21 от ранените в Лондон са в критично състояние

Канадски гражданин е сред убитите при атаката
Обновена: 4 юни 2017 20:26 | 4 юни 2017 20:18, Анисия Иванова
32
21 от ранените в Лондон са в критично състояние

Двадесет и един от ранените при терористичната атака в Лондон снощи са в критично състояние, предаде Ройтерс, като цитира агенция Прес асосиейшън. Британската агенция на свой ред се позовава на националните здравни власти.

По-рано бе съобщено за 48 ранени, които са били настанени в болница. 36 от тях остават хоспитализирани, съобщиха още британските здравни власти.

Още по темата

Седем човека бяха убити при атаката, а тримата нападатели бяха ликвидирани от полицията. Сред ранените са четирима французи, един от които е в тежко състояние.

Пострадал е и най-малко един германец, съобщи министерството на външните работи на страната. Той е получил сериозни наранявания.

Началникът на британската транспортна полиция Пол Краудър съобщи, че полицай, който е бил ранен при вчерашната атака на Лондонския мост, е бил въоръжен само с палка, когато опитал да спре тримата нападатели.

Полицаят, ранен с нож в лицето, главата и единия крак, е сред първите, отзовали се на сигнала за нападение. Краудър го е посетил в болницата и каза, че мъжът е в стабилно състояние. 

"За полицай, който е част от екипа ни от няма и две години, той е показал огромна смелост и това ме кара да се гордея", каза началникът на британската транспортна полиция.

Канадски гражданин е сред убитите при терористичната атака в Лондон снощи, съобщи премиерът Джъстин Трюдо.

"Сърцето ми е разбито", казва Трюдо в изявление. Той не даде подробности за самоличността на жертвата от уважение към нейното семейство.

"Канада осъжда строго безсмисленото нападение... при което бяха убити и ранени много невинни хора", подчертава Трюдо.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
упс... преди 6 години
21 от ранените в Лондон са в критично състояние!------Дано се оправят!!!От тук нататък живота на тези пострадали хора и на техните близки никога повече няма да бъде същия!А, политиците, ще трупат девиденти за тяхна сметка!Звучи цинично, но - Факт!!!!!Жалко за пострадалите и загиналите невинни жертви!!!!
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако на всеки атентат англичаните отвръщат с благотворителен концерт Лондон ще се превърне в световна столица на културата.
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След толкова много атентати в опеерастеното кралство е крайно време британците да направят един мощен гей парад срещу ислямизма.
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Бил съм в Лондон. В центъра е чист късмет да срещнеш бял човек."Най-популярният виц там е:One briton walking through Oxford Street met another briton!
11
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицай въоръжен само с палка?! Да му бяха дали поне воден пистолет!!! Можеше да ги застреля още в самото начало. Британските *** традициите им ги убиват. Буквално!
10
2
 
3
 
! Отговори
123 преди 6 години
До Russia the bestГлупости!
9
4
 
25
 
! Отговори
Russia the best преди 6 години
Бил съм в Лондон. В центъра е чист късмет да срещнеш бял човек.
8
4
 
27
 
! Отговори
Баи х.и преди 6 години
Бреее то било модерно да живееш в бедна държава бееее...няма атентати,нама сирени,линейки,няма препълнени болници от ранени при атентати...няма армия по улиците да ни плаши само....Предлагам да гласуваме да си останем бедни...Което значи да гласуваме все за тези койта са и сега...хахахахаха...
7
2
 
29
 
! Отговори
Спиро преди 6 години
И както писа Карбовски:Ние сме дашни. Ще ви върнем старите джамии, които превърнахме в църкви. Те същите джамии, които преди триста години пак си бяха църкви - но ние така сме свикнали, сменяме си храмовете. Сто години са църкви, после триста години са джамии. После обикновено идват руснаците.
6
4
 
21
 
! Отговори
Циник преди 6 години
В Германия една от "зелените" народни представителки, обвини полицаите в "полицейска бруталност" , че застреляха афганистанец секъл с брадва китайско семейство в влака!Та се питам - защо английската полиция ги застрелва без да им прочете правата, и без да ги превъзпита с държавни психоаналитици, и пари на данъккоплатеца?!!!
5
1
 
16
 
! Отговори
ТУЙ ТО преди 6 години
УБИВАЙТЕ ЦЕЛИТЕ СЕМЕЙСТВА И ВСИЧКИ РОДНИНИ НА ТЕРОРИСТИТЕ, САМО ТОВА Е РЕШЕНИЕТО... ДРУГОТО РЕШЕНИЕ Е ДА СЕ ОТНЕМАТ ЧАСТ ОТ ПРАВАТА НА ЖЕНИТЕ, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ПАК ЩЕ ИМ БЪДАТ ОТНЕТИ, НО ОТ ИСЛЯМИСТИТЕ, КОЕТО НЕ Е ЖЕЛАТЕЛНО ЗА САМИТЕ ЖЕНИ НАЙ ВЕЧЕ
4
2
 
16
 
! Отговори
True преди 6 години
Poklonnicite na pedofila Moamed VEDNAGA VAN OT EVROPA!
3
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко, че не посетих тази страна, преди да се превърне в опасно място от третия сват :/
2
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кабул, Лондон, вече няма значение. Със страни от Третия свят не се занимаваме.
1
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що за простотия да си полицай на улицата без оръжие, а само с палка?Ако имаше оръжие тия тримата щеше да ги разстреля като кучета.