Кошмар по американски

Баща застреля петте си деца и майка им, след което се самоуби
28 яну 2009 22:55,
65
Кошмар по американски
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Ървин Лупо, жител на щата Калифорния, e застрелял петте си деца и съпругата си, след което се е самоубил, съобщава NBC.

Трагедията се разиграла в дома на семейството на 25 км южно от Лос Анджелис.

Полицията открила ужасяващата гледка след подаден сигнал за стрелба.

В едната стая на къщата открили труповете на бащата и трите дъщери, а в другата – майката с двамата синове.

Преди това мъжът изпратил имейл до местна телевизия, в който обявил, че смята да застреля всички членове на
семейството и самия себе си заради проблеми с работата.

После бащата последователно застрелял съпругата си, 8-годишната си дъщеря, 5-годишните момичета близначки и 2-годишните момченца, също близнаци.

Съпрузите Лупо работили в клиника в града, но и двамата били уволнени.

Тогава на жената й хрумнало именно по този начин да решат своите житейски проблеми.

"Защо да оставяме децата на непознати?", пише в предсмъртното писмо на Ървин Лупо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
Astarot преди 15 години
"Колко пъти?" не е довод... САЩ е държава с около 300 М население.. 50 пъти колкото това на България, така че е нормално там подобни инциденти да се случват доста по-често.
63
0
 
0
 
! Отговори
Крис преди 15 години
После пак американските "родолюбци" да реват , че искат америка и да ги стигаме тях, колко зле било тук а колко хубаво там. Кога това може да се случи при нас ? Колко пъти се е случвало ? Колко пъти и ученици са влизали с автомати и са застрелвали по цял клас ? Абе хора осъзнайте се и разберете , че живеем в една наистина хубава и сравнително спойна все още държава. Цялата работа е в това , че народа беше свикнал през комунизма престъпността да е сведена до минимум , и сега като я има обвиняват полиция, държава и тн , нали искате демокрация, на ви демокрация, яжте я сега , пийте каквото искате я правете ама стига сте ревали по форумите , че все някой друг е виновен
62
0
 
0
 
! Отговори
Aman преди 15 години
нищо чудно скоро да зачетем и статии "Кошмар по български"...само, че ние най-вероятно ще се бесим или заколваме поради липса на пари за пистолети и пушки...
61
0
 
0
 
! Отговори
ATS преди 15 години
Porednite razglezeni amerikanski 4ovokopodobni maimuni.Eto takiwa maloumnici ne zasluvavat da imat deca.Kak moje tolkowa typoumni sy]estva da obitavat tazi planeta.Prirodata ti e darila shtastie koeto ne se slu4va na vseki, dva puti da ima6 bliznaci a ti 6te vzeme6 da gi zastrelq6 zashtoto sa te uvolnili ot rabota.*** bespodobna.
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Prochetoh v CNN i kakvo? Amerikancite sa ludi.............
59
0
 
0
 
! Отговори
кра преди 15 години
Прочетете новината в сайта на CNN преди да коментирате. Там има повече подробности, който тук са спестени, а са важни.
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
добре бе.... разбирам тоя и жена му да са били военни или полицаи, та като ги изгонят да не могат да си намерят никаква друга работа на света (щото освен да цъкат белот и да пият по литър нямат никакви други дарби и таланти). бог да ги прости децата, родителите да врат в казана сега.
57
0
 
0
 
! Отговори
В СТРАНАТА НА НЕОГРА преди 15 години
На нас отстрани ни е интересно, но явно човека си е превъртял, защото погледнато логично е трябвало да даде шанс на децата си и да намери на кого да ги остави. Колкото и да няма работа, щом е живял до сега и е направил 5 деца, явно не е седял досега гладен. А и как на жена му е хрумнала "гениалната " мисъл да си застреля децата, също е много странно. ТОВА МУ Е ЛОШОТО НА НЕКОНТРОЛИРАНИЯ РАЗТЕЖ ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ, ЧЕ ПАДАНЕТО Е МНОГО БОЛЕЗНЕНО.
56
0
 
0
 
! Отговори
Azz преди 15 години
1000000000 пъти по-добре си живеем. Рай е тука ей!
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Oще преди 20 г. статистиката сочеше, че в САЩ се извършват около 24 000 убийства годишно. Такива случай на луднали масови убийци сякаш нямаше толкова.Антиимпериалистическата пропаганда не би го пропуснала.Светът лудна.Хапчетата - безполезни!
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не че одобравям самоубийството и дете убойството, но знаете ли че без работа, без доходи осемчленно семейство трудно се живей, който не е бил на това дередже не знае какво е, изключвам *** - те това им е в кръвта, говоря за хора нормални, които искат да работят, но няма - това направиха и тук в Бг днешните управници в малките градове и села, струвами се/дано не съм прав/, че ний вървим към там ако кризата се задълбочи - не упреквайте родителите, невярвам да не са мислили за тези деца щом са ги създали, не съдете като не знаете
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Неможе в общество без никакви ценности и култура, освен долара, да има просперитет. Америка е кошмара на 21век. Ние българите живеем 100пъти по-добре.
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе сладури сладки ... стига сте гледали сапунки, попътувайте, поживейте по света и ще се убедите че Америка в момента е СОДОМ и ГОМОР взети заедно. Въпрос на време беше да ги застигне някакво бедствие. Неможе в общество без никакви ценности и култура, освен долара, да има просперитет. Америка е кошмара на 21век. Ние българите живеем 100пъти по-добре.
51
0
 
0
 
! Отговори
боби преди 15 години
За пореден път се убеждавам,че американската нация е една от най-заглупелите на света.Умът не ми го побира как можеш да вземеш такова тежко решение.Добре ако си решил да отнемеш собствения си живот-разбирам.Но това са още 6 живота,които никой няма право да отнема.Но така е американците са свикнали да им е лесно и затова взимат и лесни решения.Поне тук българите отдавна сме ги задминали.Свикнали сме на почти всичко-лоши храни,лоши управници,малко пари....и пак не сме тръгнали да си трепем целите фамилии.Българина,колкото и гадно да звучи, е като паразита- ще живее вечно, защото привиква към всичко, било то и лошо :)
50
0
 
0
 
! Отговори
к преди 15 години
по тяхната логика 90 % от населението в милата родина трябва да си слоге вьгето или да се грьмне.ами че тьпите американци нищо не знаят.да доидат да видят кьде *** гладните па после да му мислят.
49
0
 
0
 
! Отговори
Astarot преди 15 години
Това е Кочо Американски ;) Преценил е човека, че по-добре мъртви, отколкото слуги на евреите! В България кръщаваме улици и села на тези хора, в Америка успяват да влязат само в учебниците по психология.
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
* * *29.01.2009Жител на австралийския град Мелбърн хвърли от мост 4-годишната си дъщеря.Детето паднало от височина 58 м в паднало в река Яра и в момента е в критично състояние, предаде Ройтерс.По разкази на очевидци, мъжът пристигнал на моста Уест Гейт с джип, слязъл от него с момиченцето на ръце, след което го е хвърлил от моста. ...* * *Това се случва в прехвалените "цивилизации", водещи началото от измета на Европа.
47
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 15 години
В демократичните страни, където има свобода на туй-онуй стават често такива работи... С други думи - американска мечта!
46
0
 
0
 
! Отговори
shooter преди 15 години
Въпрос на време е да се слу
45
0
 
0
 
! Отговори
Онбашията преди 15 години
виж ти, аз останах с впечатление че е някакъв луд, а то било съзнателно решение. е, пресилена работа, ама те си знаят.