Втора серия: Мигранти се наговаряли да се срещнат в Кьолн

Трябвало да се видят на гарата, планували подобни нападения
2 яну 2017 13:00,
36
Втора серия: Мигранти се наговаряли да се срещнат в Кьолн
Снимка: Reuters

Големи групи мигранти от северноафриканските държави целенасочено са уговорили срещи за събиране в новогодишната нощ в Кьолн на същите места, където в нощта на 31 декември 2015 г. срещу 1 януари 2016 г. бяха извършени серия нападения срещу жени и бяха предизвикани безредици. Те са координирали своите действия в чатове, разкри Волфганг Вурм, началник на полицията в провинция Северен Рейн-Вестфалия, пише изданието FOCUS.

"На база информацията от чатовете открихме, че групи лица, които са издирвани от полицията, са се уговаряли да се срещнат преди Нова година в Кьолн", подчерта Вюрм, цитиран от "Фокус".

Съгласно думите му, срещите са били насрочени за 22 часа (местно време) на централната железопътна гара в Кьолн, разположена до емблематичната катедрала на града.

Като ответна реакция служителите на реда са извършили проверки на документите на 650 мигранти, предимно от Северна Африка. Задържани са 92-ма души.

На друга гара, недалеч от мястото, където е трябвало да се срещнат мигрантите, полицията е свалила от регионален влак 300 души, като повечето от тях са били граждани на магребските държави.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
13
 
! Отговори
Предлагам немкините преди 7 години
да се организират и да тахарушат де що арабин видят по улиците след като мръкне.После да обясняват, че такъв му.х.льо, който е дошъл в Европа да живее на социални помощи, вечер трябва да си стои вкъщи, ако не иска да стане играчка на уморените от работа германки, които го издържат с данъците си.Прибирайки се по тъмно след работа, те търсят развлечение и ако им падне такъв мъж-безделник, ще го тахарушят, докато им омръзне.Може да се организират в групи по 10 жени и всяка група да си има фюрерка
20
1
 
7
 
! Отговори
чико преди 7 години
До АнонименТочно така, ако си бяха стояли всичките мъже до печките нямаше да има проблеми. Съгласен съм.
19
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да си стоят в къщи зад печката и никой няма да ги пипне, особенно омъжените са най-сигурни.
18
1
 
32
 
! Отговори
Пиночет преди 7 години
Докато германките си купуват железни *** нещата само ще се влошават.Като почнат да си купуват пистолети и автомати работите ще тръгнат на оправяне.То и у нас това е начина.............
17
1
 
44
 
! Отговори
СС преди 7 години
Агитките да се организират и всички навлеци обраттно в Африка!!!!
16
30
 
1
 
! Отговори
аз съм преди 7 години
Пак ще кажа-не съдете другитеТахаруша е неописуемо изживяване и определено си заслужаваОсвен това факт е,че и жените му се кефятХайде лека вечер!
15
1
 
16
 
! Отговори
Зле по география преди 7 години
До Анонимен16и аз не ги знаех кои са тези магребски марсианци:)Магреб - От геополитическа гледна точка се счита, че областта включва Мароко, Западна Сахара, Алжир, Тунис, понякога Либия и рядко Мавритания. Съюзът на Арабския Магреб включва всички изброени държави освен Западна Сахара, заради нейния политически статут - за арабските страни е окупирана от Мароко (което поради тази тяхна позиция не членува в Арабската лига), за редица други е провинция на Мароко. Смесеното арабско-берберско население на региона в миналото е наричано в Европа маври.
14
2
 
7
 
! Отговори
jas преди 7 години
До Анонименza suzalenie njama da stana jasna naglasata. Rabotja za nemska firma i dosta chesto govoria s kolegite ot Germania. Vsichki pak ste glasuvat za CDU a CSU i Merkel. Predi drunkaha, che goi izbirali, zastoto gi izbirali dedite im, posle bastite im i sega te...Sega novoto e, che se strahuvat izobsto da govorjat, za da ne gi nabedi njakoj v kakvoto i da e... Nisto njama ostanalo veche ot starata Germania...za méně lichno tam si e "meka" diktatura, totalna cenzura i t.n...
13
9
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали Меркел затова ги докара, да повиши половата активност при германците, че от пиенето на бира само шкембето нараства, че не можеш да си видиш малкия льольо.
12
3
 
78
 
! Отговори
Неокй си... преди 7 години
Нееее, това не са били мигранти, а лекари, инженери, архитекти и юристи, които са уточнявали в коя дискотека да проведат своята конференция.
11
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
граждани на магребските държави===Това пък какво е? :D Смятай, скоро ще има бежанци и от Марс.
10
71
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжете си пият бирата а жените са като разгонени и ходят на тумби да си търсят папура и арабелите само това чакат. Пък после били ги насилвали. Да ама друг път.
9
15
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само жени ли има в този Кьолн по улиците в новогодишната нощ. Тия жени нямат ли си мъже, дето ги бранят, или и те по-големи жени от съпругите си. Защо камилар не задене някоя българска булка в центъра на София, да види после пророкът лъжлив ли е. Тия секс фантасмагории в Германия ги правят единствено предизборно, евтина пропаганда.
8
3
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако ЕС е нормална федерация, трябва веднага да бъдат прогонени от Европейския съюз тези, които са се уговаряли да се съберат в Кьолн, за да повторят безобразията от миналата година. И да им се отнеме правото до живот да посещават която и да е държава-членка на ЕС.Обърнете внимание и на това, кое място са избрали, за да вършат безобразия - катедралата в Кьолн. Това е едно от емблематичните места, символи на Европа и на европейската християнска цивилизация!направете си изводите.
7
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 5 Абе, папа.гал не мислиш ли че Меркел е замесена в това да сме разграден двор?
6
2
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фрау Меркел, накъдЯ сега с толерантността?
5
2
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Германците се усещат и изобщо не са слепи. Но не го показват .... до изборите. Вярно е, изпитват вина, която бе вменена на по-старото поколение, но сега младите изпитват нова вина, за това, което бабето причини на тях и Европа. Цензурата не позволява да знаем всичко, но нагласата ще стане ясна по-късно през тази година.
4
2
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Догде е мъничка змията,елате да се съберем!С крака да й строшим главата,свободни да се назовем!
3
5
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сред мюсюлманите има някакъв обичай при който всички мъже заобикалят жената и започват да я пипат и обарват. Така изнасилиха една журналистка на площада в Египет и изнасилиха стотици жени миналата година в Кьолн. Та сега пак са се опитали явно гадините. Германците са за бой! Как може да допускат такова нещо
2
59
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие за Меркел не се безпокойте, ами вижте собствената си държавица ... че скоро само пенсионери и плъхове ще останат ... и рoмляни раждащи на 13 години но не знаещи български, да не говорим за чужд език.Да не дойде време да се молите да дойдат африканци защото само след 30 години само сухи тръни ще се гонят извън София.