Орбан: Унгария ще подкрепи всички санкции срещу Русия

Време е да бъдем единни, това е война, заяви премиерът
175
Орбан: Унгария ще подкрепи всички санкции срещу Русия
Снимка: БГНЕС

Унгария ще подкрепи всички санкции на Европейския съюз срещу Русия и няма да блокира нищо, каза днес унгарският премиер Виктор Орбан, изказвайки се на украинско-унгарската граница, цитиран от Ройтерс.

"Унгария заяви ясно, че подкрепяме всички санкции, няма да блокираме нищо и ще приемем и подкрепим това, което бъде прието от премиерите на страните-членки на Европейския съюз", каза пред журналисти на английски Орбан.

"Това е време да бъдем единни, това е война", допълни той и допълни, че в момента са най-важни усилията за мир. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още по темата: УнгарияВиктор Орбан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
3
 
10
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 2 години
Ако го е казал Кирил Петков е срам и не знам още какво,сега го казва приятел на Путин ,явно дебелокожието и наглостта са характерни за нас като нация
139
19
 
17
 
! Отговори
ПОМОГНЕТЕ НА ПУТИН преди 2 години
НАПРАВЕТЕ ТАКА, ЧЕ РУСНАЦИТЕ ДА СЕ ПРИБЕРАТ ПО НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН В СВОЯТА РОДИНА РУСИЯ- ТАКА ПУТИН НЯМА ДА ХОДИ ПО СВЕТА ДА ГИ СПАСЯВА- ДА ПОМОГНЕМ НА ПУТИН- ВЪРНЕТЕ В РУСИЯ ВСИЧКИ РУСНАЦИ НЕЗАБАВНО!
138
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен143 Е как да си оправят държавата ? Като приемат гей парадите и еднополовите бракове ли ? И да забранят баща ,майка ,момче ,момиче ли ? Аман от извратеняци ?
137
3
 
2
 
! Отговори
Boss Nass преди 2 години
Хубу де мирясах стига сте лаяли, млъквайте вече.
136
18
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Време е ВСВ най-после да приключи.А това ще стане тогава,когато и последните нацисти-западни терористи бъдат ликвидирани,без значение на територията на коя държава ще стане това.Амин.
135
15
 
30
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 2 години
Естествено, че руснаците са хора, като нас, но Путин има някакво заболяване, което от ден на ден все повече се изостря и поставя под съмнение неговото управление. Сталин май не почина по нормален начин. ;)
134
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудя се колко ли трябва да си вдлъбнат за да желаеш НАТО да се включи в кървавата авантюра на Путин. Това директно означава начало на трета световна война. Не схващате ли, че всички го чакат да се издъни в Украйна и той е на път да се издъни. Сам се вкара в това!
133
10
 
15
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 2 години
Още една червена кратуна и просветна из диодите.
132
23
 
13
 
! Отговори
до 143 преди 2 години
Каниш не каниш, руснаците ще ти дойдат на гости и без да ти искат мнението... Видя се големите играчи от НАТО колко струват, видя се колко струва западния елит, видя се и Байдън колко струва. Всички стоят пред камерите и само обясняват, че остро осъждали действията на Путин и ехидно пълнят пачки в сметките. САЩ миналата година са продали за три милиарда оръжия на Украйна, а също и Германия и Франция, защото не им се притекат на помощ сега след като ги забъркаха с натовската зона за ракети?!?!
131
17
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
забрана за руснаците да влизат в Европа, като си оправят държавата да заповядат, харесваме ги и обичаме, но не и управляващите им?
130
37
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другари, не виждате по-далече от носа си, Китай застана зад Русия, на днешото заседание на ООН Китай подкрепи Русия. Извършва се разцепване на световната икономика и световният ред. Това ще стане официално с падането на МКС, падането на МКС ще бъде символ за падението на "цивилизованият" свят, Русия и Китай ще поставят следващата стъпка в човешката еволюция и никой няма да може да се противопостави.
129
19
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Холандците изпращат 200 Стингъра към Украйна. Черното ще е на мода сред рускините, жени на пилоти .... Жалко за момчетата, невинни!!!!!
128
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това трябва да е отношението към всички кръволоци, но понеже Путин е най-непопулярният и е на мода да го мразят, затова проблемите ще са само за него. Хвани едните, удари другите... между лицемерния Запад и тоталитарна Русия разликата е точно зеро.
127
17
 
9
 
! Отговори
цезар преди 2 години
O, и ти ли Орбане, сине мой.
126
16
 
43
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Привет на русофилията българска , превърнала се в диагноза ,поЗДРАВ от обединена Европа.
125
28
 
28
 
! Отговори
Слава Україні БРАТЯ преди 2 години
ПОКЛОН ГЕРОИ! КАКВО Е ЖИВОТ БЕЗ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО! БЪЛГАРИЯ Е С ВАС УКРАИНСКИ БРАТЯ И СЕСТРИ! ДРЕВЕН ПЛОВДИВ (ФИЛИПОПОЛИС) (ТРИМОНЦИУМ) (ФИЛИБЕ) (ЕВМОЛПИЯ) Е С ВАС! НИКОГА НЯМА ДА СПРЕМ ДА ВИ ОБИЧАМЕ И ПОДКРЕПЯМЕ УКРАИНСКИ БРАТЯ И СЕСТРИ! НИКОГА НЯМА ДА ВИ ОСТАВИМ САМИ! БЪЛГАРИЯ Е ЕВРОПА!! УКРАЙНА Е ЕВРОПА ЗАВИНАГИ! СКОРО УКРАЙНА ЩЕ БЪДЕ ЧЛЕН НА ЕС И НАТО - ЗА СЪЖАЛЕНИЕ С ЦЕНАТА НА ХИЛЯДИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ! ЗАКЛЕВАМ СЕ, ПОВЯРВАЙТЕ МИ! ДНЕС СМЕ 26-02-2022 г.
124
18
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Платените руски *** останаха без работа. Изключват Русия от swift. Побързайте да запишете в бюрото за безработни.
123
12
 
46
 
! Отговори
Айде де преди 2 години
Какво стана с Унгария, русофилската държава, а?Като стане въпрос за война няма такива работи на коя страна си. Има само една разумна страна и тя е за мир!
122
16
 
15
 
! Отговори
РАДЕВ и ПЕТКОВ преди 2 години
да не се бавят, защото ПУТИН може да вкл ХААРП и др.МЕГАЛОМАНИЯТА му е ясна.Опасен е и за своите. Но точно те мога да избързат.Има опасност от унищожение на света.Приспете Путин с лечебна цел.
121
27
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Цитирам радевРадев щом е такъв пацифист, защо стана военен, а не музикант? САЩ направиха войната неизбежна. САЩ са подстрекателите и онези, които не искат мир по света. Русия нямаше избор и трябваше неотложно да обезпаразити развъдника на фашизъм и престъпност-държавата, наричана от дипломатите накратко ERROR 404.