Какво е да си женен с деца в България

Световноизвестният сериал тръгва у нас от 26 март
23 мар 2012 12:48, Петя Славова
8
Какво е да си женен с деца в България
Снимка: Нова тв

„Женени с деца в България” влизат в домовете на зрителите от 26 март от 21.00 часа. Телевизионното шоу ще даде сериозен повод всеки да се замисли дали изобщо да се жени и да има деца.

Родната адаптация на световноизвестната продукция ще ни отвори вратите към дома на семейната двойка – Жоро и Цвети Бикови (Георги Борисов и Стефания Колева).

Ударите на съдбата ще започнат да се стоварват върху Жоро още в първия епизод на сериала. Той ще се събуди с кактус в ръката, ще остане гладен и жаден, а за капак – вместо на мач в А сектор, ще прави това, което най-много мрази – да посреща гости. Ще може да видим и какво ще се случи на първата среща между Жоро и Цвети и новите им съседи – Дора и Мишо Николови (Алекс Сърчаджиева и Любо Ковачев) и как Бикови ще скарат младите влюбени още при запознанството си.

Сериалът тръгва по Нова тв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
7
 
! Отговори
КОЙ? преди 12 години
финансира цялата тази лавина от долнопробност, наричаща се българско кино в момента?Нали нямаме за нищо пари, в криза сме, как така изведнъж цъфнаха доста /защото са доста/ пари. Ясно, че са отвън. /нека не се оправдават с "гледаемост", "рейтинг" и тн/Това, че един куп артисти закърпиха битието с хонорари оттам, изобщо не ме топли.По този начин и киното ни се унищожи, след музиката. Не ми се пише направо, възмутен съм докрай. Жалка история
6
0
 
4
 
! Отговори
Ели преди 12 години
Не, България е много назад в копирането на сериали - трябва да видите руснаците какво правят. Те имат Женени с деца в Русия, Как се запознах с *** и доста други и то от много време. Ние правим каквото правят навсякъде, само дето адаптирането не е правдоподобно
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България - най-голямата копирна машина в света ! :x
4
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този сериал и в оригинал си беше ***.
3
0
 
6
 
! Отговори
Валюшка преди 12 години
Харесвам Стефания Колева!
2
3
 
17
 
! Отговори
M преди 12 години
Еййййй, голямо лансиране на тази Александра Сърчаджиева - голямо чудо!!! Набутаха я къде ли не - то не са сериали, не са шоута. Поне да имаше защо.
1
0
 
28
 
! Отговори
ФХ преди 12 години
Стефания Колева е много добра актриса. За другите не знам. Предполагам, че тя ще изнесе целия сериал на гърба си. Въпреки, че българските Женени с деца ми звучи като турските Джудас Прийст:))