Спипахме македонец, уж лекар, а складира взривни вещества

Тайроски завършил в Плевен, работи в Спешна помощ в Ловеч
16 мар 2017 14:15,
12
Спипахме македонец, уж лекар, а складира взривни вещества
Снимка: архив Булфото

Прокуратурата в Ловеч разследва македонец, лекар от Спешна помощ в града, за притежание на взривни вещества.

Джеват Тайроски е бил задържан за 72 часа и след това бил освободен. Засега от прокуратурата не дават повече информация за случая. Образувано е досъдебно производство и разследването продължава, съобщи БТА.

От Центъра за спешна медицинска помощ в Ловеч потвърдиха, че става въпрос за лекаря от Македония Джеват Тайроски. След освобождаването му от ареста, той излязъл в 15-дневен платен годишен отпуск, считано от 14 март.

Тайроски работи в Центъра от четири години. Завършил Медицинския университет в Плевен и веднага започнал работа в Ловеч. Семеен е, с дете на 4 години. Живее на квартира в жилищен блок в центъра на града.

Негови съседи разказаха, че на 8 март пред блока е имало засилено полицейско присъствие, линейка и пожарна. Апартаментът на лекаря е бил запечатан. Претърсен бил и джипът му.

От няколко дни съседите не са виждали както джипа му, така и лекия му автомобил, които той обикновено е паркирал пред блока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
7
 
3
 
! Отговори
Колега преди 7 години
Айде стига вече глупости!!!!Джевад е добар доктор на всички е помагал.Няма ништо общо с намереното!!!Как не ве е срам да пишете глупости.На всеки може да се случи!!!!Познавам го лично добар човек сърдечен и винаги готов да помогне!Дано повечето колеги са като него.Повечето са гнуси и разнасят неверна информация!!
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами крайно време беше.Като бият спешните медици по улиците, сега хората се подготвят.Ето го Джеват. Купил си джепане.Как иначе ще ходи на работа в ***** махалаА сега сериозно -" всяко стадо си има м.ъ.р.ша", казва народът
6
1
 
10
 
! Отговори
Istinata преди 7 години
Aide proslovutia zakon zaterorizma v kausha za 20 godini tupoto albansko bradato maimunche.ako pak sme tolerantni ne znam...
5
4
 
12
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Не мойте, море, така ! Джеват Тайроски си е чисто" македонско" име и има някакво недоразумение!?! За какво му е на докторът ВВ ? Ако е било нещо подобно на наркотици или други химикали ***-дойди, ама ВВ.....Те и за това са го пуснали, човекот!! На Първи април ще си е на работното място у Ловеч! Не се косете........
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Със сигурност е лекар това неграмотно джихадистче. Колкото са лекари всичките ония тарамбуки, наречени с евфемизма "бежанци".
3
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Македонци, гнили конци.
2
3
 
41
 
! Отговори
Какво преди 7 години
хубаво АНТИЧКО македонско име,Джеват!Това им е бъдещето!
1
4
 
36
 
! Отговори
ДИСИЗЛАВ преди 7 години
100 процентов терорист! Директно ги убивайте такива, да не харчат парите на данъкоплатците!