Проливни дъждове наводниха Маями

Флорида е с предупреждение за силни бури и торнадо
27 май 2020 10:07, Петя Славова
8
Проливни дъждове наводниха Маями
Снимка: БГНЕС

Жителите на Южна Флорида не успяха да се насладят на отварянето на ресторанти и плажове след два месеца ограничения и изолация заради коронавируса, след като проливни дъждове предизвикаха наводнения в Маями и други крайбрежни градове.

Флорида е с предупреждение за силни бури, торнадо и наводнения от неделя, след като улиците се превърнаха в реки и имаше прекъсвания на електрозахранването.

Снимки на коли, залети до прозорците им бяха разпространени в социалните медии, предаде БГНЕС.

“Това е епично. Никога не е валял такъв проливен дъжда в продължение на 3 поредни дни за 8-те години, откакто живея тук”, написа в Туитър Брайън Макналди, експерт по урагани и климатология в университета в Маями.

Дъждът съсипа дългия уикенд около Деня на паметта и попречи на стотици хора да посетят наскоро отворените ресторанти и плажове в окръг Брауърд, северно от Маями.

Времето също излага на риск изстрелването на ракета с двама астронавти на борда от космическия център Кенеди в Кейп Канаверал, предвидено за днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: наводненияСАЩпорои
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
3
 
! Отговори
Гроздето е кисело преди 3 години
До Анонимен"Пиндостан ще се опита да прекъсне продължилия 9 години позор без собствен пилотиран космически кораб в орбита."Има много по позорни факти. Колхозниците от 30 години не са напускали орбитатат на земята. Имаше един опит преди 9 години мисията Фобос-грунт но тя завърши на дъното на Тихия океан.
7
1
 
1
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Значи независимо дали отричаш или не климатичните промени, то те накрая ще те захапят изодзад и изодпред и изодстрани и от дето ти не очакваш баш! Но важното е да се каже, че климатични промени е нямало няма и няма и да има! Това е важното за баш "икономиката" на света сега!!
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боли ме шапката.Казах!
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Късно тази вечер Пиндостан ще се опита да прекъсне продължилия 9 години позор без собствен пилотиран космически кораб в орбита. Около 22:30 часа българско време предстои изстрелване на ракетата-носител Фалкон с пилотирания от двама астронавти космически кораб Дракон.Дали дългоочакваният старт ще бъде неуспешен, успешен или отложен?Както виждаме и природата е срещу пиндостанската космонавтика.
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боли ме шапката.
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мммммм... добре.
2
5
 
2
 
! Отговори
WTF преди 3 години
Тръмп да им обясни, че няма климатични промени. Ще им дойде акълът, ама ще е вече късно.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това място е много уязвимо за тропически бури, също както и Индия, Индонезия и Филипините.