Стоят ли антифашисти зад протестите в САЩ?

Радикална организация протестира срещу Тръмп, смята Владимир Чуков
19

Протестите за убийството на Джордж Флойд в САЩ добиха чудовищни размери. 11-и ден вече по улиците цари анархия и все по-често се промъква предположението, че действията представляват предизборна кампания.

Арабистът проф. Владимир Чуков заяви пред "Денят ON AIR", че една от организациите, които стоят зад действията е "Antifa" (Радикални антифашисти). По думите му организацията има присъствие и у нас.

Още по темата
"В самото начало на протестите Тръмп предложи да бъде даден статут терористична организация на "Antifa". Тяхното знаме се развява по протестите в САЩ и Европа, с цветовете на анархизма - черно и червено. Те са изключително ефективни в подобен тип действия. Още през 2016 г., когато Тръмп спечели предишните президентски избори, точно тази организация направи някаква невероятна анти - тръмп демонстрация. Много са ефективни и мотивирани, имат над 200 структури в САЩ и Европа. Имат присъствие и в България. У нас са основно тези, които се включват в анти - луковите маршове", коментира той.

"Ако погледнете географията на бунтовете, те са там където управляват демократите. Именно тези, които се опитват да подложат крак на Тръмп", посочи арабистът пред Bulgaria ON AIR.

Доналд Тръмп трябва да направи истинско чудо, за да спечели президентските избори през ноември, смята Чуков.

Вижте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е какви са тези да имат 200 структури в САЩ, излиза че щатите им разрешават да имат тези структури. И ако не е Тръмп кой ще дойде, нов Обама ли???
12
14
 
4
 
! Отговори
Германец преди 3 години
Подочул Чуков, че Тръмп казал нещо за антифа, та се напънал и той да се изходи. Барем капне нещо от Козяк.Нормалните хора по дефиниция сме Антифа и срещу Тръмп.
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те тия антифашиости и нашиоте ААсен МаарЯан Освалдо и тх много си приличат по това че имат права, нямат задължения и са на държавна издръжка цял живот
10
8
 
3
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Еми срещу фашистки режим как да наречем - протестиращите освен антифашисти каквито са
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Повечето антифаджии, също като черните, са кукли на конци за либералните демократи, които пък са контролирани от глобалисткия елит.
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Големите антифашисти, които избиват хора.Пълни боклу.ци.
7
1
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
- Евреите-ционисти вече така кодирано ли ги наричат, бре?
6
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В главата на тоя комунодоносник още кънти залпа на "Аврора". Кво да ги правиш-комунисти ,сър....
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фашистите в Испания и Португалия не пречена на Европа и САЩ 30 години след края на ВСВ.Фашизмът в Европа е до 70-те години на 20 век. Всички наши сегашни евроатлантици забравят за режимите в Испания, Португалия, Гърция, които съществуват спокойно в Западна Европа.
4
13
 
14
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Всички, които 75 години след краят на ВСВ се представят като "антифашисти" са "полезни и диоти" и руски ибрици.
3
10
 
10
 
! Отговори
Гостенин преди 3 години
Антифашист и антинацист ок една страна и АнтиФа имат талкова общо колкото стол и електрически стол!Между другото Фашизъм (италианския Дуче) и нацизъм (или хитлеризъм) са леви идеологии?Който не е наясно трябва много, ама много да чете История.Даже е допустимо и Википедия!И не - На Тръмп не му е необходимо чудо - той оня ден спечели втори мандат! Днес да има новини за изстъпления? Нямааа...Вече няма и да има!
2
3
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Откога Дедо Сорос минава за антифашист?
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак същия ли призрак броди по света?!?