Френската полиция е по дирите на терористите от Париж

Операцията е на около 80 км от френската столица
Обновена: 8 яну 2015 16:38 | 8 яну 2015 16:38, Елка Василева
157
Френската полиция е по дирите на терористите от Париж
Снимка: Reuters

Силите на френската полиция за бърза намеса и жандармерията бяха разположени в североизточната част на Франция, където по-рано днес бяха забелязани двамата заподозрени за атентата в Париж, предаде Франс прес.

Полицията извършва проверки на обекти в района на град Вилер-Котре, който е на 80 км от Париж, където беше открита изоставена колата, използвана от двамата заподозрени, казва пред Франс прес полицейски източник.

Още по темата

По-рано днес собственик на бензиностанция южно от града подал сигнал в полицията, че двамата заподозрени са извършили въоръжен грабеж в неговия обект. Той разказал, че мъжете били с качулки, с автомати и дори се виждало, че носят гранатомети, посочва полицейски източник, запознат с разследването.

По обед бензиностанцията, която е край път с четири платна, беше напълно обкръжена от полицията и затворена за посетители. Пресата е държана на разстояние от обекта.

Същевременно при претърсването на колата "Ситроен", която нападателите изоставиха вчера в Париж малко след атентата срещу редакцията на "Шарли ебдо", бяха открити коктейли Молотов и джихадистки знамена, предаде Франс прес, като се позова на полицейски източник. След като изоставиха Ситроена, нападателите избягаха с Рено Клио.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още по темата: ФранцияШарл ебдо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Одисей-----Мразя комунизма!Но ей Богу,СССР навремето строеше истински комунистически държави в тея неразвити народи,както ги наричаш ти!Да не забравяме че комунизъм и сносни държави имаше в Либия,Йемен!Запада разрушава държави и после бяга презглава!Извода е че след като фашизмът е генетично заложен в западните граждани то нека те си наблягат на либерализма колкото щът!За държавите от третия свят като България,преживели робство,колониализъм и прочие трябва национализъм за да имат държава
60
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на 11.09.2001 два небостъргача се сринаха, но на единия терорист му намериха паспорта. Сега пък единия от тия си забравил личната карта в колата. Дежа вю или нагласена работа?
59
0
 
8
 
! Отговори
Др преди 9 години
не се интегрират тия хора. Трябва да емигрират по тяхния си свят, където е мирно. Европа дава максимума си, хората в криза бачкат като луди, дават раздават, но културните разлики са непреодолими за голяма част от тия хора.
58
0
 
7
 
! Отговори
dominici преди 9 години
"След като изоставиха Ситроена, нападателите избягаха с Рено Клио." Тия пък сега ще съсипят акциите на всички френски производители.
57
2
 
3
 
! Отговори
за 72 преди 9 години
До АнонименАрабската пролет бе потрошена от арабите и изхвърлена като ***.
56
6
 
6
 
! Отговори
за 70 преди 9 години
До АнонименПри Костов имаше растеж на кое? На корупцията ли?
55
0
 
4
 
! Отговори
за 68 преди 9 години
Не пич, развитието на икономиката се прави от хората и от това че работят. А за да работят трябва да вярват в себе си, а за да вярват в себе си трябва да работят за себе си, а за да стане това трябва да управлява някой който вярва в тях и работи за тях. Иначе не става. А такъв дето гледа себе си не може да направи страната силна.
54
5
 
2
 
! Отговори
за 68 преди 9 години
До АнонименКолкото Иван Костов направи развитие.
53
0
 
1
 
! Отговори
за 67 преди 9 години
До АнонименАрабската пролет?
52
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименНе са съвсем тъпотии. Сарко иска, но няма да се върне. Просто той не е популярен защото не може да реши проблемите на Франция. Хората там искат развитие, не иконимии. Това е. А пътя към развитието не минава през икономии.
51
0
 
1
 
! Отговори
за 62 преди 9 години
До АнонименИмаш някакъв тъпанарски проблем, който трябва спешно да се реши ли?
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до ,,доброжелател&quНе знам какви са, но френската армия ще прегази израел като тир кравешка ***
49
0
 
7
 
! Отговори
до ,,доброжелател&qu преди 9 години
Брато, верно ти не си много в час. Французите са комици-резултатите са налице. Миналата година близо до летището Бен Гурион видях с очите си как израелски войници само извикаха и арабите се хвърлиха на земята с ръце на тила (за секунди). Куче не може да изпълни толкова бързо заповед. Евросъюза е "Комедия от грешки" по Шекспир
48
1
 
2
 
! Отговори
за 58 преди 9 години
До АнонименОланд няма да загуби точки от този случая, напротив. Сарко е минало
47
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В страна известна с религиозните си войни,разни там Вартоломееви нощи се случва това...Къде е изненадата...Историята им е пълна с такива кланета...
46
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А нашите са в парламента.
45
0
 
1
 
! Отговори
за 53 преди 9 години
Искаш да ми кажеш колко си смотан ли? Не ми пука, ако мошето беше жив щеше да ходи да яде дюнери при Ибрям Али.
44
0
 
2
 
! Отговори
за 53 преди 9 години
До АнонименНещо плашиш ли ме с едноокия си ***?
43
1
 
3
 
! Отговори
ЗА 51 преди 9 години
До АнонименКато ти чета глупостите за Депардийо мога да ти кажа само, че явно нещо не си добре. Депардийо напусна Франция. А сега ходи на село да лъжеш кокошките.
42
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОТ ИСЛЯМОФОБСКАТА КАМПАНИЯ ЕВРЕИТЕ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ОТ ТРИТЕ НАЙ-ДЪЛГОТО.