И Вики Политова смени bTV с Нова

Очаквам с нетърпение да стана част от бъдещето на Нова
21 май 2014 14:12, Александър Попов
16
И Вики Политова смени bTV с Нова
Снимка: Нова тв

От днес Вики Политова поема поста Главен оперативен директор и заместник-председател на Управителния съвет на Нова Броудкастинг Груп, съобщиха официално от телевизията.

"Много се радвам, че Вики се присъединява към екипа на Нова. Тя е един от най-добрите и силни конкуренти, които съм срещал в моята кариера. Присъединяването й към екипа е сериозно предимство за компанията. Нейният богат професионален опит ще допринесе за постигането на стратегическата ни цел - затвърждаване позицията на Нова Броудкастинг Груп на водеща медийна група в страната", каза Дидие Щосел, Главен изпълнителен директор и заместник-председател на Борда на директорите на Нова Броудкастинг Груп.

"Това е едно различно предизвикателство, което ще поема с огромен ентусиазъм. За мен е чест да приема поканата да се присъединя към екип от изключителни таланти и професионалисти, които са високо конкурентни, решителни и добре позиционирани да уловят новите възможности на съвременния медиен свят. Много се вълнувам и очаквам с нетърпение да стана част от бъдещето на Нова”, коментира от своя страна Вики Политова.

Вики Политова има над 14-годишен опит в медийния бизнес, по-голямата част от който е в bTV Media Group, където е заемала различни ръководни позиции. От средата на 2011 до началото на 2014 г. тя е била Председател на управителния съвет и Генерален и Изпълнителен директор на bTV Media Group.
 


16
Още по темата: Нова твВики Политова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
3
 
! Отговори
optimist преди 6 години
Браво! НОВА №1
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Новотел

На Краси Гергов му подрязаха крилцата през последната година. И както обикновенно става в такива случаи, плъховете напускат потъващия кораб.
Не, че ги обвинявм. Всеки има право да търси по-добра работа, но докато имаше пари в ЬТВ лижеха г*зове и си мислеха, че са хванали дедо Господ за м*дите.
12
0
 
4
 
! Отговори
Новотел преди 6 години
За мен върви някаква игра с Краси Гергов. Тя беше от много близките му хора. И като знаем, че Цв. Василев настъпи в БТВ, логично е важни и близки кадри на Гергов да отиват в Нова.
Гергов се опитва да спаси бизнеса си чрез подставени лица. Забележете как едно време БТВ и каналите на FOX бяха едно. А сега кой продава рекламата на FOX? Нова тв. Дали е случайно?
11
1
 
4
 
! Отговори
Махленски преди 6 години
Прехвърлила се пчеличка от трън та на глог. Утре ТВ7 ще плаща повече и ще полетят натам. Като политиците от партия в партия. Ама като има загубеняци да ги гледат, така ще е. И на трите телевизии европейските офиси са в Лондон- ционистката столица на Европа. А пък медийните им групи на всички са регистрирани ... къде- САЩ разбира се.
10
1
 
4
 
! Отговори
Сексопат преди 6 години
Ако съм мноооого "загорел", бих я "треснал"....мда-ааа....
9
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само да не превърнат и Нова в подобие на БТВ,където се редуват само турски сериали и махленски новини.Ако пуснат друг филм през уикенда,той задължително ще е поне на 25 години.
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако искаш да гледаш бТВ, пусни си НОВА !
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И НОВА НЯМА ДА ГЛЕДАМЕ ВЕЧЕ С ТЕЗИ РОДООТСТЪПНИЦИ И СЛУГИ ЖУРНАЛИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ 25ГОДИНИ ДЪРЖАТ НАРОДА ПОД ТЕЖКО ВЛИЯНИЕ И МАНИПОЛАЦИЯ ОБСЛУЖВАТ ПРЕСТЪПНИ РЕЖИМИ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ И САЩ И ЕВРОПА.
6
3
 
3
 
! Отговори
БСТ преди 6 години
Все още има журналисти, които са готови да платят високата цена за това, че не навеждат глава пред силните на деня. Поклон пред такива журналисти.
5
1
 
12
 
! Отговори
й преди 6 години
Нова ТВ,прекалявате с рекламите-дълги са и човек забравя до къде е стигнал с филма.Нали уж работите за нас,но не са само рекламите.Направете ги по-къси и по начесто.Не ги гледам вече и предизвикват у мен обратна асоциация-каквото рекламирате, да не го купувам!!! И спазвам този си обет!!!
4
1
 
17
 
! Отговори
ДА преди 6 години
ДА Я ЗАКРИВАТ ТАЯ БТВ-БЕЗ ТОВА НИКОЙ НЕ Я ГЛЕДА ВЕЧЕ!
3
5
 
5
 
! Отговори
лепец преди 6 години
Има мило излъчване, а и шампоана й не е Хед ен Шолдърс за 4 лева.
2
2
 
19
 
! Отговори
-- преди 6 години
Не е лесно цял живот да работиш медиен слугинаж - защото в България нормални медии почти няма.
1
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези като някакви маймуни прескачат от клон на клон - бтв-нова и обратно.