Простреляният данъчен – бившо ченге. Борят се за живота му

Два са изстрелите, които са поразили 43-годишния мъж
18 дек 2017 15:15,
56
Простреляният данъчен – бившо ченге. Борят се за живота му
Снимка: Булфото

Простреляният мъж в София е бивш полицейски служител, обяви главният прокурор Сотир Цацаров.

"Прострелян е при шофиране на личния си автомобил към работното си място. Управлявал е автомобила с бавна скорост по тясна улица. Такова място е избрано. Два са изстрелите, които са проникнали през предното стъкло. Две са нараняванията и в момента се борят за живота му", поясни обвинител №1.

Още по темата

По думите му се работи изключително интензивно с огледи, с изземване на веществени доказателства.

Към момента е ясно, че Ивайло Цветков е бил причакан от нападателите си на метри от входа на детска градина, обясни пред БНР директорът на Столичната полиция старши комисар Ивайло Иванов.

Той допълни, че 43-годишният мъж не е криминално проявен. Откаран е незабавно във Военномедицинската академия с една по-сериозна рана в лявата част между рамото и гърдите.

Полицията работи по абсолютно всички версии за стрелбата – от поръчково покушение до лични мотиви, обясниха още от СДВР.

Районът на инцидента продължава да е отцепен от полицията. Към момента полицията издирва свидетели на случилото се. Няма задържани за стрелбата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
убийството на данъчния е чудовищния сурогат за липсващото правосъдие - след 1156 дни разтакаване, водени три административни дела, разходени повече от 700 лева, при положение, че съм адвокат, ми се възстановиха претендираните около 96 лева с лихвите, а прокурорите се намират в зимна летаргия Още дължаг 6500 лв от 2011 г
50
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Притеснението за автомобила е Сериозно !!Що сте написали за прострелян човек ?!?Луди ли сте ?!?Ко става с колата ?!?На колко години е ?Колко е мощна ???Това е важно !!!)))))))))))))))))
49
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя трошляк не може да струва 30 бона, пък ако ще със златен капак да е....това е 12-13 годишен автомобил...Дано се оправи човека!
48
5
 
6
 
! Отговори
ей изсипани преди 6 години
Абе какви *** сте бе..как може да се радвате на някой които са го простреляли и се бори за живота си...няма значение дали е честен или нечестен..вие сте ***, *** и панелни мишки....и винаги ще сте бедни не за друго а защото сте нЕграмотни и прости хора.... жал ми е за вас озлобени скотове!!!
47
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като гледам предният капак и "вкопаните" въздуховоди не мисля че тази кола е под 30хил лв и под 300 кс.Работата е ДЕБЕЛА ............играч но се е "наиграл".
46
3
 
4
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Като му гледам колата-заслужени ще да са куршумите....Не е лошо да му прегледат и другото имущество.
45
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веднага се появиха "доблестни граждани" да защитават кати Матросов нападжията.И с просто око се вижда че или са гербаджийски *** или са "колеги"-хайдуцина милиционера-нападжия.
44
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ало автоджамбазите, този джип да не е купен миналата седмица?Или е върнат от лизинг?
43
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е втора употреба това БМВ не струва повече от 15 хилки. От магазина няма как да го купи с полицейска или напажииска заплата освен на изплащане.. За да го стрелят значи е зъбъркан някъде дето много смърди. Що не вземат вас да ви стрелят с 20 годишните кошници? И да ви прострелят то ще е от рикуширал куршум. СтбиУноста в държавата с която се хвалят вашите управнци си пролича особено в последните месеци. СтабиУни сте като паднали дървета. Добре че от 20 години несъм в стабиУната кочинка.
42
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сега остава да кажат и че има общо с ДС... върнаха ни в мутренските години, когато се гърмяха по улиците. какво председателство на ЕС, какви 5 лева?!? пълна пародия на държава, да дойдат да видят еврочиновниците на какъв хал сме и как се краде от обществени поръчки! и как наглеят олигарсите и всичко им е позволено.
41
2
 
28
 
! Отговори
хаха преди 6 години
Стига сте го "мерили" по колата му беее!!! Смятайте колко заплати, бонуси и осигуровки са платени от държавната хазна за елемент свързан с престъпните среди. Щели да разследват сега....след дъжд качулка. Лекари и мед. сестри с 1000лв заплата се борят за "този живот"....
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да е жив и здрав
39
1
 
12
 
! Отговори
До 33 cash преди 6 години
По обявите в мобиле беге BMW X5 и година на производство2001 - цена между 6700 и 9500 лева2005 - цена между 10800 и 21500 лева2006 - цена между 12600 и 22000 лева===Много ли е скъп джипът?
38
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това БМВ е някъде от 2005 година и върви към 15 бона...
37
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се научихте че такива имат възрастни родители които заделят от пенсиите си и помагат на децата колица да си купят, хотелче да си вдигнат
36
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НападжияАми къде в света вземат такива заплати?И каква работа сте свършили?
35
13
 
8
 
! Отговори
Нападжия преди 6 години
Ако вземахме по 10-15 бона заплата, нямаше да ни се налага да се корумпираме.
34
1
 
2
 
! Отговори
Zaidimi преди 6 години
Vaaa, kvi sa tea slugi, vee...daskalite i doktorite gi biat, policaite i napadjiite gi streliat, baretite i askerite gi ubivat, kmetovete i i gumenkite gi goniat...jurmalistite, arfitektite, danceurite i mitnizarite sa si nai-dobre...
33
1
 
6
 
! Отговори
cash преди 6 години
До Скъпата кола ...Колата е Х5 Е53, 1999-2006.
32
0
 
13
 
! Отговори
НЕшофьор преди 6 години
Застраховка покрива ли такива щети по колата ?