Обама оцени Тръмп: 170 000 мъртви и милиони загубени работни места

Настоящият президент не бил на висотата на поста си
59
Обама оцени Тръмп: 170 000 мъртви и милиони загубени работни места
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп не бе на висотата на поста, който заема, и последиците са тежки - десетки хиляди жертви и милиони загубени работни места заради пандемията от коронавирус. Това заяви бившият президент на САЩ Барак Обама във видеообръщение на Националния конгрес на Демократическата партия, излъчван на живо по Си Ен Ен, съобщи БТА.

Още по темата


"Никога не съм очаквал моят приемник да приеме визията ми или да продължи политиките ми. Надявах се обаче, че Доналд Тръмп може да покаже някакъв интерес в това да вземе поста си на сериозно; че може би ще почувства колко тежък е този пост и ще почита демокрацията, която му бе поверена да се грижи за нея. Но той така и не го направи", каза Обама.

"Тази нощ ви моля да повярвате в способността на Джо и Камала да изведат тази страна от мрачните времена и да я направят по-добра", отправи призив Обама.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хей Обама, я кажи откъде дойде този Короновайрус ?!
38
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми така е, не се избира 70 годишен за президент... Тоя още преди да влезе в Белия дом е бил с Алцхаймер или някоя друга мозъчна дегенеративна болест... Той и другия същата стока. Какво значение има кой ще спечели? Американците ще си сърбат което и да си надробят, все тая...
37
6
 
2
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Тръмп докара американците да дъното- милиони безработни , затворени компании , хиляди починали от вируса , срината икономика. Всичко това -защото той се мисли за Господ и не искаше да приеме мнението на специалисти , че пандемията трябва да се спре. Отричаше , че има опасност от вируса да се разпространи, препоръчваше да пият белина и други глупости, но никой не е над природата. Сега всички плащат заради глупостите и егоцентризма му. И иска да управлява още един мандат .
36
2
 
1
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Представям си Тръмп да обяви създаването на Световна Федерация...всяка държава по-света,отговаряща на определени критерий/върховенство на закона,справедливост,социалност.../ да може да се присъедини,САЩ са оставени сами срещу противници като Русия и Китай...подмолно подкрепяни от безпомощният ЕС...Великобритания са...егоистични *** които ще платят сметката за предателствата си...така САЩ ще намери искрени съюзници.....защо не..Полша е пример за това
35
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
другарю обонго, тръмп ти каза - твоята некадърност и на вицето ти Джо и на клинтъновица ме докара в Белия дом преди 4г, в белия дом съм благодарение на теб. същите муцуни дето доведоха до катастрофа Амрика преди 4г искат сега да се върнат и в момента се пазарят с черните каква е цената за гласовете им, хич не се пазарят а дават всичко за да дойдат на власт и да продължат унищожението на белите.също като в бг герб с с'иганите.
34
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Афро Американците масово минават на страната на Тръмп, невиждано досега! Демократите издишат!02345
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демократите губят брутално от републиканците от които е Тръмп Процесът за момента или да следващите избори е напълно необратим.
32
2
 
4
 
! Отговори
Изглежда преди 3 години
и американската демокрация има нужда от промяна в Конституцията и въвеждане на образователен ценз.
31
2
 
6
 
! Отговори
Очевидно преди 3 години
в Америка демократите отново са решили да играят добре познаната карта с вота на афроамериканците. Сега, когато показаха вицепремиера си се обясняват и масовите протести на движението ВЛМ. Разрушаването на паметници, разрушения и ексцесии, целящи да сплашат белите или да ги разколебаят. Дали американците ще успеят да продрат като нас действията на "дълбоката държава". Подобни протести имаше и като искаха Хилари да спечели - IamTOO. Колко предвидимо.
30
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако сега Обама беше на власт в тази пандемия, дали щеше да се изкаже пак така - надали! То отстрани и аз мога само да критикувам, но истината е, че американците си харесват Тръмп, защото може да е пълно ку-ку но има ясни позиции и директни изказвания и действия, а не, като повечето, костюмирани марионетки с речи за добър имидж.
29
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп работи без заплата, за 1 долар.
28
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаха, какво точно очаква Обама от президента - да промени смъртността на вируса в проценти ли? Навсякъде заболеваемостта протичаше с еднаква скорост, а в момента вече на никой никъде не му и пука за коронавируса, тъй като мерките отпаднаха почти във всички държави. Но в ретроспекция, Тръмп е чудовище, дам.
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До оня дето пише до ssssss. Ти да не си филантроп , че така силно се засегна и обиждаш даже на ***. От кой тип филантропи си ? Череписти ?
26
11
 
1
 
! Отговори
Обама е кинг преди 3 години
Когато той беше на власт ...имахме егати заплатите, егати живота...дойде строителният боссс и корони коронки какво ли не ....се случи...работа няма рецесий ...шок и ужас.
25
11
 
13
 
! Отговори
S преди 3 години
А той какво направи без да е в положението на корона-криза? За жертвите е виновен Куомо и СЗО, които отхвърлят хлорохина, ползват вентилатори без нужда и служат на едни "филантропи".
24
9
 
15
 
! Отговори
Ако преди 3 години
Беше обонго все още президент ,жертвите щяха да са в пъти повече.Това *** хич да не се изказва, педофилец гнусен.
23
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп ги преотвори и възобнови.......и посъветва раята да пие белина и да се подлага външно и вътрешно на силна ултравиолетова светлина......струва ми се, че и ти, като него имаш сериозни психически отклонения
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** не може да оценява никой.
21
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обама каза директно в очите на вовата/късия.....да не се меси в предизборната кампания или ще понесе последствията.....както и стана.Образованието и интелекта на Обама е в пъти над това което има този mental handicap.
20
3
 
13
 
! Отговори
-|- преди 3 години
Че Тръмп не е цвете за мирисане , но да се казва сега, че той носи вина за трезултатите от пандемията - а какво да кажем за самите хора - май и при тях 'материалът' не е добре. В крайна сметка всеки народ си заслужава управниците.