Ритник на бременна котка вкарва радомирец в затвора за 3 години?

Граждани събрали 1227 лева за лечението на животното
21 май 2019 17:30,
97
Ритник на бременна котка вкарва радомирец в затвора за 3 години?
Снимка: архив "Булфото"

Радомирец е изправен на съд за проявена жестокост към котка, съобщи полицията в града.

Още по темата


В кв. "Арката" местен жител ударил с всичка сила от земята лежаща в близост бременна котка. В тежко състояние пострадалото животно било закарано в столична клиника, където претърпяло операция. Котката абортирала, само едно от малките останало в утробата й.

За да осигурят лечението на котката, радомирци събрали 1227 лв. и животното било спасено.

Мъжът е привлечен като обвиняем. При доказване на вината му в съда го заплашва наказание "лишаване от свобода" до 3 години и глоба от 1 000 до 5 000 лева. Наложена му е мярка за неотклонение "подписка", пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
5
 
! Отговори
ДЕ преди 4 години
Комплексарска работа .Да плаща и лежи.
56
0
 
11
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Обичам животните, и това което е направил е много лошо, за което получава 3г. затвор, а този който уби бебе на 6 месеца при катастрофа си живее на свобода... Това е България
55
7
 
1
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
1227 лв..?????....Аре стига бе !!!!...
54
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малко са 3 години на такива психари ...
53
9
 
8
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 4 години
Котките са много мили същества, но само спеямо нас хората. Инак за мишлета и гълъби са най страшният кошмар. Преди няколко години една бременна шарена котка за секунда скочи на дърво и уби малко врабченце. Другите пернати така взеха да писукат. Въпреки че обожавам котките, когато ги виждам да дебнат и убиват направо побеснявам. Но това е живота. Има си хранителна верига. Добре че по принцип ние сме на върха й.
52
4
 
29
 
! Отговори
Ниманд преди 4 години
При положение , че животинчето не му е сторило нищо лошо , защо го е наранил ? В затвора му е мястото !!!
51
20
 
3
 
! Отговори
Жестокост преди 4 години
Колко жестоки са били тези в Ленинград,дето по време на блокадата от глад изяли първо кучетата и котките,а след това посегнали и на уличните плъхове!Лоши ей!
50
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отн. 22 ,31, 32, 34Не се чудете, които четете тука - във всяко общество има процент психопати. Молете се да не ви се изпречат някой ден...
49
0
 
13
 
! Отговори
P. преди 4 години
До Бай МитьоКотките имат силен майчински инстинкт. Чувала съм, че осиновяват дори и малки кученца.
48
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тука май доста народ не схващат смисъла на наказанието. Важното е не, че е ритнал някаква си котка. Важното е безпричинната жестокост. И аз съм на мнение, че заради жестокостта си, трябва да си излежи наказанието.
47
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Учехме в училище, че човекът е господар на природата, животните, растенията, но времето се е променило и вече не е така. Човекът е роб на всички институции, компании, партии и техните моментни лудости, които превръщат в закони срещу човека.
46
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Внимавайте някое гущерче да не настъпите, че е гръбначно и няма прошка от капиталистическото общество, където човек за човека е вълк, а кучето за човека е господар.
45
2
 
15
 
! Отговори
Халиф Мезути преди 4 години
Хаха, абе, като гледам коментарите, сериозно ли има хора, които мислят, че котките са дяволи? Хахахаха, ей, средните векове са още живи в душата на българите.
44
3
 
21
 
! Отговори
Социолог преди 4 години
Наличието на много котки е спасило Балканите от чумата през средновековието.А ,че котешкото месо не се яде и децата знаят.
43
4
 
17
 
! Отговори
Ач преди 4 години
Ами да съберат още толкова да платят на някой закъсало борче да му строши ребрата....На село на такъв една гора бой дружно и после ще стане доброволец в зоопарка у града.
42
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 45В Китай има ферми за кучета и след като бъдат добре угоени, кучетата се дерат живи, така месото било по-хубаво! По твойта логика българите са цивилизовани, културни, дисциплинирани, хуманни, а китайците дива ци с първобитни навици. Реалноста обаче точно обратна, китайците вървят напред и ще превземат света, а Ганьовската нация след време ще изчезне.
41
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"За да осигурят лечението на котката, радомирци събрали 1227 лв. и животното било спасено."За себеподобни не събирата, обаче ...
40
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според чл. 78а нк се предвижда само 1000лв глоба. Законът е писан за убийците!
39
6
 
7
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
Котките са кът, пък хора бол. Та нормално за котка да е 3 години затвор, докато за човек не си заслужава - пълно е с такива.
38
6
 
23
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Отново ще се опитам да обясня на такива като Сър-а - поведението на този *** показва садистичен стремеж към нараняване на по слаби и беззащитни от него. Животинчето днес утре ще бъде дете или възрастен човек. И търсенето на оправдание за жестокостта в принципите на Римското или което и да е друго право, прикрива бездушие и цинизъм. Цивилизоваността на едно общество се мери и по това как се отнася към животинките. В западните общества има дори и зоополиция. Нарича се хуманизъм Сър.