Актьорите не се отказват, пускат постановки онлайн

Театрите са затворени заради COVID-19
11
Актьорите не се отказват, пускат постановки онлайн
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Представлението "Вуйчо Ваньо" на театър "Възраждане" ще се играе днес от 18.30 часа пред празен салон поради въведените превантивни мерки срещу разпространението на коронавируса COVID-19, но ще бъде излъчвано в платформите на театъра в социалните мрежи Facebook и Инстаграм.

Постановката е с номинация за АСКЕЕР 2017 за режисура на Григор Антонов, номинация ИКАР 2017 на Йордан Ръсин, и награда АСКЕЕР 2017 за поддържаща мъжка роля на Йордан Ръсин.

В актьорския състав са Свежен Младенов, Жана Рашева, Роберт Янакиев, Виттория Николова, Георги Златарев, Ивет Радулова, Гергана Кофарджиева, Йордан Ръсин, Боян Младенов 


11
Още по темата: театъркоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Kugelblitz преди 2 месеца
Дядо Йоцо,

По времето на Ботев и Левски е нямало интернет. Вярно е, че катарзис от онлайн стрийминг не можеш да получиш, най-много оргазъм, но ако случайно си гледал дублирани на български филми, не ти ли е правило впечатление, че дикторите - същите тези артисти - правят пауза, когато преминават на нов ред?

Какво означава това - че са функционално неграмотни в частта четене. За частта писане им продиктувай половин страница синтактично обогатен текст, а след това им преброй правописните грешки.
9
0
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 2 месеца
Отиде ни цялата култура на кино и по- точно - на телевизор...
8
1
 
6
 
! Отговори
Това с театрите преди 2 месеца
просто беше малко пресоляване на манджата. След като в страната се обработват по 20-30 проби дневно и не се изследват приетите с пневмония просто вируса си циркулира и никой не го знае къде е. За само 4 случая не си заслужава такава врява. Италия след като даде почти 10 процента смъртност затвори държавата - буквално. Дори банките не събират вноски по кредити. Нито данъчните данъци. Ето това е икономическа криза.
7
1
 
8
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 2 месеца
Гледам мрънкачите по-долу, дето явно в живота си на театър не са ходили и една книга не са прочели, се разгрухтяха мощно. Ама не се замислят, че без култура, изкуство и писменост, нямаше да има нито Ботев, нито Левски, Вазов и т.н. Защото точно образованите и културни хора правят революции, а не ц.ъ.р.вулите, дето само мрънкат и си мислят, че като въртят лопатата по цял ден, и създават блага.
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Щом няма да са отворени театрите да им даде Бойко по една лопата и кирка и на магистралата да заработят субсидията!Няма само да лежат и да мрънкат тия артисти я!
5
3
 
10
 
! Отговори
az преди 2 месеца
Дреме ни ...
4
0
 
14
 
! Отговори
Същия проблем преди 2 месеца
ще имат и болниците, поставени под карантина. Няма да могат да си изкарат заплатите. Интересно те как ще се справят и дали въобще някой в този щаб разсъждава, за това че няма как болници да са търговски дружества, а когато има криза да се изисква от тях да застават на фронтовата линия. Необяснимо е също защо на други търговски дружества като например стадиони и професионални футболни клубове държавата осигурява безотчетно финансиране.
3
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ще измислят начин да вземат субсидията...
2
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И да ги отворят вече няма да им стъпя щом пискат!Губели били?!Ами ние другите също губим,ама на частника държавата субсидия не дава!Мрънкачи!!!!Не им дреме за здравето на хората а само за пари мислят!
1
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Евала! Ето това са хора, които в труден момент избират призванието си, за да помогнат на други. Не мрънкат, не се скатават, а намират начин! Евала! Безкрайно мн ме зарадвахте