Испански кмет надъхвал бедни да нападат супермаркети

"Робин Худ" раздавал заповеди с мегафон
Обновена: 11 авг 2012 11:48 | 11 авг 2012 11:46,
148
Испански кмет надъхвал бедни  да нападат супермаркети
Хуан Мануел Санчес Гордийо (вляво) Снимка: Reuters

Испански кмет си спечели прозвището Робин Худ, като оглави атаки на бедни хора срещу супермаркети, пише в. "Дейли  телеграф".

Хуан Мануел Санчес Гордийо, градоначалник на Мариналеда, край Севиля, ръководел набезите, като раздавал заповеди с мегафон пред супермаркетите.

Бедните, които предвождал, взимали каквото им попадне от рафтовете вътре, товарели количките и накрая излизали, без да плащат стоките.

Санчес Гордийо е отявлен комунист, който от 33 години е  на кметския пост. Той е на 53 години.

Испания е в криза, а безработицата доближава 25 процента от активното население, пише БТА.


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
2
 
! Отговори
da-da преди 10 години
STOKITE V SUPERA SA OT RACETE NA RABOTNICITE i VSICHKO DRUGO SASHTO>
74
5
 
10
 
! Отговори
Че Гевара-Венсеремос преди 10 години
Да е жив и здрав този кмет,неговата духовна сила е упора за бедните.Само с насилие богатитемогат да се замислят над съдбата на бедните.Да управлява този комунист век и веков.
73
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
AMI SHO VKARAXTE TOLKOVA INDIANZI,I AFRIKANZI BA.......KATO VA KARASHE EU DA GI TOLIRIRATE SEGA DA VA SPONSORIRAT
72
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Яне закъсня, тоя испанец го превариИ ние имаме политици без мозък, какво толкова
71
7
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
За комунистическото мислене стоките в супермаркетите са паднали от небето и значи трябва да се разграбват...Комунизъм ? Това си е умствена болест
70
7
 
15
 
! Отговори
до 124 преди 10 години
Прав си за това, никъде не е имало и няма да има комунизъм. Комунизмът е идея, утопия, не е възможно да се осъществи.
69
10
 
8
 
! Отговори
мол преди 10 години
Ей, това социалистите излиза че навсякъде са еднакви ,вече не се учудвам защо са си харесали евроПЕСовете наш серГЕЙ.
68
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Умните хора отдавна са прозряли, че какъвто и строй да сложиш, няма гаранция за просперитет, всичко опира до човешките слабости...но специално за испанците толкова не съм притеснен за тях- там мисленето е друго...доста по-напред са от нас...има нещо, за което ние само сме чували - гражданско самосъзнание
67
5
 
19
 
! Отговори
КПСС. преди 10 години
Стига с тоя комунизъм. В България и никъде по света не е имало комунизъм. Престанете да се държите като неграмотни ***. В България имаше социализъм, създаден чрез диктатурата на КПСС.
66
4
 
17
 
! Отговори
до 120 преди 10 години
Нека ти кажем и мойта версия - защото както след 9-ти септ. 44-та комунистите са измели сичко от влстта, така и след 11.11.89 г. *** получиха златния си шанс за реванш. Обаче комунистите беха от работнически и селски произход и се хванаха за кирките и лопатите, а демократите - за чейндж и бизнес.
65
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
...И те хубавичко го направиха прехода...юрнаха се да трупат пара връз пара за себе си...и накрая се изтрепоха от лакомия
64
3
 
12
 
! Отговори
Църо до 119 преди 10 години
Е нали комунистите държали най-големата далавера бре? Аз келнер, бензинджия или излезъл от затвора комунист не помним да е имало! Члрновете на БКП без поне средно беха редкост, ама партийните секретари канеха у партията първо висшистите, после най-изявените среднисти.Ти кво си мислиш бре кир, че у партията се влизаше лесно и секи *** можеше да влезе там?Защото само на тея *** комунистите им пречеха, защото ги дебнеха и ги вкарваха у кауша, а после Желю ги пусна от там да правят преход
63
3
 
12
 
! Отговори
до 115 преди 10 години
Аз ще ти отговоря, защото прехода беше режисиран от партийни другари в сянка, които използваха спортисти, шофьори и склададжии като таран. Трябваха им прости и агресивни, безкрупулни хора за схемите. За да им дърпат конците и да ги манипулират по - лесно. Нали не мислиш,че истински богатите в България са Ряпата и Компира,те бяха машата.И много от тях са отдавна мъртви.
62
3
 
24
 
! Отговори
Миро Комунето преди 10 години
Капитализмът умря! Този капитализъм, който искахте, се спомина! Двата колоса - САЩ и ЕС за изгнили, затънали са в борчове и никой не вижда как и кога ще ги върнат! Най-вероятно - НИКОГА! Капитализмът се сгроха и това, което следва, ще бъде социализъм. Просто ще го построят бившите капиталисти! Но резултатът ще е същият, както капитализма, който построиха бившите комунисти! Ла^*** с го^вна!Айде, честити ви смаолетни билети за... нищото! От тук нататък само войни, глад и кучешка умирачка...!
61
2
 
12
 
! Отговори
до 111 преди 10 години
Пейте си песните, ждрольовци, припявайте си мантрата, че комунистите са ви виновни за всичко! Мен стари приятели от Германия ме питат: "Защо пуснахте адвокати, келнери, бензинджии, таксиджии и обикновени престъпници да ви правят прехода? Къде отидоха инженерите, химиците, агрономите. лекарите, научните работници, с които едно време правехме бизнес в България? Защо най-предприемчивите при вас се оказаха спортисти, шофьори, склададжии и осъждани за криминални престъпления?"Ти му отговори!
60
4
 
11
 
! Отговори
Миро Комунето преди 10 години
И нещо по-интересно - навсякъде с българския паспорт ме посрещаха като равен, като бял човек! Никъде никой не си е позволявал да се отнася с мен като с по-низш, както сега! Едно време не ме беше срам, че съм българин никъде по света! Гледаха ни с интерес, с подозрение, но никога с презрение и насмешка! Те ни продаваха стоки и купуваха от нас стоки. Ние плащахме и те знаеха, че имаме пари! Не ни харесваха, но ни уважаваха и имаха страх!Сега какво сме? Накой изобщо брои ли я България за държава?
59
3
 
9
 
! Отговори
Българин преди 10 години
На каква работа ходят бе 102 , за метачи и гледачи на болни хора я се скрий някъде ти знаеш къде . Писна ми от Американски *** и мекерета .
58
2
 
7
 
! Отговори
Миро Комунето преди 10 години
До Виена имаше полети всеки ден на Балкан и 5 полета на австрийците - самолетите бяха пълни и в двете посоки с българи. До Франкфурт, Мюнхен, Лондон, Париж, Амстердам и къде ли не из Европа имаше през ден наши полети, а през останалите дни - на чужи авиокомпании. Българските полети бяха на 80% пълни с българи!Пътуваха директори по сделки, специалисти и работници по специализации, който трябва пътуваше! Никой не пътуваше за да си търси работа там - факт!Питай сега там колко ни искат ***!
57
1
 
10
 
! Отговори
До Миро Комунето преди 10 години
Ти каза всичко много точно, но на някои хора не им оттърват тази истина, а други - по-младите на възраст са възпитавани в абсолютна лъжа и егоизъм
56
4
 
17
 
! Отговори
Миро Комунето преди 10 години
Мърлячи, 20 години само пътувате и псувате комунистите, но един камък не побихте на ползу роду! Житни бегачи, икономика и силна държава не се правис пътуване, а с инвестиции и работа!20 години рушите, продавате, крадете и обръщате в банкови сметк и имоти в чужбина! Какво направихте за държавата, защото тя е на всички, които бяха 9 млн.И това, че не се пътувало, може да го каже само ***! БГА Балкан имаше нас 300 самолета, а половината летяха пълни с българи денонощно в чужбина!