Le Gray - където лускът не омръзва!

Романтика от Близкия изток
Обновена: 14 фев 2012 11:22 | 14 фев 2012 11:22,
0
Le Gray - където лускът не омръзва!
Снимка: adelto.co.uk

Идеално "бягство за влюбени". Ако се оглеждате за такова – задължително добавете и това в списъка си. Става въпрос за луксозния бутиков хотел Le Gray, част от веригата Campbell Gray.

Хотелът работи от 2009 година и оттогава досега заслужено си е спечелил приза за най-актуален хотел от своя клас в ливанската столица.

По принцип Бейрут е перфектна дестинация за почивка не само за романтиците, които си падат по лукса и красивите гледки, но и за активните хора, пристрастени към бурния нощен живот. Хотелът е с перфектно разположение – намира се в сърцето на града, на площад Martyrs' и в същото време предлага ексклузивни гледки към планината Ливан и красивите плажове на Средиземноморието, които са най-атрактивни от панорамния ресторант на покрива на хотела.

Сред другите козове на Le Gray са изключително обслужване, елегантният интериор със съвсем ненатрапчиви заемки от изтока, стилният бар Cigar Lounge, откритият басейн на покрива и не на последно място уникалния спа център, в който ще бъдете глезени подобаващо.

Хотелът разполага с 87 стилно обзаведени стаи и апартаменти и интериорен дизайн оформен от художници. Адмирации заслужава бар ThreeSixty, който се намира в стъкления атриум на хотела и се е превърнал в едно от най-шикозните места за срещи на бейрутския елит.

В случай, че решите да стягате куфарите за там - пакетите за двама са на стойност 318 паунда на вечер, с включена закуска. Офертата е валидна до 29 февруари. За влюбените се предлагат различни спа процедури за двама от сорта на масажи, шоколадови терапия и шампанско в изобилие!

Разгледайте и другите снимки в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: луксспаБейрутХОТЕЛ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари