Трагедия в Албания. 11 студенти загинаха в тежка катастрофа

Автобусът им паднал в 80-метрова пропаст
Обновена: 21 май 2012 21:41 | 21 май 2012 21:40,
53
Трагедия в Албания. 11 студенти загинаха в тежка катастрофа
Снимка: архив, Reuters

Истинска трагедия се е разиграла днес следобед в Албания.

Най-малко 11 студенти са загинали, а над 20 са ранени, след като автобусът им се разби в 80-метрова пропаст близо до град Химра. Той се намира на 220 км от столицата Тирана.

Линейки и хеликоптери са транспортирали жертвите и ранените в албанската столица, като според полицията броят на загиналите може да бъде и по-голям.

Автобусът, който е пътувал за град Саранда, е превозвал студенти и преподаватели от албански университет "Александър Джовани" в Елбасан, като по непотвърдени данни в него е имало над 40 души.

По данни на полицията, шофьорът е сред загиналите.

Засега полицията няма версия за катастрофата, причините тепърва ще се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
4
 
! Отговори
Metalex_ преди 11 години
До 46Тъп си, нещастие!
38
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малко *** са дали фира , голям праз. Албанците са родени *** , тяхното намаляване е радостна новина за човечеството.
37
1
 
19
 
! Отговори
Състрадание преди 11 години
Мир на душите им.
36
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ужасна трагедия!Лека им пръст!
35
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
химара, а не химрарегионът е почти изцяло населен от гръцко християнско малцинство. Не че има значение, разбира се, но за някои *** тук очевидно има
34
3
 
19
 
! Отговори
Makedonec преди 11 години
Neka im e lesna zemja na zaginatite. Komentar broj 1 i ostanatite kako nego treba da bidat izbrisani od ovde, najverojatno od onie sto spijat ova vreme. A, toa deka bile ubieni 5 makedonci (ne bolgari), nema nikakva vrska so ovie deca. Pozdravi od prijatelska Makedonija.
33
3
 
53
 
! Отговори
галактика преди 11 години
Какви ги плещите бе, "хора" ?!??!?! Хайде спомнете си как загинаха наши дечица преди години, падайки с автобус в река Лим в Сърбия .... Нима тогава някой направи такива коментари, каквито правят сега повечето от вас?! Тъкмо обратното - местни хора жертваха себе си, за да вадят дечицата от реката и то през нощта..... Еееее, то бива, бива, ама.... /нямам думи/.
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В този сайт не си спазват правилата. Рано или късно това ще има последсвтия. Срамота е!
31
7
 
40
 
! Отговори
брей преди 11 години
***, *** преклонете глави пред загиналите млади хора и се молете Бог да ви прости на Вас, *** смотани! За пореден път се убеждавам, че сме най-жалката нация на този свят! ***!
30
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
M-m-m-m-m-meggaa kiilll
29
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що за хора сте, бе?!Някакви си били убили 5 българи, затова нека им е?!По същата логика някой луд българин ако утрепа чужденец, после ще заслужавате ли вие да умрете, понеже "всичко се връща"?Ненормални сте.
28
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Драги 37, сега ще ме изхвърлят. В този сайт не спазват собствените си правила. Насаждат се омраза, фобии, тиражират се цинизми, дава се терен на всякаква ***. Време е Прокуратурата, СЕМ и всякакви възможни органи да въдворят ред! Броя минутите на този текст....
27
10
 
9
 
! Отговори
буба преди 11 години
В библията е казано "отмъщението е мое". Трябва да обичаме враговете си, защото Господ си знае работата и не требе му се месим
26
3
 
32
 
! Отговори
до модератора преди 11 години
Моля *** да вземе мерки. В интарес на сайта и читателите, е да не се допускат просташки коментари! Ще дойде ден, никой да не влиза в страницата на днес.бг, само заради няколкото недоразвити и болни мозъци, които са допускани въпреки крайно неприличното си поведение.
25
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съжалявам за загиналите, и пожелавам бързо въстановяване на ранените. На тези, които си позволяват да ругаятще кажа, че го правят от лошотия. Не им пожелавам подобна трагедия. Бил съм в Албания и съм видял много красиви жени и интелигентни мъже. Всеки който злослови по друг народ е просто недоволен от живота си човек, търсещ причините за жалкото си същесвтуване в другите.
24
7
 
19
 
! Отговори
српски мекерета марш преди 11 години
Српският *** да напусне БЪЛГАРСКИТЕ САИТОВЕ и да върви да си празнува изборната победа на мумията слободан милошевич .И да са ни благодарни че и крепим разпадналата държавичка вместо да ги избием за 24 часа
23
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре трябва ли да ни занимавате с инциденти от някви произволно чужди държави постоянно? Мислите ли ,че някой в България му пука минимално??!?!
22
42
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Албанците са най-долнопробният народ живял някога!По точно няма такава дума албанец-в Албания живеят 99%,***,турци и всякаква долнопробна *** !Там няма бели !За ква Европа говорим,когато цяла Европа се завладява от черни,***,ислямисти и емигранти !Андерш Брайвик е прав и затова съм му фен !
21
31
 
19
 
! Отговори
Винех преди 11 години
Албанците убиха 5 невинни българи.Редно е и те да имат мир.Бог не прощава.
20
5
 
35
 
! Отговори
до #28 преди 11 години
Сигурно точно тези 11 студенти са ги убили, а?Аман от такива като теб.Да почиват в мир жертвите.