Испански кмет надъхвал бедни да нападат супермаркети

"Робин Худ" раздавал заповеди с мегафон
Обновена: 11 авг 2012 11:48 | 11 авг 2012 11:46,
148
Испански кмет надъхвал бедни  да нападат супермаркети
Хуан Мануел Санчес Гордийо (вляво) Снимка: Reuters

Испански кмет си спечели прозвището Робин Худ, като оглави атаки на бедни хора срещу супермаркети, пише в. "Дейли  телеграф".

Хуан Мануел Санчес Гордийо, градоначалник на Мариналеда, край Севиля, ръководел набезите, като раздавал заповеди с мегафон пред супермаркетите.

Бедните, които предвождал, взимали каквото им попадне от рафтовете вътре, товарели количките и накрая излизали, без да плащат стоките.

Санчес Гордийо е отявлен комунист, който от 33 години е  на кметския пост. Той е на 53 години.

Испания е в криза, а безработицата доближава 25 процента от активното население, пише БТА.


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
4
 
15
 
! Отговори
Миро Комунето преди 10 години
И как тогава се натвориха толкова умни и кадърни българи, след като са били толкова мачкани и подтискани? Кой успя да построи всичко това, което вече 20 год. се руши? Болници, училища, пътища, заводи, електроцентрали, ЖП-линии... Ако Боко требваше да строи магистралите от София с мостовете, които построиха комунистите, още щеше да е на Нови хан и Йорданкино!Откъде се взеха толкова кадърни българи, които да правят наука, изкуство и култура на световно ниво, като е бил такъв мрак?
54
1
 
4
 
! Отговори
White Rabbit преди 10 години
че сега ценят ли кадърните в партиите си ? НЕ МИСЛЯ ТАКА.... още по-*** хора ви упрявляват.... но се чудя дали все пак вие управляваните сте по-*** и от тях
53
1
 
9
 
! Отговори
White Rabbit преди 10 години
Така ли ? Пътуваш? Да повече българи пътуват, НО НЕ НА ПОЧИВКА, а бягат в чужбина да се бъхтят, за да не умрат тук... това ли му викаш пътуване, а по времето на комунизма всеки имаше пари лятото да иде на море, всеки имаше пари да се облече прилично, пенсионерите имаха ток и топла вода... Не знам откъде идваш, но много са ти свити очите...
52
2
 
12
 
! Отговори
Миро Комунето преди 10 години
Меткайте сега минуси, плюйте, гнидляци! Вие даже не сте капиталисти! Вие сте бедни ***, роби на няколко еврейски клана! Ще се пръснете от яд, че нямате колкото некои други и сте много горди, че имате повече от другу други! Всъщност сте мушици винарки, примамени от миризмата на плодове, но това е само примамка. Цял живот ще ви мине да гледате от долу нагоре, защото никога няма да станете най-богати. Затова и ще *** нещастни, защото никога няма да имате достатъчно - това е чст от играта!
51
1
 
9
 
! Отговори
White Rabbit преди 10 години
Всички плюете против комунизма, а вижте какво ви донесе ПСЕВДО - ДЕМОКРАЦИЯТА !
50
0
 
12
 
! Отговори
Миро Комунето преди 10 години
Комунистите единствени в света проповядваха, че образованието е право и задължение на всеки! При комунистите неграмотни нямаше! Образованието на народа беше приоритет и чрез образовани хора те се надяваха да изградят по-добро общество.Частната собственост и трупането на ненужно богатство са причината за престъпленията, омразата и войните. Комунизмът е динствената политическа доктрина в света, която отрича частната собственост в името на благото на хората!
49
2
 
9
 
! Отговори
Миро комунето преди 10 години
Комунистите национализираха всички природни богатства в страните си и приходите от тях отиваха за плащане на комуналните дейности - здравеопазване, образование, сигурност, социална система.Комунистите единствени отрекоха правото да притежаваш повече, отколкото ти трябва!Комунистите навсякъде се захванаха с изграждане на индустрия, селско стопанство и инфраструктура, сиреч - работни места, изобилие от качествена храна и връзка на всеки със всички - път, ток и телефон до всяка колиба!
48
3
 
