След 2 тежки месеца - Театър "София" посрещна зрители

На 1 юни трябва да бъде готова голямата сцена на централния вход на театъра
14 май 2020 21:31, Красимир Ангелов
1

Първи крачки се правят към възраждането на културния живот след края на извънредното положение. Тази вечер на своята открита сцена театър "София" представя постановката "Апетит за череши" при спазване на всички мерки за безопасност.

Театър "София" прави опит за възраждане на театралната култура след двумесечна изолация, като  посрещна 40 зрители на открита сцена при взети строги мерки за сигурност.

Зрителите влизат и излизат от отделни входове, осигурени са дезинфектанти, а екипът на театъра следи всички ли са на достатъчно разстояние един от друг. А може би най-развълнувани са актьорите.

Постановката "Апетит за череши" ще се играе и през следващите два дни, а билетите са вече изкупени. Освен това от театъра отправят покана и към всички други театри в страната, предоставяйки сцената си.

На 1 юни се очаква да бъде готова и  голямата сцена на централния вход на театъра, като тя ще побира 120 човека, съобщава Bulgaria ON AIR.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
Пандемия е преди 1 месец
Може да отидем само,ако има отстояние между зрителите 2 метра и ако артистите играят с маски - така ще сме сигурни,че няма да ни заразят с COVID-19!