Ще прелъсти ли Нона Йотова Кирил Ефремов?

Сатирата кани на уикенд на влюбените
7
Ще прелъсти ли Нона Йотова Кирил Ефремов?
Снимка: Булфото, архив

За празничния уикенд, който ще премине под знака на любовта, Сатиричен театър е подготвил афиш с тематични постановки за влюбените.

На 14 февруари от 11:30 часа започва мюзикълът за малки и големи "Шумът на върбите", където силата на приятелската любов изважда и най-непослушните от големите проблеми. Спектакълът е номиниран с ИКАР 2015 в категорията Авторска музика на Данко Йорданов. В ролите са Алекс Сърчаджиева, Нона Йотова, Жанет Иванова, Кирил Ефремов, Йорданка Стефанова и др.

От 19:30 часа ще се играе спектакълът Bella Donna. Напълно тематично главната героиня напива своите ухажори, докато те не се влюбят в нея. А какво следва след това? В ролята на прелъстителка е Нона Йотова, а нейните завоювания са Кирил Ефремов и Роберт Янакиев.

На 15 февруари от 19:30 часа пък зрителите могат да видят "Златният телец", където Калин Сърменов и Калин Врачански борят сили за сърцето на младата Гергана Плетньова. Двамата герои не могат да решат кое е по-важно – любовта или парите? В спектакъла играе и Стоянка Мутафова, която наскоро навърши 93 години, в ролята на съдържателка на бордей.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Дядо ви преди 9 години
До Стойне от ЧукуровоХа ха ха, евалата мой човек разби ги!
3
0
 
0
 
! Отговори
Веско преди 9 години
Хубаво е да има такива статии. И аз искам да гледам нещо качествено, но повечето ни звизди обикновено правят някви турнета из страната по двама-трима с явни халтури за много пари. Трябва държавните театри, дето са на заплата от бюджета, да имат определен брой представления по други градове.
2
1
 
10
 
! Отговори
... преди 9 години
Как ше го прелъсти бре? Тя тая мяза на зомби. Тоя трябва да е много пропаднал, ако тая го прелъсти...
1
0
 
10
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 9 години
Ората нема с кво да си плащат парното и да не изброявам още какво.....и гладуват и мизеруват а тиа дека не са работили никога и само си бъркат по дупките се гаврат с народа!!!