10
 
! Отговори
Миро Комунето преди 10 години
Комунистите единствени в света се пребориха и със сила взеха на крадливите потомствени аристократи и мошеници кинтите и имотите и раздадоха на бедните! Комунистите са единствените, които проповядваха, че човек се ражда гол и нищо не може да занесе на другия свят, затова нищо не може да му се полага по наследство - всички са равни в момента на сътворението, както и в момента на смъртта!Комунистите бяха единствените, които направиха образованието и здравеопазването достъпно, дори задължително!
47
0
 
3
 
! Отговори
до 89 преди 10 години
Хахахаха... или някой има невероятно чувство за хумор или, ако това не е сърказъм, има нужда от преглед при прихолог. --Няма начин да е сЪрказъм! Най-вероятно и той е също толкова неграмотен като теб.Второ, катеричките шантавелки ги преглежда психиатър, не психолог!
46
1
 
2
 
! Отговори
еее преди 10 години
гурбетчия, не ти ли писна да пишеш коментари в тоя сайт, колкото пъти вляза да чета новините, все твоите мнения отдолу. нямаш ли работа, хоби. и не питат какво значи думата "абривиатура", а какво е зашифровано като значение. на всяка манджа мерудия си
45
1
 
0
 
! Отговори
AET преди 10 години
Хахахаха... или някой има невероятно чувство за хумор или, ако това не е сърказъм, има нужда от преглед при прихолог.
44
0
 
1
 
! Отговори
до 71 преди 10 години
Марк , не четеш какво ти пиша , пак се изложи , абревиатурата ми не може да се разбере от такива комплексари като тебе--Що бе, разбираме ти напълно абревиатурата! Е, ние ние можем да боравим чужди думички. Ето ти нещо специално за теб - хандаршхинайндреешмерценлозфергнюгунгфолщекунг. Запомни думата. Много е полезна.
43
2
 
5
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 10 години
вечна слава на другаря ХУАН МАНУЕЛ САНЧЕС ГОРДИИО и на бедните другари от Маринелада край Севиля
42
3
 
1
 
! Отговори
гурбетчия преди 10 години
Мале какви *** българи има , и то не стига че са *** ,ами и с претенции ! Млади хора ,а не знаят какво значело абревиатура ?! СЪКРАЩЕНИЕ ,ИНИЦИАЛИ !
41
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Легналите полицаи като средство за пилеене на милиони народни пари и корупция убиват повече хора от катастрофите и донасят милиарди щети на обществото. Не са обозначени и са високи по-вече от необходимото. Сметнете минимум 100000 бр. Умножени по минимум 5 секунди, по десетки хиляди коли на ден и ги разделете на активното време на 1 човешки живот.Ще видите колко хора убиват годишно. Да не говорим за щетите и тапите, които правят. Сложете вместо тях камери. Те се по-евтини и по-ефективни!
40
0
 
1
 
! Отговори
Алов до 79 преди 10 години
Пекал съм я на слънце ,но за теб алангре ,че е по полезно,па ако искаш и с черпак я рупай.
39
2
 
9
 
! Отговори
Болярина преди 10 години
Този същия кмет , го преизбират вече найсти път ...защото успява да създаде общество подобно на кибуците ...нама безработни , всеки има къща защото той им осигурява матеряли и с общите усилия и труд на населението на селцето което не наброява повече от 1200 души , се строй къщата на нуждаещия се...по централната улица се изрисувани комунистически картини от рода НЕ НА ВОЙНАТА ........МИР .. и тем подобни познати ни от време оно...та човека е създал свой комунизъм и то успешен, щом го уважават.
38
1
 
4
 
! Отговори
гурбетчия преди 10 години
"Както правите вие турците ли? Какво да направим,не сме крадци като вас?" Ами ние знаем как да накараме пастирите си да ни уважават ,затова сега в Турция живеят в пъти по-добре от вас ,пенсионират се на 45-50 г. и не бъркат в кофите за смет! А ,че не сте били крадци ,лъжеш се ,крадци сте ,но искате да откраднете индивидуално ,да не делите плячката с друг ,егоисти си падате малко ,не сте единни , и за това ви тъпчат !
37
1
 
2
 
! Отговори
но комент преди 10 години
Куршума не пита колко пари имаш.
36
0
 
6
 
! Отговори
но комент преди 10 години
и къде да я намерят бедните тази работа при 50% младежка безработица?Следващото което може би си мислиш-ами като нямат работа и пари да ***.Само че на никой не му се мре.И като дойде до там работат-не се знае дали бедните ще умират, дали богатите.Дали пак всички заедно.