Bloomberg TV Bulgaria стартира нов проект за бъдещето на ключови индустрии

Tech21 ще се проведе в четири издания
Обновена: 23 фев 2021 14:05 | 23 фев 2021 13:54, Камелия Цветанова
1
Bloomberg TV Bulgaria стартира нов проект за бъдещето на ключови индустрии

Пандемията несъмнено промени света, бизнеса и потребителите. В основата на развитието на индустриите обаче стоят технологиите. Иновациите и новите технологични решения са катализатора на промените. Затова през 2021 година Bloomberg TV Bulgaria стартира нов проект – Tech21, който се фокусира върху развитието на четири индустрии, които касаят живота на всеки човек – здравеопазване, строителство, автомобили и застраховане.

В поредица от четири тв студиа, Tech21 ще очертае промените, които ще настъпят в следващите 10 години в областта на грижите за човешкото здраве, изграждането на жилища и приложението на изкуствен интелект в автомобилния сектор и финтех продуктите. Tech21 ще срещне зрителите с водещи експерти и представителите на бизнеса, които ще представят своите визионерски и аналитични прогнози.  

Първото издание на Tech21 е посветено на бъдещето на здравеопазването и фармацията. То ще се проведе на 7 март и даде отговор на въпросите как пандемията промени сектора, как роботите помагат в операционната зала и как технологиите променят лечението.
Четирите издания на новия проект на единствената бизнес телевизията у нас ще се излъчва на живо в ефира на Bloomberg TV Bulgaria, в сайтовете и социалните мрежи на водещите канали на Investor Media Group - Bgonair.bg, Investor.bg, Dnes.bg.

Партньори на Tech21 са Астелас Фарма, Амджен България, Медико дентален център „Дентапрайм“, Застрахователна компания „България Иншурънс“ и Хелтико.


 


1
Още по темата: Bloombergпредаване
Още от Телевизия
Европа и дигиталната трансформация по Bloomberg TV Bulgaria
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ха ха ха ха