Стада, миризма и огромни кучета в пловдивски квартал

Вижте поредния сигнал в платформата Helpbook.info
27 май 2024 12:00, Александър Попов
16
Стада, миризма и огромни кучета в пловдивски квартал

Тракия е най-младият и трети по големина квартал в Пловдив. Наш потребител на платформата Helpbook.info и постоянен жител на квартала е възмутен от случващото се през последните години.

Ето какъв сигнал ни изпрати:

"Пиша Ви този имейл и се надявам да получа отговор и помощ от Вас. През последните 1-2 години често ми се налага да разхождам домашния си любимец с още няколко съкварталци, около индустриална зона Тракия. Преди една година наблюдавахме дребни преживни животни свободно да се пускат там на паша и водопой, след няколко подадени сигнала към Вас и 5-то РПУ бяха взети мерки и наложени глоби към съответните собственици на стада, но от тази година /м. март/ те отново се върнаха там.
 
Притеснително в случая е, че освен селскостопанските жиовтни с тях присъстват и много едри кучета от различни породи, които често се спускат към хора и домашни любимци. Друг притеснителен факт е, че миризмата на фекалии, овце, кози и крави, която се носи от там е непосилна. Искам да споделя, че от около месец там е пълно с кърлежи и бълхи.

Мястото около индустриалната зона, наречено в квартала "Могилата" е любимо място на много хора от квартала. Често там могат да бъдат видяни семейства с малки деца, както и хора просто отишли там за да починат през слънчевите дни. Всички ние, хората на жк. Тракия ставаме свидетели на тази свободна паша и водопой ежедневно, което за мен лично е недопустимо толкова близо до границите на града.

Надявам се отговорните институции да вземат адекватни мерки по отстраняването на проблема и нека по-често се прави дезакаризация в квартала и индустриалната част с включените тревни площи.“ (Целият сигнал тук)

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: ПловдивТракия
Още от Страната
Катастрофирал шофьор ошамари лекарка
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
2
 
! Отговори
Селио преди 2 седмици
Добре де, защо избегах от село, сега да гледам овце по полето... Простаци.
13
2
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 седмици
обаче как се променят нещата,а?!..Помните ли "Дърво без корен" на Хайтов?..-Героят вика:..-"Там,където не мирише на *** барабонки,аз не стъпям".../"О,времена,о нрави"../..Иначе:..-ВЪВ СЕКА КЪЩА-ЗЛО КУЧЕ ! Оти смо европейци..
12
2
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 седмици
в Швейцария:..-Слизаш от влака и те лъхва силна миризма на крава..Където и да си...Който не вярва,просто да се разходи до там..
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
при праиндийците е така
10
2
 
10
 
! Отговори
Сенеката преди 2 седмици
Тия си мислят че живеят в града а то на село всъщност ...така се получава когато градът се разраства към селските райони....да не ревът а да си чуват овце и друга гад стига са се правили на граждани ,,че всички сме от село...
9
7
 
6
 
! Отговори
Догг преди 2 седмици
Уличните кучета много обичат антифриз. Черпете ги с антифриз. Хляб с антифриз. Копърка с антифриз. Останалата манджа от снощи с антифриз. Много го обичат. И много мили и добрички стават след като го консумират.
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
извикайте виетнамците - те ще видят сметката на кучетата, а после може свободно гражданите пловдичани да си опекат няколко овчици и кравички
7
0
 
18
 
! Отговори
Как беше? преди 2 седмици
"Кучета и котки, може , а овце и кози не може"! :):):)
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Имаш офце ядеш чевермета :)))
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
купете си вълци и ги пуснете там
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Известно ли е чии са стадата?
3
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
гербажийски град
2
8
 
10
 
! Отговори
Ихтиманчанин преди 2 седмици
Ако кучетата са кастрирани, няма защо да се притеснявате за честта си.
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пиратки .. от големите и проблема е решен.