Пакистанец спечели дело срещу шефа на полицията в Добрич

Акил Сървър идва нелегално в страната през 2017 година
40
Пакистанец спечели дело срещу шефа на полицията в Добрич
Снимка: Pixabay

Пакистанецът, подал жалба в Добричкия административен съд, срещу началника на ОД на МВР, спечели делото, съобщи БНР.

То е заведено против мълчалив отказ за предоставяне на еднократно разрешение за продължително пребиваване в България. Акил Сървър идва нелегално в страната ни през 2017 година, за да живее със своята съпруга, която е българка, и с детето си, след като посолството ни в Пакистан многократно отказва да му бъде издадена виза.

Добричкият административен съд решава че жалбата на Акил Сървър срещу мълчаливия отказ да му бъде дадено разрешение за продължително пребиваване в България е основателна. Съдът определя действията на ОД на МВР в Добрич като необосновани и незаконосъобразни, тъй като разрешение за продължително пребиваване може да бъде издадено при наличие на извънредни обстоятелства, както и на членове на семейства на български граждани.

Съдът също смята, че е нарушена Хартата за правата на човека, като дава указания за повторно произнасяне на отговорните институции относно легалното пребиваване на Акил Сървър в страната. Битката на младото семейство да им бъде позволено да живеят заедно в България продължава вече пета година.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: делополицияпакитанец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
3
 
! Отговори
Поля преди 3 години
Нормално е да има злобни коментари - всеки вижда в света това, което носи в сърцето си! Така и осъденият полицай, който може би и сърце няма! Даваха семейството по нова телевизия! Страхотни сте! Успех!
34
0
 
3
 
! Отговори
Денислав преди 3 години
Оф, цялата ни държава такава! Вие добре ли сте? Оставете човека да си живее със семейството! Успех!!!
33
0
 
4
 
! Отговори
Пиринка Петрова преди 3 години
Защо пишете без да знаете случая? На кого са нужни Вашите злобни коментари? Гледах семейството по телевизията, наистина са прекрасно семейство с красиво дете - плод на тяхната любов! Защо виждате всичко черно! Справедливостта е на път да възтържествува! Отказана му е била виза, защото съпругата му няма собствено жилище! Това причина ли е за този тормоз от полицията! Да си му дават пребиваване и да си гледа спокойно семейството! Успех на Акил!
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
моля ви, не го наричайте 'бежанец', иначе хюсеин болт ще се самоубие! знаете ли какво бягаме ще пада от пакистан до добрич?и след като многократно му е отказвана виза - как за Бога е влязъл в този разграден двор, наречен държава? накрая ще излязат прави разните му динковци, дето пазят границата по-добре от полицията на веско маринов.../
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господа българи толкова сте прости .злобни и тази злоба ви яде отвътре.Жалка завистлива нация в европа българин значи ***.А се правите на голямата работа.Кото жените ви са много ебливи никой не ви е виновен.нацията вие на изчезване.А злобата ви ще ви удуши,лека по лека
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чета коментарите и си мисля .Ква е тази омраза към другите наций и религий.Абе господа прости нацисти.Къде са в момента 2 милиона българи в чужбина .Значи българина може да ходи и живее в чужбина.А други чужденци не могат да живеет тук.Срам ме е че съм бъл.гражданин че съм се родил и живее при ***
29
1
 
6
 
! Отговори
179 преди 3 години
Турското и ромското малцинство доста по-трудно приемат човек от различен етнос в техният социален и семеен кръг. Дори да стане това в повечето случай новодошлия е от женски пол. С две думи по-често може ром да се ожени за друга жена отколкото ромка за българин или чужденец. При българският етнос е наопаки , българина по-рядко се жени за чужденка а българката избира чужденец за съпруг доста по-често.
28
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Законите са скапани! Как така някакъв нелегален мигрант ще съди когото и да е? Ми той е престъпник, който не е бил застрелян на границата, заради либерастките ни порядки.
27
7
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Още едно дупещо се същество в джамията на Добрич, което няма да работи нищо, а само ще се моли на измисления си фалшив идол - моххамет, ще прави деца и ще се издържа от детските и от социала, а не благодаря, да си оди в дома ! Подкрепям полицая !
26
2
 
10
 
! Отговори
Акил Сървър е преди 3 години
измислено име от Междузвездни войни, истинското му е Мохамед ал Ислям, за какво ни е още един мьосльомански терорист ???
25
4
 
9
 
! Отговори
Отец Х. преди 3 години
ако пакето приеме нашата българска официална религия - православното християнство, е добре дошъл, иначе да се маха, не ни трябват нови терористи, още помним взривения вагон за майки с деца от Турска ръка(сега ДПС) и взривения автобус с израелски туристи в Бургас, затова - моля , не благодаря от мюслета, гоу хоум в западна европа
24
12
 
5
 
! Отговори
Torosyan преди 3 години
Толкова закостеняла система. Народонаселението е пред изчезване, няма деца, но и бежанци не се задържат. Разбирам донякъде да не искате мюсюлмани, защото сте промити и с предразсъдъци. Но това не е всичко. Дори на бесарабските българи и македонците, поискали гражданство не давате. Е, хубаво. Стискайте си ги и се радвайте на обезлюдените си райони. Като дърта, злобна, стара мома сте цялата нация. Сакън да не ви откраднат богатствата.
23
1
 
12
 
! Отговори
Трябва да се преди 3 години
уточни съпругата българка - българка ли е или романка или туркянка ??? Етнически мюслюмански брак !!! Ако е така отказа е обоснован, стига ни толкова мьосльомани, да си ходят в Европата, там им е мястото а не про нас.
22
2
 
13
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
Акъл имате ли да пускате Акил в България?
21
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СЕГА ДА ГО НАПРАВЯТ КМЕТ НА ДОБРИЧ ИЛИ ЛОНДОН
20
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 25Неандерталец - сървър. Първият извънземен, влязъл в контакт с нас, сигурно ще се казва Компот, по тая логика.........Абе знаем си че няма по добро CPU от това на ***-булгаррр***интел-кирка!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
19
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми сега ДАНС да каже че е гюленист и да го предадем тихомълком на Капитан Андреево.
18
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По едно време имаше бум на браковете на пакистанци по *** махали с *** жени срещу пари. Беше много модерно по време на т.нар бежанска криза. Така че тая си е чиста ман густа. А посолството с право е отказвало да му се даде виза, но явно тука тия са ***. А полицаят и той е *** и не знае законите. Ако ги знаеше нямаше да направи така, че да бъде възможно да бъде осъден. Това показва интелектуалното ниво на нашите необразовани париционери-милиционери
17
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Освен африканците вече и пакистанците със странни компютърни имена почнаха да ни евat c200
16
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нагъл"пакистанец"....Не, в случая наглостта е на селияндурския милиционер-феодал който си мвярва че е над закона! Е затова сега ще си плати добре пък дано това семейство заведе и дело до Евро съда за по тлъсто обещетение. Българските простаци трябва да се скубят от корен!