Снимат специален епизод на "Приятели"

Той бе отлаган, заради пандемията
13 ное 2020 15:58, Петя Славова
12
Снимат специален епизод на "Приятели"
Снимка: БГНЕС

Заснемането на специалния епизод на телевизионния сериал "Приятели", което беше отлагано няколко пъти заради пандемията от COVID-19, ще се реализира през март 2021 г., заяви актьорът Матю Пери, който изигра една от главните роли в емблематичния ситком.

"Събирането на "Приятели" е отложено за началото на март (2021 г. – ред.). Изглежда, че ни очаква напрегната година. И това е, което толкова обичам!" – написа актьорът в Twitter.

През февруари тази година от Warner Media обявиха, че актьорите, изпълнили ролите на главните герои в "Приятели" ще снимат специален епизод от поредицата, който ще бъде излъчен онлайн по HBO Max. През март медиите съобщиха, че снимките са отложени поне до май, но по-късно се разбра, че HBO Max ще стартира на 27 май без специалната серия на легендарния ситком.

През септември 2019 г. сериалът "Приятели" отпразнува своята 25-та годишнина. Той имаше голям успех в различни страни по света. От 1994 до 2004 г. са заснети общо 236 епизода, а Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мат ЛеБлан, Матю Пери и Дейвид Шуимър изиграха главните роли в комедията, която все още остава популярна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: годишнинасериал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече се изписа много по темата и се разбра, че няма да е епизод със сценарии, а просто ще се съберат шестимата главни герои в студио. И американците сами искаха това продължение. Но аз също бих го гледал,мисля,че ще е интересно за феновете. А вас никой не ви кара дори да четете тези новини!
10
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно ще го снимат от старческия дом... Колкото до новите съседи - испанските сериали са такива - започват добре и след това дерайлират към безкрайна простотия. Просто манталитетът им е такъв, че на зрителите не им прави впечатление, че им пробутват помия.
9
2
 
5
 
! Отговори
До 8 преди 3 години
"Всички обичат Реймънд" е също много добро.
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подобни неща не се пипат. Нека така си ги помнят хората, както са били. Уви, за пари всичко се опорочава. Сега, след тая "екстра" серия, ще си спомняме едни лелки правят нещо си с едни папърдаци.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Приятели" и "Двама мъже и полвина" е Класика в жанра и до ден днешен Ненадминати -никой до сега не е направил дори нещо подобно . "новите съседи" става ,но е прекалено натрапчиво вулгарно .
6
1
 
3
 
! Отговори
Анониен преди 3 години
На Рейчъл пак ли ще са и отбелязани зърната и върху фланелката.
5
4
 
1
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ПРАДЯДЯТОРИ СПЕЦИАЛЕН ЕПИЗОД: КОЙ МИ ВЗЕ ЧЕНЕТО------------ВЪРВИ СИ КОУДИ И ЕДНО МОМЧЕНЦЕ ГО ПИТА: ТИ ЛИ СИ БАЩАТА НА КОУДИ?ТОВА ЛИЧНО ГО РАЗКАЗА КОУДИ В ЕДНО ПРЕДАВАНЕ И НЕ Е ВИЦ
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ме дразнят тези "завръщания" на сцената- мине се не мине и някой позабравен халтурник , като свърши парите , и се завръща , като оня с пластмасовия нос.
3
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Amerikanska ligava boza.
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Супер!
1
2
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
хм!..Ако имам възможност,ще ги гледам....Дано обаче да не стане като със "Завръщането на Ало Ало",което си беше горчива трагедия..