Елка Василева
13
Петима пострадали при втора катастрофа на „Тракия“, сред тях и деца
Снимка: архив, БГНЕС

Втора катастрофа на автомагистрала "Тракия" край Ямбол е станала в същия участък в посока Бургас, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Татяна Павлова. При 273,500 км на магистралата последователно са се ударили бус и два леки автомобила.

Петима пострадали при пътния инцидент са транспортирани в ямболската болница - две жени, мъж и две деца - на 4 и на 6 години. Едното дете и възрастна жена са с травми на главата. По-сериозно е пострадал мъжът, който е с гръдна травма. В момента се правят изследвания и скенер за уточняване на състоянието на ранените, каза за БТА завеждащият "Спешно отделение" д-р Райно Георгиев.

Друга катастрофа - между ТИР и лек автомобил, при 274-ти километър на автомагистрала "Тракия" стана по-рано днес. Шофьорът, на 46 години, е транспортиран в областната болница "Св. Пантелеймон" в Ямбол. Приет е в отделението по реанимация с мозъчно сътресение, голяма разкъсно-контузна рана на главата, фрактури, казаха от лечебното заведение.

Движението продължава да се осъществява в едната лента. Ограничено е преминаването по изпреварващата лента. Трафикът се регулира от екипи на „Пътна полиция“.
(БТА, Мира Безус)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
15
 
! Отговори
! преди 8 месеца
Кара се със 180+, не спазват дистанция и притискат. Резултатът - видим за всички.
12
4
 
7
 
! Отговори
Тенгри кан преди 8 месеца
Магистрала "Тракия" - кланицата на Бойко! Ама, нека! Софиянци я искаха, за да могат да шарат из цяла България и след туй да пускат фотките у Феса и най-вече да стигат до морето за нула време, се едно от единия квартал на София в другия;))) Е, то, Бойко, забрай да ви кай, чи не сички ша стигнат, само некои;))) Абе, Божа работа;)))
11
0
 
11
 
! Отговори
Софиянец преди 8 месеца
Днес, на магистрала Тракия едно ауди а8L се движеше с 200 км сигурно. Шареше в трите ленти, засичаше коли и камиони... изненадвам се, че е то катастрофирало.
10
2
 
21
 
! Отговори
ma#kak преди 8 месеца
Няма как да е иначе с тея сладури дето летят в лява летна с 180+ км.ч. То си е напрао страшно... Аз карам с120-30 и ме е страх да изпредварам каращи с110 точно заради тези индивиди, ако искат има писти. Няма контроол, няма и наказания - сеиозни, затова сме на този хал.
9
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Когато в главите положението е катастрофално, тогава навсякъде стават катастрофи.
8
0
 
25
 
! Отговори
Мислете малко преди 8 месеца
Самоубийците се юрнаха към морето. От началото на юли не е имало уикенд, в който да не са се помляли на Тракия и да я затворят. Бързат в събота да се топнат в морето и да се снимат за фб, че в неделя да се пробиват да работят. Освен вас, има и нормални хора, взели си отпуска и тръгнали на път със семействата си.
7
1
 
9
 
! Отговори
Guest преди 8 месеца
Лоша работа е с тези катастрофи .... Само не разбрах как е станало това на 237,500 км. Кога стана толкова дълга тази магистрала ...
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Егати джунглата е тук, човек да го е страх да си качи детето на колата и да тръгне на път... Навсякъде разни аборигени или пияни и надрусани *** и!!!!! Как взимат книжки, как си вярват, че са супер шофьори, как не им пука дори за собствения им живот - просто не знам?! Безнадежден случай сме, за съжаление!
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кой им е дал книжки на тия,дето всеки ден се опитват да се самоубият на пътя и да убиват и други хора?Проверовъчен изпит за всички!И яки глоби за неспазване на правилата.
4
3
 
12
 
! Отговори
С преди 8 месеца
От "ниската" скорост ще да е.
3
0
 
12
 
! Отговори
Чалга дивак преди 8 месеца
Лудu за морето!
2
1
 
14
 
! Отговори
преди 8 месеца
Хора!? Какво се случва?! Всеки ден по 1,2 катастрофи на Тракия.. :(
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Сигурно са опуснали курмилото подскачайки по бабуните, които старият строящ сикаджия нарича магистрала.